Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnulaMzUK

Polacy z Cheltenham

Polecane posty

haloo jestem juz :) szukam polskiej fryzjerki w cheltenham lub w gloucester PILNIE

SALON ANNA NA HIGH STRET BARDZO FAJNIE STRZYZE MOGE CI PODAC NUM

Poproszę :) moj nr gg 36942791 a on jest tam ggdzies za delikatesami polskimi Malinka ??

Gość maminkasynka
Hej dziewczyny mieszkam sobie w tym Cheltenham już troszkę ,mam fajnego rocznego synka,ale brakuje nam towarzystwa,chętnie poznam mamę maluszka z którą od czasu do czasu mogłabym się spotkać i poplotkować a dzieciaczki fajnie by spędziły czas ;-) ....jeju mam wrażenie że jeszcze trochę i będę odludkiem,tak trudno kogoś poznać ,każdy zabiegany-,zajęty własnym życiem -wiem coś o tym,ale czasami brakuje takiej fajnej babskiej rozmowy;-) piszcie kobitki jeżeli czujecie się podobnie.

Gość gatta44
hej,ja jestem mama 2 miesiecznego chlopca.mieszkam w cheltenham i tez szukam kolezanki,mam wiele wolnego czasu i jak kogos nie poznam to zwariuje.daga44@buziaczek.pl

hej jesli chcesz sie poznac to pisz ja mam corcie 19 miesiecy fajnie by sie z twoim synkiem bawila to moj num gg 9728767 odezwij sie b uzka

maminkasynka odezwij sie zawsze bedzie nam razniej bo malpiego rozumu tu idzie dostac

Gość maminkasynka
gatta 44 nie wariuj damy radę ;-) napisz na gg,możemy się na spacer wybrać i może Iwonka by się z nami wybrała?

Gość Aneta87
witam witam, dawno mnie tu nie było... mam pytanie... będę się niedługo wybierać ze znajomymi do Cheltenham i potrzebuję wszelkiej pomocy adekwatnie pracy i mieszkania itp itd... jedziemy we trójkę , małżeństwo i ja ;p gdyby ktoś coś wiedział, to baaaardzo proszę o pomoc..

Gość Konrad 82
Hej Aneta87 :) ja wlasnie mieszkam w Cheltenham i jesli chodzi o prace to musisz miec napisane CV po agielsku ale pierwsze co to jakis pokoj by mozna bylo sie przespac i odrazu po przyjezdzie na drugi dzien najlepiej wyruszyc w poszukiwaniu pracy czyli roznoszenie cv i pytanie sie o prace gdzie tylko sie da, tak jak ja to zrobilem, mi sie udalo znalesc prace po rownych 2 tyg od przyjazdu,tyle ze tutaj mialem przyjaciolke ktora mi zaoferowala pokoj u siebie wiec ja,ze tak powiem mialem troszke lepsza sytuacje ,ale rowniez szukam czegos mam na mysli pokoju , hm.. z malzenstwem bedzie ci sie ciezko mieszkalo ,na poczatku jest ok ale pozniej sama zobaczysz ,moja dobra rada najlepiej sobie mieszkac samemu w jakims pokoju niz z para, znam to z mojego wlasnego doswiadczenia :) bo wczesniej mieszkalem w szkocji z para i ciagle cos mieli do mnie chodz nie dawalem im zadnych powodow do tego.. jesli chciala bys troszke porozmawiac to podam ci moj nr gg 10529637 :) z checia porozmawiam i powiem ci jak tutaj jest :) no i milo by poznac nowe osoby :) Pozdrowki i trzymam kciuki za powodzenie :)

Gość Alia:)
Hej, słyszał ktos moze o jakiejkolwiek pracy w fabryce albo jako cleaner? A moze poleciłby ktos dobrą agencje pracy z Cheltenham, taką która jest naprawde pomocna i nie oskubie człowieka do oastatniego grosza :) Pozdrawiam serdecznie

hej Alia no niestety niewiem nic jak narazie o jakiejs pracy a moze miala bys ochote wyskoczyc na piwko w sobote??? poznamy sie zawsze to razniej bo glupoty mozna dostac???

