Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Aronia***

Mam fajna dietke kto sprobuje ze mna ????

Polecane posty

Mam dziwny posmak w buzi....drażni mnie to, piję wodę, herbaty owocowe i fuuuj:O Czy to objawy ketozy??

Do Do Aronii>>>>> ja nie wizelam w zadnym wypadku z Twojego topiku tej dietki sama ja wlasnorecznie przepisalam z kartki od kuzynki :) bo nie umialam tutatj skopiowac ze skanu całej wiec sie nameczylam przepisalam a Ty mi tu ze ja z twojego :(

Gość esss
a jak z przyprawami ? jem samo mieso od 3 dni. żadnej ketozy nie odczuwam. głód wraca caly czas a w ketozie podobno go nie ma. pyszny jest karczek smażony. albo schab. stek również polecam. oczywiście bez panierki. przyprawiam ostrą papryką i przyprawą do mięsa. jak jem tyle miesa to średnio sie mi wydaje żebym chudła. jeszcze się nie ważyłam ale nie czuje jak na razie zrzucenia kg.

Ja odczułam chudnięcie już po 1wszym dniu:) W sumie też jem dużo mięsa, szybko się robię po nim głodna, także jem często małe porcje...wieczorem mi strasznie burczy w brzuchu:P Trochę się złamałam w weekend, było piwo (dużo :O ), wino, chipsy, 2 delicje, lód....no ale cóż, nie podłamuję się i walczę dalej:) Za równy tydzień chciałabym być ze 3 kg chudsza, mam nadzieję, że się uda:) POWODZENIA!! Ketozę odczuwam poprzez dziwny smak w ustach i nieświeży oddech mimo mycia zębów i płukania ich płynem super-mięta:P

ja nie dałam rady, po pierwsze po 4 dniach nic nie chudłam, po drugie miałam okropne zaparcia :/ zreszta miałam gastroskopie we wtorek i tak nic nie jadłam.... masakra jak ja mam schudnąć

Ja też jakoś stoję w miejscu...ciagle 68 :O ...dziś waga nieśmiało pokazała 67...ale zaraz znów było 68 ..na mnie chyba już żadna dieta nie zadziała :(:( Ta była kiedyś najskuteczniejsza... Mięsuję się do soboty jeszcze, a nóż schudnę jeszcze nędzny kg..:(

Niestety nie schudłam nawet nędznego kg:(:(:(:(: Wczoraj jeszcze waga pokazywała 67, dziś rano weszłam na wagę, żeby się utwierdzić w przekonaniu......a tu 68kg :O:O:O skąd?? Jak to??:( (jestem dopiero co po okresie...) Dość już mam tej diety, chyba zostanie mi być grubasem....:O:O:O Jak skończy mi się sesja za 3 tyg. to zacznę biegać i ćwiczyć, zobaczę-może to mi troszkę pozwoli schudnąć...Echh podłamałam się:( A jak tam dziewczyny u was??

ja to walę (za przeproszeniem ;)) pije piwo i jem chipsy ;d

dziewczyny szkoda gadac :( ja nie umiem dietowac :( moja kuzynka sie trzyma powoli wprowadzila chleb, cisato i nie tyje minely 2 tyg od skonczenia jej diety piszcie jak u Was

DZiewczyny co jest ?????????????????????? U mnie ta dietka nie dziala tzn ja nie zabardzo ja stosuje nie moge przestac jesc chleba i ziemniakow :( od dzis zaczynam 1000 kcal i niskoweglowodanowa trzymajcie kciuki :D

Dieta Stillmana nie zadziała, jeśłi będziecie robiły od niej odstępstwa - należy przy tym pić jak najwięcej damy radę:wody, herbatek różnych oraz można kawę bez mleka i cukru. Jeśli cokolwiek oszukujecie nie bedzie katozy i chudnięcia:-)))

Gość esss
powiedzcie mi jak z przyprawami. nigdzie nie moge znalezc nic na temat przypraw.

Hej dziewczynki co sie z wami dzieje ?? :) Ja zaczynam od jutra :) na 100% do 11 lipca bedzie trwac moja dieta p.s. moja kuzynka o ktorej pislalam wczesniej po zaprzestaniu diety stabela na wadze i jest o 15 kg lzejsza i co wazne nie tyje !!!!!! i powoli zaczela wprowadzac chleb i ziemniaki ale nie laczy ich z warzyewami :) dam rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka ja dzis o swoich efektach w sumie nie przestrzegam az tak bardzo tej dietki ale dzis stanelam na wadze i jest 83,5-84 kg :D

Gość uppppp
napiszcie coś więcej o tej diecie, bo mam zamiar ja zacząć:)

hmm a co do tej diety o ktorej pisalyscie napoczatku topicu to jak ja przeczytalam to szczerze mowiac nhie zdecydowalabym sie na nia gdyz nie kazde mieso jest zdrowe i nie kazde mieso sprzyja chudnieciu...

Gość Adrianna 24 Gdansk
Mylisz sie stokrotko jesli nie jesz weglowodanow do miesa tzn ziemniakow chleba itd to chudniesz jedzac kazde mieso ale bez panierki