Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Aronia***

Mam fajna dietke kto sprobuje ze mna ????

Polecane posty

Kinguchna łoj alez Ci zazdroszcze ja jem caly dzien pomidorki i tak mnie cholercia piecze zgaga ze nie moge wytrzymac zawsze mnie piecze zgaga po kwietniow/majowych pomidorkach od czerwca moge jesc bez problemów:) a wlasnie dziewczynki ja musze codziennie jesc ranigast bo piecze ,mnie zgaga juz nawet rano jak wstaje i nic nie jem to juz mnie piecze :(

Ja też myślałam żeby pomidorka zjeść, bo coś tam mająwspaniałego w sobie, no ale właśnie, jak spojrzałam na ten sztucznie czerwony pomidor, to stwierdziłam że poczekam te 2 miesiące na swierze ze słońca;)

hey :) aronia- dobrze wszyscy Ci radzą, idź do lekarza, niech cię zbada, a jak powie, że nic ci nie jest to się upieraj, że jednak coś jest, bo sie źle czujesz.. Ja troszeczkę zgrzeszyłam, bo zjadłam trochę sałatki: sałata, śmietana, cukier, ocet. No, ale tak poza tym to sie dzielnie trzymałam. Nawet nie byłam głodna. Zgaga - na szczęście nigdy nie miałam :) Jak będę głodna to będę się zapychać marchewką i kapustą, niestety nie lubię za bardzo jajek, no chyba, że sadzone, ale takich nie wolno. 4 jajka na miękko jadłam 4 godziny, bo zaraz mi podchodziło do góry...Samą wędliną jednak żyć nie będę:) Coś za coś :) Aha, i już na początku chciałabym Was z góry przeprosić za nieskładna pisownię. Nigdy ni szlo mi to zbyt dobrze :) Tak to już jest jak masz 1000 myśli na sekundę :D Proponuję też założyć tabelkę : nick---waga---wzrost---wymarzona waga---ubytek. Myślę, że to nam pomoże i bardziej zmobilizuje :)

No kochane wybieram sie dzis na zakupki zeby nie cierpiec ze nie mam co wpałaszowac ;););) a do lekarza tez sie wybiore tylko dopiero w przyslym tyg. :) TABELKA 🌼 NICK.......WAGA data.......WZROST.......WYMARZ. WAGA.......UBYTEKdata Aronia......87(21.04.08)......166................65.....................0:(

a dlaczego niby nie można sadzić jajek?? Ja myslę ze mozna, tak samo jak jeść smazone mięso, przeciez olej ma 0 węgli, z resztą ja np. jadłam tuńczyka w oleju i nie uważam zebym zgrzeszyła ;)

Tak, ale tam na rozpisce pisze, że zero smażonych rzeczy, olej natomiast można, np do sałatki. A tak wogóle to witam serdecznie!! :D U mnie wszystko ok, burczy mi troszkę w brzuszku, ale jednocześnie mnie odpycha :) Do tej pory zjadłam 5 plasterków szynki z piersi indyka i trzy duże marchewki. Na nic więcej nie mam ochoty i jestem wręcz dumna :D Czy tez zauważyłyście przy spożywaniu wędlin, że są one strasznie słone?? Nigdy tego nie czułam, a teraz zaczynam się krzywić... TABELKA 🌼 NICK...........WAGA data.........WZROST.......WYMARZ. WAGA.......UBYTEK Aronia..........87(21.04.08)........166................65.....................0 bajaderka.....82(22.04.08)........166...............60......................0 Mogłybyśmy np co poniedziałek wprowadzać zmiany. Co Wy na to??

\" (...)Mięso możesz :gotować, piec, dusić smażyć, grillować - możesz jeść tatara ale tylko z dodatkiem oliwy/oleju\" Tam wyraźnie pisze, że można smażyć i ja tak właśnie robie, chociaż nie używam oleju, tylko na teflonie :) więc spokojnie sobie można machnąć jakiś omlet z szyneczką :D

Nie chce mi się szukać gdzie, ale gdzieś tutaj przeczytałam, że zero smażonego. I ja sie tego trzymam :) A co :P

Hej! A ja od jutra będę stosować dietkę Stillmana czyli samo mięsko. Tylko własnie nienwiem czy je smażyć na tym oleju. Jutro kupuię sobie kurze żołądki. Dawno nie jadłam a mam ochotę. A i kupię kurczaka, natrę go kucharkiem, papryką słodką, majerankiem i usmażę. Coś czuję, że ta dietka będzie mi odpowiadać. A i mam pytanie myślicie, że schudnę z wagi 77 kg do 70 kg w te 7 dni? Tam pisze, że można schudnąc od 6 do 7 kg ;) A no i startuję z dużej wagi 77/162

Gość rela31
nick wzrost waga wym.waga rela31 160 64 60

Dziewczyny o której godz. jadacie to mięsko najpóźniej...?? Ja dziś zjadłam ok 15 dużo mięska, najadłam się i potem przed wyjściem z domu ok 18 juz nie zdązyłam zjeść, z resztą nie byłam głodna...ale wróciłam do domu ok. 21:30 i się skręcałam:O i zjadłam: gotowane udko z kurczaka, 5 plastrów polędwicy sopockiej, kilka pomidorków koktailowych i 3 kółeczka kaszanki:O przegięłam, prawda ?????:O