Gość aniamarria
Witaj Paulina Królak. Tak sie składa że znalam twoją mamę Annę Królak, mieszkałam z nia w jednym pokoju . Jeśli chcesz coś więcej się dowiedzieć pisz na mój adres : ania_34_70@wp.pl

Gość penelopaaa
hej od niedawna mieszkam niedaleko cheltenham, z checia poznlabym jakichs mlodych ludzi. jezeli macie ochote odezwijcie sie, bo jak piszecie mozna zwariowac z nudow :D

Gość PrzemekGdańsk
Witam Wszystkich! Mam wazna sprawe i licze ,ze sa tu osoby naprawde kompetentne i miłe czytajac cale forum odnosze wrazenie ,ze tak jest,dlatego licze na Was bardzo.. sprawa wyglada tak,ze mam dziewczyne w Cheltenham,jednak sam jestem w Polsce,los chcial,ze oboje musielismy sie rozstac na jakis czas,tak naprawde jestesmy juz narzeczonymi jednak dziewczyna wyjechala tam aby zarobic pieniadze,jednak mija juz pol roku i jest tych pieniedzy malo a ona mieszka z siostra,ja jestem w Polsce ale krocie tutaj zarabiam wiec jezeli chcialby mtam wyjechac to przeliczajac moja kase z pol roku to na te pieniadze w anglii wyjdzie tyle ile ona zarabia przez miesiac,jest Nam bardzo trudno,wciaz szukam pracy w tamtym rejonie,moj jezyk jest podstawowy nie mowie biegle,zeszlego roku bylem tam u Niej u jej siostry meiszkalismy i pracowalem w miescie evesham mialem ta prace zalatwiona przez anecje i pracowalem w takiej fabryce,teraz jednak gdy wyjechala jzu tam na stale jest Nam trudno ona niemoze nic znalezc i mnie jest trudno gdy musze siedziec ttuaj i szukam na internecie jakiejkolwiek pracy tam wlasnie albo w Cheltenham,czy Gloucester bo dalbym rade aby jakos dojezdzac,zalezy mi na jakiejkolwiek pracy nawet pomoc w kuchni,ale błagam pomozcie mi,strasznie mi na tym zalezy ,zbyt duzo tego cierpienia jest spowodowane przez te pol roku,szukamy i staramy sie cos znalezc,ale nawet ona bedac tam niemoze nic zlaezc,czy bylby ktos tak pomocny i mialby na to jakies roziwazanie? bylbym z gory serdecznie wdzieczny,i wynagrodzilbym z calego serca. jezeli ktokolwiek by cos wiedzial prosze jezeli to nie jest problem pisac na mój mail : siemczyk888@wp.pl badz na polski numer oragne 514485714 ,prosze pomozcie mi,wiem,ze to głupie prosic tam na forum publicznym ale moze ktokolwiek bd w stanie mi polecic jakas prace wlasnei w tm rejonie abym mogl tam do niej wyleciec i abysmy mogli byc tam razem i wspolnie odkladac pieniadze,niedosc,ze moglibysmy byc razem to i zarabiac byloby latweiej i szybcie moglibysmy postarac sie chociazby o wynajecie jakiegos pokoju.pozdrawiam

Gość Alia:)
Drogi Przemku, zaczyna sie okres zimowy i jest cieżko teraz w Cheltenham coś znależć. Moze gdybys znał angielski to zawsze wkręcił bys sie do jakiejś restauracji ale tak było by Ci ciężko. Poczekajcie jeszcze troche do lepszego okresu bo zimą jak to wszędzie poprostu jest przestój. Od marca wszystko sie rozkręca na nowo a póki co, jesli masz prace w Polsce to odkładaj ile sie da bo na start za granica tez musisz mieć minimum 1500zł ( nie licząc opłat za mieszkanie). Nic sie nie martw, jak sie kochacie to będziecie razem. Ja miałam podobnie z moim narzeczonym. Teraz też nie jest kolorowo mimo że jestesmy tu razem ale próbujemy. Pozdrawiam Cie serdecznie i głowa do góry:);)

