Gość jig Napisano Czerwiec 9, 2010 mialo byc ze wiekszosc z nich ma w oczach funty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blue_rainbow 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 jig doskonale Cie rozumiem, troche niemilych doswiadczen mnie rowniez nieominelo, ale i tak dalej wierze w ludzi i kazdemu zycze jak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulina Królak Napisano Czerwiec 9, 2010 Witam panstwa podobnie. Pisalam juz w sprawie mojej mamy Anny Królak, kontakt ktory zostal mi podany w tym momencie nie odpowiada. A ja potrzebuje pilnie skontaktowac sie z jakakolwiek osoba, ktora zna moja mame. Jest to bardzo pilna i powazna sprawa. Prosze o jakiekolwiek kontakty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktos wie cos o tym Napisano Czerwiec 26, 2010 witam! chciałabym zapytać przez jaką agnecje najlepiej wynajać mieszkanie w Cheltenham? Która ma najlepsze mieszkania? Do tej pory wynajmowałam przez prywatnego landlorda. Z góry serdecznie dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktos wie cos o tym Napisano Czerwiec 26, 2010 witam! chciałabym zapytać przez jaką agnecje najlepiej wynajać mieszkanie w Cheltenham? Która ma najlepsze mieszkania? Do tej pory wynajmowałam przez prywatnego landlorda. Z góry serdecznie dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justyna1979 Napisano Lipiec 7, 2010 hej. zdecydowanie polecam agencje Andrews, natomiast radze omijac Alex Clark Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykożystana Napisano Lipiec 8, 2010 ludzie omijajcie alex clarka - firmę wynajmującą mieszkania-ponieważ pracuje tam polka , która wciska rodakom najgorsze mieszkania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doswiadczna przez zycie Napisano Lipiec 9, 2010 tez rade omijac alex clarka poniewaz ta firma nie traktuje powaznie swoich klientów. Raczej jest to olewanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gusiak8887733 Napisano Lipiec 21, 2010 Hej, mam do Was pytanie - planujemy tu przeprowadzkę, chcę ze sobą zabrać router do komputera. Czy u Was nie ma jakichś ograniczeń sprzętowych? Taki router bedzie działał? http://www.profan.com.pl/sklep/k1,1/k2,19,akcesoria/k3,53,routery/id,337,opticum_gxs-115.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O-Yama Napisano Lipiec 22, 2010 Witam wszystkich serdecznie jutro wlasnie wyruszam z polski ( yeeeeeee ;] ) do Chelten mam takie pytanko " czy ktos orientuje sie czy sa jakies zawody , turnieje konsolowe ? przede wszystkim preferuje konsole marki Sony ;] lub ewentualne rozgrywki prywatne ;] ogolnie jestem zawodownym graczem i dobrze by bylo isc dalej w tym kierunku w Anglii ;] z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwaga na prywatnego landlorda Napisano Lipiec 24, 2010 który wynajmuje mieszkania przeważnie Polakom. Jego imie to Duncan nazwisko ma dwuczłonowe. Jest szkotem i jest bardzo ale to bardzo nieuczciwy. I robi pod góre osoba, które chcą sie wyprowadzić z jego mieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawiedzionaAnglią 0 Napisano Lipiec 30, 2010 jestem w Cheltenham ponad dwa miesiace.. przyznam szczerze ze wogóle mi sie tutaj nie podoba.. z chęcią wróciłabym do domu ale niestety zobowiązałam się tutaj zostać rok. mam 20 lat i szczerze mówiąc nie spotkałam tutaj do tej pory polaka w moim wieku;/ śmiertelnie się nudzę przez co wiecznie rozmyslam o swoich znajomych z kraju.. dużo tez nasłuchałam sie niepochlebnych opini na temat polaków za granica, sama tez przejechałam się na takiej osobie która w dodatku pochodziła z tej samej miejscowosci.. no cóż... jeśli ktoś chciałby pogadać bo tez nikogo nie zna i nudzi się zostawiam numer gg: 24032065 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciszka 0 Napisano Sierpień 11, 2010 Jest jedno forum polskie, ktore obejmuje Cheltenham - choc akurat ludzie z Cheltenham sa na razie malo aktywni. Ale czemu tego nie zmienic? www.southwest.