Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

jestem interpreterem. generalnie to chodze z biednymi polakami, czechami i niemcami do urzedow, lekarzy, bankow itd. i tlumacze co oni chca powiedziec albo co ktos chce im powiedziec. a ze ja uwielbiam gadac no to coz... :D

teraz chętnie bym się wybrała na taką naprawdę dobrą imprezę, mogłaby być nawet jednodniowa, ale jakoś ostatnio okoliczności nie sprzyjają :(

ty od bakiego - po pierwsze z szacunku, że dostarczył ci takich wrażeń - powinnaś zawsze pisac jego imię z dużej litery, a po drugie, masz tak totalnie zryty beret, że nawet twój głos wewnętrzny ma poważną wade wymowy - cytując klasyków, więc zamiast tracić czas, popracuj nad swoją prostą osobowością - o ile nie jest dla ciebie już za późno.

a bo właśnie myślałam, że podbiję ten temat, a tu taki popapraniec zaśmieca sobą cyberprzestrzeń, ehhh :o

hehe a ja wczoraj bylam na spotkaniu klasowym z liceum, nie tanczylismy ale bylo bardzo fajnie;) A teraz troche czasu przed kompem, trzeba cos zjesc i sie w koncu wyspac:)

ja planuję jakąś impreze w tym tyg., bo już mnie nosi - no może się tym razem uda, bo niestety bywa z tym różnie, tzn. gdyby to tylko ode mnie zależało..ale cóż, mam to, co sobie zgotowałam; Malinowa - masz teraz maturę już?

Gość abcdefgahc
hej moge sie przylaczyc?:(

Ja dawno nie bylam na zadnej imprezce dopiero wczoraj poszlam i posmakowalam tego i teraz znowu chcialabym gdzies isc ale teraz to juz za pozno. Jutro niedziela i koniec!! znowu codziennosc. Bede musiala sie w koncu zabrac za szkole. Musze poszukac jakiegos stazu co mnie przeraza:O

Gość abcdefgahc
fajnie czasem z kims tak po prostu p[ogadac:) szukasz stazu?a mozna wiedziec jakie kierunek studiów? ja tez musze sie rozejrzec i poszukac czegos bo w nastepnym roku tez rozpoczynam staz....w aptece hehe

ooo to fajnie;) Ja studiuje Pedagogike opiekuncza i resocjalizacyjna :) No musze czegos poszukac bo zwariuje juz w tym domu a kasa jest i potzrebna:O

Gość abcdefgahc
A JELSI CHODZI OPRAKTYKI TO DOSTAJE SIE ZA TO COS KASY?

chodzi ci o praktyki czy o staz? bo za to i za to sie dostaje pieniazki. Na stazu jakies 450 zl nie wiecej

Gość abcdefgahc
chodzi mi o praktyki

za praktyki sie nie dostaje, chyba że tylko w mojej \'\'branży\'\', w aptekach może jest inaczej...

jeśli to było do mnie pytanie, to miałam na myśli praktyki w urzędach itp.

juz mnie nosi od lezenia w lozku :O zaczelam nawet rozmyslac nad planowanymi zakupami ciuchow i butow :P za praktyki jest tylko 450 miesiecznie? strasznie malo a i tak pewnie trzeba sie narobic :O