Witam serdecznie. W Cheltenham jestem kilka m-cy chetnie poznam nowych znajomych aby całkiem nie oszaleć. Może wspólny spacer, kawa, kino, piwo, plotki ect ?? Bardzo proszę niech się ktoś odezwie (Panie, Panowie małżeństwa obojętnie byle Polacy :P ) narazie podaje mój email odpowiem na kazda wiadomość o ile napiszecie planet112@wp.pl

Gość PrzemekGdańsk
Alia- dziekuje najmocniej ,ze ktokolwiek zareagowal na mój post,z jednej strony przykro slyszec ,ze na chwile obecna jest tylko rozwiazanie o jakim wspominasz ,iz trzeba czeka :( poniewaz wiadomo jak to jest ,chce sie byc z ukochana osoba jak najszybciej,dlatego pisze raz jeszcze do kogokolwiek odwiedzajaceg oto forum.. JEZELI KTOS MIALBY JAKAS PRACE PROSZE MOWICIE ODRAZU ZROBIE POPROSTU WSZYSTKO,JAKA KOLWIEK PRACA MNIE INTERESUJE (oczywiscie jakakolwiek to nie onzacza ,ze jaka ordynarna rzecz jasna ) poprostu jakakolwiek magazyny,pomocy wszelkiego rodzaju,restauracje .. PISZCIE PROSZE BARDZO MI NA TYM ZALEZY ABY MOC JAK NAJSZYBCIEJ WYJECHAC I BYC BLISKO UKOCHANEJ TAM W CHELTEN I MOC JEDNOCZESNIE ZARABIAC Z NIA PIENIADZE I ZACZAC WSPOLNE ZYCIE.. a Tobie dziekuje z caleg oserca,za to,ze odpowiedzialas na mój post. Mam nadzieje,ze wszytsko bedzie dobrze,i juz niebawem bede mogl tam wyjechac,pozdrawiam wszytskich. Jezeli ktos mialby jakas prace prosze piszcie na mój mail : siemczyk888@wp.pl URATUJECIE MI TYM ZYCIE POPROSTU!

Gość DNowaCheltenham
Witam wszystkich! ja jestem zupelnie nowa w Cheltenham, aktualnie rozgladam sie w tutejszej rzeczywistosci... poszukuje pracy, zatem jesli ktos ma jakiekolwiek nowe info prosze o kontakt:) angielski na poziomie bieglosci:)

witaj nowa :-) jesteś tutaj sama ?może masz ochotę się spotkać na piwko lub kawę może coś z praca mogła bym ci pomoc

Gość DNowaCheltenham
Hej Iwona! Jestem tutaj z chłopakiem... mieszkamy aktualnie u znajomych... a na piwko zawsze mozna sie spotkac. Alez oczywiscie:) daj znac.

hej dziewczyny nie mialybyscie nic przeciwko gdybym dolaczyla do waszego piwka?? tez mi tu samej smutno toche

Gość Domiz
Czy ktoś z tutaj obecnych dojeżdża do Evesham do Kanes Foods? Albo znacie kogoś kto dojeżdża? Czekam na jakiekolwiek info!!!

Zostawiam wam moj numer gg 9728767 :) piszcie napewno odpowiem

agata2011 pewnie że tak :-) odezwij się tylko zostawiłam wam mój numer gg czekam na odpowiedzi:-)

Gość Manu111
Moi drodzy poszukuję dwuosobowego pokoju dla pary, ktoś ma jakieś info? Gwarantuję kawę w zamian:P

Gość paula932
poszukuje jednoosobowego pokoju do wynajecia, jesli ktokolwiek z Was ma bardzo prosze o odpowiedz. ;)

Gość magda878787
witam jestem nowa w chelten , dojechalam do chlopaka ale nie pracuje i strasznie sie nudze wiec szukam kolezanki podaje gg 4959691 pozdrawiam