Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżwira

Rozmowy o dupie maryni, specjalnie dla Ike żeby nie musiał ciągle rozwalać innyc

Polecane posty

eeee... ja też mam odmienne zdanie a jak mam je na konkretny temat to już w ogóle zajebioza. Chodzi o to by nie ze wszystkich tematów robić \"rozmowę o dupie marynie\", reszta to wolność tomku w swoim domku, o ile to tak szło. :D

a my juz po obiadku... tzn mania w trakcie bo jej pierwszy raz dzis daje 2 daniowy obiad i po zupie ja wyslalam na spacer zeby sobie pogonila za psem i zrobilo jej sie miejsce na 2 danie :D:D a wy jak dajecie dzieciom? jedno czy dwu daniowe obiadki? a jesli 2 to tak na raz czy jako dwa osobne posilki? a dzidziol się wierci :D:D:D smakowala mu marchewka :D:D:D:D

Chcialam pospac po obiedzie az cala godz.ale nie dane mi to bylo bo sasiedzi z gory robia sobie remonty tj.wiercenie i walenie po scianach a na dole sasiada pies wscieklizny dostal.Pozlozylam sie niby kimalam a wstalam zlaaaa:-o

mamani- u mnie głównie jest 2 danie- zupka jest robiona na tak zwaną podjadkę- na kolację czy śniadanie czy w trakcie- więc zuzka dostaje 2 dania ale o róznych porach dnia

ja do tej pory robilam takie papki... zmiksowane jarzyny z mieskiem i zeby sie dobrze miksowaly to wlewalam troche zupy takiej jak dla nas gotowalam (barszcz ogórkowa pomidorowa rosol itd) i dzieki temu ta papka miala co dziennie inny smak... dodawalam do tego albo ziemniaki albo ryż albo makaron i taka breją ja karmilam... a dzis jej dalam barszcz z iemniaczkami a na 2 dostanie potrawke z ryzem no i teraz nie wiem bo zjadla w sumie cala miche barszczu z duza iloscia ziemniaków... chyba to drugie to jej dam pod wieczór kolo 18- 19...

mamani ja małej nie robię papek- rozdrabniam troszkę tylko widelcem- przeciez nasze małe już są dośc duże muszą nauczyć się przeżuwać

ike moja umie gryśc. na sniadanie dostaje bulke z wedliną i sama ladnie ją zjada... ale mi wygodnie dawac jej na obiad takie papki :D:D:D

moja papki nie bardzo chce jeść aj zuzka wogole ma ostatnio humorki

Nacpana mineralną własnie o to mi chodzi, szkoda , ze inni nie potrafia zrozumiec oczywistych rzeczy, ale spadam bo to nie mój topik i zaraz cała świta królowej na mnie ruszy:-D chociaz w sumie mam to w nosie

elzwira krolowa na szczęscie sama potrafi mówić za siebie jakbyś nie zauważyła bardzo rzadko bo aż 2 razy przeksztalciłysmy topik inny- do żartów w stylu " kółko wzajemnej adoracji" i rzaadko też pisze nie na temat- ale w sumie musisz miec o co się przyczepic ;) chyba moja osoba naprawdę bardzo ci przeszkadza :O trudno- przeżyję

swoją drogą musisz byc bardzo zawziętym i upierdliwym człowiekiem;)

dobra Ike, ty masz swoje zdanie , ja mam swoje zdanie i chyba najlepszym wyjściem z całej tej sytuacji będzie po prostu ignorowanie postów, ja twoich, ty moich, na szczęście rzadko piszę, więc masz problem z głowy.

a ja piszę duzo - ale nie wsadzam przy każdej wypowiedzi szpili w kierunku autorki tego topiku;)

No dużo to ty rzeczywiście piszesz, na jaki temat sie nie wejdzie tam Ike, dobrze że masz laptopa i dziecko zawsze jest pod ręką:-D A ja jestem strasznie mściwa i zawzięta, ale ty za to bądz ponad to , pokaż klasę. Kończe ta bezsensowną wymiane zdań bo jestem za bardzo zmęczona, żeby jescze zawracac sobie głowę pierdołami.

dziewczyno- to nie zawracaj sobie głowy- w sumie to ty dalej walkujesz to samo nie ja- nie zauważyłas tego? przyczepiłaś sie do mojej osoby jak wesz nie wiem źle ci , że nikt chorem ci nie zawtórowal?

zglosilam juz ta pomaranczke na smietnik boze az sie czasami nie chce na kafeterie wchodzic jak sie ciagle czyta jakies pretensje, chore wyzwiska... :o Dziewczyno jak masz problem i przeszkadza Tobie ike to po jakiego groma tu przesiadujesz? No chyba ze to masochizm :)

zauważyłam- też byłam z tym zamiarem;) a co do reszty- mi też nie wszyscy pasują na kafe- i nie wszystkie wypowiedzi mi pasuja- ale ostatecznie zdaję sobie sprawę z tego że to forum publiczne ni wyzywam nikogo nie latam po topikach i ne gnębię i sorry takie podejście do kogokolwiek jak elżwiro twoje do mnie- jest chore

no co ty.........przecież nie będzie zajmowac się pierdołami;)

a co sie wszystkie pospaly???? wlasnie zuzaleć poszla luli:D

Dziewczyny troche mnie martwi bol podbrzusza.Boli mnie od paru ladnych dni i przede wszystkim w nocy gdy przerzucam sie z boku na bok klade sie lub wstaje:-o Niby mowia ze to normalne ale i tak sie martwie...:(

nie martw się- ja w nocy z bólu spać nie mogłam w sumie to mogłabyś już urodzić :P

mój starszy w październiku kończy 8 lat a zuzka wczoraj skończyła całe 11 miesięcy;) co do godzin dni i takich tam- nie będę liczyć z właszcza o tak wczesnej porze:D