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justine_perla 0 Napisano Sierpień 16, 2010 STRACONY PORTFEL!!! Bardzo proszę o pomoc dnia 16 sierpnia b.r. zgubiłam portfel w cheltenham. jezeli ktokolwiek widział lub znalazl srebrny porfel z wieloma dokumentami m.in inscurance number card, europu health card, kartami debetowymi, dowodem osobistym i wieloma innymi kartami proszę o kontakt pod numerem 07925605393. lub zwrócenie go na policje, Justyna M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartucha 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Witam wszystkich! Cheltenham jest super, mieszkam tutaj od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Zapraszam jak najbardziej, z praca nigdy nie mialam problemu, i ludzie tez mili i pomocni...no oprocz mojego listonosza ;) zapraszam na pogaduchy jak ktos ma ochote ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaspinho Napisano Wrzesień 22, 2010 witam poszukuje pokoju dwuosobowegoo do wynajecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiekm3 0 Napisano Październik 11, 2010 Witam Was wszystkich.W Cheltenham jestem dopiero około trzech miesięcy i trasznie mi tu jest nudno,bo nie mam znajomych i nie mam co za bardzo robić.Długo zastanawiałem się nad powrotem do Polski,ale stwierdziłem,że nie mam do czego wracać.Jeśli miałby ktoś ochote mnie poznać,albo porozmawiać to będzie mi bardzo miło.Moje gg 2094833 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dar40 Napisano Październik 18, 2010 witam wszystkich interesuje mnie nauka angielskiego ktos moze pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dar40 Napisano Październik 18, 2010 slyszal ktos o jakies pracy bez jezyka w gloucester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poolinka Napisano Listopad 9, 2010 Witam, niebawem wyjeżdżam do pracy w Cheltenham (na pewno nie wszystkich to ucieszy, ale zapewniam że mi funty w oczach nue świecą) chciałam zapytać czy ktoś może słyszam o firmie Cleeve Hill Nursin Home??? Zaniepokoiły mnie pewne posty o zaginieniu kobiet i troszkę się zaczełam obawiać czy mnie po prostu na części nie chcą sprzedać. Wdziędzna bym była niesamowicie za jakieś informacje. Może to i wydawać się głupie ale wole zapytać niz póżniej żałować. Pozdrawiam Paulina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diablopomidro Napisano Listopad 27, 2010 do Paulina Krolak. jesli chcesz sie czegos dowiedziec. lub dalej nie masz kontaktu to napisz na maila. diablopomidro@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minik78 Napisano Czerwiec 9, 2011 jest tu kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minik78 Napisano Czerwiec 9, 2011 tylko nie cleeve hill czy link nigdy lepirj pole orac rekami niz pracowac dla tej kreatury . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kazioj Napisano Czerwiec 28, 2011 marciszka Jest jedno forum polskie, ktore obejmuje Cheltenham - choc akurat ludzie z Cheltenham sa na razie malo aktywni. Ale czemu tego nie zmienic?www.southwest.pl Ej, co wy na to: Strona jest super. Ruszmy sie jako Polacy z Cheltenham. Widze ze najaktywniejsi sa z Bristolu, ale przeciez kiedys oni tez od zera zaczeli, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flauer Napisano Lipiec 9, 2011 Witam czy ktoś wie czy jak jestem od 2 miesięcy w angli to czy mam prawo do socjalnego mieszkania na terenie całej Wielkiej Brytani bo wiem że w Szkocji w bloku od wypisania aplikacji można mieszkanie takie dostać już za miesiąc cz tak jest wszędzie w Wielkiej Brytani? Chcę dodać że jestem w ciąży a mąż ma prace ale 12,5 godziny tygodniowo.Bardzo proszę o pilną odpowiedz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaa najlepiej Napisano Lipiec 9, 2011 od razu starac sie o mieszkanie po krotkotrwalym pobycie w uk. moze maz powinien znalezc inna prace, bo tyle godzin co teraz pracuje to nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkasz1969 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Wybieram się do pracy do Cleeve Nursing Home jako Carre Assistant, czy ktos był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal666 Napisano Listopad 23, 2011 Mam pokoj do wynajecia.Spokojna dzielnica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafal666 Napisano Listopad 23, 2011 Mam pokoj do wynajecia w Cheltenham(springbank).pytania-rafaello767@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona 0 Napisano Grudzień 11, 2011 szukam do kupienia zamrazalki!! 9728767 num gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach