Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

Gość paaaatrycja
serek zjedzony:) na obiadek warzywa...coś nie mam innego pomysłu...można by jakąś sałatkę...ale warzywa są szybciej...jak bedę miała na wakacjach czas to na bank coś będę pichciała;P a jak u was???

Ja zjadlam salatke z mozarela pomidorem szczypiorkiem salata i oliwkami i najbardziej z calej salatki to smakowaly mi oliwki :) Czy ktoras z was barala moze chrom organiczny? Ja w tamtym tygodniu probowalam brac,ale nie dzialal i chcialo mi sie slodyczy.W tym tygodniu nie biore i nie mam juz takiej ochoty na slodycze. Niby powinno byc odwrotnie...

Gość paaaatrycja
hehe...no raczej powinno być;) ale wiesz to róznie bywa....mi chro m nie pomógł ani jak go brałam ani jak przestałam:) miło wspominam takie tabletki for slim bodajże nie mogłam wyjść z zachwytu normalnie nic sie nie chciało jesć ...ale niestety w aptekach juz nie ma...

Ja nie chce brac zadnych tabletek odchudzajacych.Myslalam,ze chrom po prostu sprawi,ze nie bede miala ochoty na slodycze.

Gość magdalen22
a ja po obiadku:)zjadlam normalny obiad jaki mialam w domu:troche ziemniakow(ale suchych)ze szczypiorem,kawalak kurczaka,2 lyzki marchewki takiej zasmazanej,dobrze,ze to zjadlam bo wczoraj bylam bardzo oslabiona.Musze spac w dwoch parach skarpetek,dlonie tez mam lodowate i nie moge wieczorem przesowac palcem po konsoli bo sa takie skostniale.Wypilam jeszcze rozpuszczalna multiwitamine,na kolacje planuje jogurt naturalny z otrebami

Gość paaaatrycja
Ewelina-----moze spróbuj w takim razie chromu ale jakiejś innej firmy...skoro dużo ludzi mówi że im pomógł to musi coś w sobie mieć...:) Magdalen----życze powrotu do zdrowia i to jak najszybciej!!!1

ed85 ok nie bede wam zawracac glowy, powodzenia i zycze sukcesow, trzymam sie dzielnie.. zreszta niewazne.. pozdrawiam:)

cos mid dzisiaj zimno i spac mi sie chce obiad mialam podobny jak wczoraj ale zjadlam go troszki mniej i bez swiezego ogorka zato teraz dogadzam sobie kapuczinem (ok 45kcal) i jest mi o dziwo cieplej chyba dzis sobie pocwicze :) nie moge sie juz doczekac az zobacze 60kg na wadze :) mam plan i waze sie 2 razy w tygodniu w piatek i poniedzialek rano niestety w ten piatek mi sie nie uda bo nie bede miec dostepu dowagi ale nadrobie to w sobote rano :D

kasiu nie o to mi chodzilo zebys sie nie dolanczala tylko zebys wytrwala w swoim postanowieniu :( przepraszam jesli cie urazielam poprostu chcialam zebys osiagnela cel razem z nami a nie tylko miala slomiany zapal :(

moge Cie zapewnic, że go wsponie osiagniemy, nie zlamie sie.. to juz moja ostatnia szansa.. usmiech i walczymy:)

ja sie przyznaje ze sie skusialam na kapucino poprostu usypialm a tak mala "kawka" mi pomogla :D

Ja wiem juz co bede miala na kolacje i na pewno nie bedzie to bardzo zdrowe i dietetyczne. Ale dzis to ja nawet chyba 600 kcl nie zjadlam wiec moge sobie pozwolic na zapiekanke z kurczakiem serem i brokula :) Potem mam dwie godziny jazdy wiec na pewno to spale. Prowadzenie samochodu jest zajeciem nad wyraz wycienczajacym ;)

Gość paaatrycja
zapiekanka z kurczakiem i serem....hmm...to brzmi kusząco;) no nie no nie no nie;P

Rany rany jeden dzień mnie nie było (problemy z netem) a tu aż tyle do nadrobienia!!!! Widzę że wszystkie się ostro zawzięłyście:) BBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO MNIE TO CIESZY!!!!!!!!!!!!! no więc ja sobie dzisiaj zjadłam jogurcik activia, jabłuszko i niestety dwie kanapki z żółytm serem:(

ja jeszcze nic od obiadu nie jadlam a on byl o 14 ale za to jakies poltorej godziny poruszalam sie z kolezanka :D mam dodatkowy cel chce zrobic szpagad ;)

szpagat* :) no ja tez zaczynam sie pozadnie rozciagac:) zastanawiam sie czy dzisiaj sobie nie pobiegac kolo 21 z 15 minutek po osiedlu:)

sorki to tylko dyzlekcja ;) bylo ciezko ale udalo sie dzis zjadlam: musli z mlekiem jablko rybka duszonaz warzywami bez tluszczu jablko do tego: duzo zielonej herbaty woda mineralna 2x kapucino poltorej godziny ruchu (rozciaganie, hula-hop, pajacyki, trucht itp)

hoho 1,5h no no ed pelna podziwu jestem:) ja narazie sie przygotowuje powolutku, nie chce od razu zaczynac od 1h, bo pozniej mi sie znudzi:) a tak na poczatek 20-25 min:) ed a Ty w ogole juz zrzucilas jakies zbedne kiloski?:) pochwal sie kochanie!

no w sumie przylapalas mnie od 11 listopada do 25 grodnia zeszlam do 64 kg ale jak to bywa w swieta to porzucilam diete i do kwietnia przytylazm jakies 3 kg teraz udalo mi sie przez 2 tygodnie zrzucic 2 kg a co dalej bedzie to zobaczymy :D

Gość paaaatrycja
ja też biegałam:):):) muszę sie pochwalic:) pogoda była cudna a moje tętno....aj aj aj;( musze popracować nad swą kondychą... no a bez ruchu dziewczyny to wiadomo że nigdzie nie dojdziemy...

Gość magdalen22
dziewczynki wklejam Wam tu taki link nestle fitness,wpisuje sie tam wymiary i oblicza sie BMI i takie tam,typ sylwetki i cwiczenia do niej:)zajrzyjcie http://www.nestle.program14dni.pl/

ed no wszystko jest w stopce.. masz tam taki link.. schudlam dosc sporo.. ale z 3-4kg mysle wrocilo.. zwaze sie w piatek rano to zobacze jak z waga sytuacja sie ma:) damy rade, do lipca zdazymy, ja chce chudnac 1kg tygodniowo:) i za 10 tyg bedzie super:) a w ogole chce sobie kupic taki specyfik Pyruvate- fajna sprawa:) przyspiesza spalanie tkanki tluszczowej i wspomaga tworzenie miesniowej:) o to mi chodzi, a nie trzeba zwiekszac ilosci jedzenia:)

zauwazylam :P juz jakis czastemu :) ja wole naturalne metody jakos juz tylu rzeczy siechwytalam i tylko moja systematycznosc i silna wola dawala jakies rezultaty z drogiej strony nie zalezy mina duzym spadku wagi jak narazie satysfakcjonuje mnie 5kg a pozniej sie zobaczy :D

oj mnie by bardzo 5 kg satysfakcjonowalo:) ale to tak za 5 tyg moze sie naciesze:) najgorzej zaczac, pozniej sie przyzwyczaje i moj organizm tez:) w piatek sie zwaze i zobacze jak sytuacja sie przedstawia.. ciekawe..:) bede wazyc sie w kazdy piatek i mam nadzieje, ze bedzie lecialo po 1kg:D byloby cudnie:) zobaczymy:) nastawienie dobre i motywacja jest, teraz trzeba troszke cierpliwosci i wytrzymalosci:)

moim najwiekszym mazeniem wazyc 55 kg i popozowac do profesjonalnych fotek :D (jako dziecko chcialam byc modelka) a jako duze dziecko stoje po drugiej stronieobiektywu