Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

Twoj chlopak pracuje w niedziele? :O Ja jutro bede miala taki dzien jak ty... nudy w domku:( Musze zrobic sobie jakis plan dnia

Na drugi dzień sie zeszlismy:) Zrozumieliśmy ze nie potrafimy bez siebie zyc... I bedziemy walczyc o ta Milosc:) a wierze ze nam sie uda bo bardzo tego chcemy :)

No nie moge byc smutna:) Kocham i wiem ze jestem Kochana:) Mimo ze nie jest czasem kolorowo to cche sie cieszyc tym co mam bo jestem straszna pesymistka

No ja tez... Ostatnio mialam takie chwile zalamania ze chcialam odejsc ale wiem ze nie potrafila bym. Wole walczyc o ta milosc. Bo to zbyt piekne uczucie zeby tak po prostu odeszlo.

co słychać? cięzką będziesz miała sesję? ja nie mogę się do niczego zabrać. do niczego, co jest z tym związane

ajjj szkoda ze musze juz isc ale wpadne jeszcze jak bedziecie cos tu pisaly Pa:))

bo tez mi brakuje kogos z kim moge pogadac wieczorkami heh

Ja nie mam sesji... caly czas mam jakies egzaminy... teraz ten zjazd bede miala spokojny, jakos nawet nie cche mi sie zajrzec do zeszytow co tam jest

często jak wchodzę na kafe, widzę takie topiki w takim stylu jak ten, ''nie mam czasem z kim pogadac o pierdołach i nie tylko'' ''znajomi są, ale co to za znajomi'' itp. :( jakoś tak mnie naszło, bo czasem to zbyt prawdziwe co tam piszą.

Czemu? czasem ludzie tak maja... ja np nie mam zadnych blizszych kolezanek i nie mam z kim pogadac... dlatego tu wchodze:)

wiem, że tak mają; ja np. wczoraj spotkałam się z koleżankami na tej wyczekanej imprezie i sie przeraziłam dosłownie; nie mam z nimi o czym gadać powoli, poza tematami szkolnymi i okołoszkolnymi pustka; dziewczyny podostawały prace i ich doświadczenia to dla nich główny temat rozmowy (monologu), a niekoniecznie jest czego słuchać...albo na co wydały/wydadzą zarobioną kase; słucham tych wywodów i myślę, a co mnie to właściwie obchodzi?!? jak ja pracowałam, to nie zanudzałam innych swoimi przygodami, ani planami dotyczącymi kasy, albo na co to ona właśnie nie poszła...a u nich niestety zero proporcji :o

Hey dziewczynki........... ja też czuje sie do dupy, :Pczasem gorzej czasem lepiej ale tak czy siak brakuje mi strasznie kontaktu ze szczerymi ludźmi... tutaj naprawdę panuje taka przyjazna i przyjemna atmosferka... już się zaraziłam tym forum :)siedzę tu godzinami i sie zaczytuje...... ehh czemu zycie musi byc takie okrutne ze los daje nam takie ochłapy heh... skąd jesteście??

tez czytam:)dobra odskocznia od brutalnej codziennosci i jednoczesnie niezla forma relaksu... Zazdroszcze tym,ktorzy studiuja.Ja juz jestem po a mam ciagla potrzebe uczenia sie czegos nowego.Moze kolejne studia albo cos podyplomowego..

Hej dziewczyny, jest ktoś może? :) Jak mija dzień? u mnie piękna pogoda jest juz od tygodnia i ciągle się opalam

U mnie najwieksze slonce bylo od grudnia tak do polowy kwietnia.Teraz jest jesien,okolo 17 stopni i swieci slonce,chociaz w tv strasza deszczem:)Ogolnie bardzo przyjemnie-az nie chce sie w domu siedziec...