Kawusia nie napalaj się tak, bo taki ubytek wagi jest mało prawdopodobny w tak krótkim czasie....z resztą nie ważysz tak dużo:P myslę ze jak schudniemy 3-4 to powinnyśmy się cieszyć!!!! ;) Ja sie dziś nieoficjalnie zważyłam z ciekawości w środku dnia i już ważę 69!!! :D:D:D po jednym dniu:D...chociaż jak dziś dowaliłam na wieczór to obawiam się, że chyba jutro nie będę się czuć jeszcze lżejsza...muszę częściej jadać i brać sobie mięsiwo na uczelnie:P

Gość Ola22096
dziewczyny działa ta dieta???? ile schudłyscie w jakim czasie? jak sie czujecie?

no ja już pisałam ze stosowałam kiedyś jakiś dłuższy czas z przerwami i schudłam ok 30 kg na tej diecie, bardzo szybko się na niej traci kg:) a teraz nie powiemy Ci ile schudłyśmy, bo dopiero zaczęłyśmy :P

Witam dziewczęta!!! Ja dzisiaj na śniadanko usmażyłam sobie na łyżczce oleju pół połowy piersi z kurczaka i wszamałam. Dobre było. Na obiad kupię albo te żoładki albo serduszka kurze. No wiecie bo ja to wogóle mięsożerca jestem ;) a jak Wam idzie?

Kinguchna84. Ile udało Ci się zrzucić na Stillmanie w ciągu tygodnia? Zastanawiam się czy lepiej jeś wszystko gotowane czy smażone. w sumie ten olej jest kaloryczny.

Gość rela31
ja jestem głodna i ciągle mi coś wypada z rąk

Ja chudłam średnio 3-4 kg :) I smażyłam na oleju :P I teraz też smażę, pisze w tabelce, że olej ma 0 węgli...;) Oj ale ja trochę oszukuję, wypiłam dziś Nestea, a tam pisało, że ma w 100 ml aż 7,3 g węglowodanów:O w dodatku wypiłam dziś w kawiarni kawe latte posłodzoną cukrem bo nie było słodzika:O poza tym własnie sobie jem pestki z dyni....:O ale czuję po ciuszkach że schudłam :D Zważę się w niedzielę :D

A ja dzielnie trwam na mięsku i się trzymam. Napiszę jutro rano czy dałąm radę na samym mięsie. a gotuję sobie porcje rosołowe i je obgryzam he he

Gość ooooooooo
DZIEWCZYNY CZY TA DIETA NAPRAWDE DZIAŁA ILE MOZNA SCHUDNAC W MIESIAC??

Hejka dziewczyny !!!!!!!! Ta dieta działa tylko trzeba ja przestrzegac co prawda na mnie jeszcze nie ale na moja kuzynke drugą tak w ciagu 6 dni schudla 6 kg !!!!!!! Autentyczne !!!!!! Wyglada inaczej :)

Gość junoa
Czesc dziewczyny, jako, ze koniecznie potrzebuje schudnac na majowke postanowilam sie przylaczyc i sprobuje wytrwac na samym miesku. Wolalabym jakas wegetarianska, bo o niebo wole warzywa niz miecho, ale co zrobic... Kiepsko tylko ze kasiorki nie mam, zeby tak miesko kupowac, ale sprobuje cos wymyslic! OD jutra start :)

NICK...........WAGA data.........WZROST.......WYMARZ. WAGA.......UBYTEK Aronia..........87(21.04.08)........166................6 5.....................0 bajaderka.....82(22.04.08)........166...............60.. ....................0 Agawa20.......64(23.04.08).......165....................55 ........................0 Cześć;D raz, stosowałam taką dietę. pamiętam, że schudłam 4kg, ale szybko wymiękłam;P opychałam się wtedy paluszkami krabowymi i sałatą. W ogóle jadłam dużo warzyw. Po jednym dniu kompletnie zmienia się smak. Zaczynam od jutra;)

Gość rela31
a mi ciężko wytrwać ,nie mam sił na nic ale na razie nie łamie diety,a kiedy powinna się zacząć ketoza ,i wiecie jak dokładnie powinno to wyglądać ?napiszcie

Śniadanko: 2jajka+1białko+paluszki krabowe=taka jajecznica:D stan ketozy: 3dnia. I zero węgli bo to zaburza spalanie tłuszczy!!! A poza tym i tak się nie chce:P Czy ktoś już schudł na tejże diecie???

Hej! Wczoraj zakończył się pierwszy mięsny dzień. Dałam radę i jadłqam tylko mięso. Dziś już jestem po sniadanku i zjadłam porcję rosołową gotowaną i nie czuję się głodna a mięsko smakowało. junoa --> ja kupuję sobie porcje rosołow za 1.20 kg i sobie je gotuję i obgryzam. Tanio a takie mi wystarczy I najważniejsze: wczoraj waga pokazywała 77 kg a dziś 75/ 75,5 kg. Czy to możliwe?

A mnie waga ani drgnie :( ale wczoraj troszke pofolgowalam :( ja nie moge obyc sie bez chleba i ziemniakow dla mnie moze nie byc miesa ale ziemniaki musza byc :( musze sie wziasc w garsc i osiagnac wymarzony cel :):):):) Dieta Stilmanna GORą !!!!!!!!! :P:P::P:P:P:P

Gość junoa
No ja zaraz ide na zakupki po jakies mięsko :) czyli warzywa tez mozna jesc, ale w ograniczonych ilosciach? Np pomidory, ogórki itp? U mnie waga 59.2 kg, wzrost 160cm chce schudnac tak do 53.. Marzenia ;-)