Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyjaciółka

Chcę się zaprzyjaźnić...

Polecane posty

powinnam pisac wypracowanie, ale tak baaaaardzo mi sie nie chce. mam 24, studjuje, i nie moge sie doczekac konca tego semestru. chce wakacji! disiaj kolezanka zadzwonila do mnie, ze jakbym chciala to moge zrobic praktyke w miejscu gdzie ona teraz jest i chce powiedziec "tak", ale z drugiej strony to nie chce. kilka dni temu dostalalam inna oferte prakyki, ale dzisiaj odmowilam.Wiem, ze powinnam, ale chce sobie troche odpoczac na wakacje. Apropo, mam 24 lata i szkole juz mam skonczona w kokolo 97% i jestem nia zmeczona. Tez tak macie, ze sie wam poprostu nic nie chce robic? Mowie to o 3 miesiacach, a nie jednym czy kilku dniach.

w 100% tak mam, nic mi się nie chce robić już w szkole ani do szkoły, może to tylko wina przesilenia wiosennego ;) licencjat to chyba niezły pomysł jednak, nie marnuje się tyle czasu, skoro ktoś i tak nie planuje kariery naukowej...a tak? znajduję sobie 1000 rzeczy do zrobienia, a obowiązki naukowe ida zawsze na ostanią chwilę. Trzeba jakąś prace znaleźć jak najszybciej :)

oglądałam oczywiście, na jakim kierunku piszesz takie rzeczy? i porównanie pod jakim względem?

Hej dziewczynki:) wpadlam tylko na chwilke zobaczyc czy czasem nie rozrabacie:) ale widze ze jest spokojnie wiec chyba moge isc spac:)

to nie jest w ogole zwiazane z moim kirunkiem, a wzielam ta klase tak dla siebie zeby nauczyc sie troche o histroii polski przez obiektyw kina polskiego, bo taka historia na sucho to mi raczej do glowy tak latwo nie wchodzi. Nie zdawalam sobie tak naprawde sprawy co to byl komunizm, a teraz mam jakies pojecie. To wypracowanie jest na temat sytuacji politycznej w kraju w czasie kiedy Polska byla na etapie przejscia z systemu komunizmu do ruchu Solidarnosciowego, a w szczegolnosci o wysokiej cenzurze, ktora wtedy panowala. wlasnie zadzwonila moj maz, rozgadalismy sie i stracilam watek, no ale w kazdym badz razie cos takiego :)

mary.sia - świetny film nt. komunizmu to \"Przresłuchanie\'\', pomijając nawet kwestie historyczne, jako film psychologiczny, świetny. psyjaciółka - w tym topiku jakaś kobieta pisała, że nie wie, czy aby nie widziała właśnie morderstwa i pyta co ma zrobić...wyszło na to, że to prowokacja, co zresztą trudne nie było do przewidzenia, ale niektóre wpisy mnie rozwaliły.

hmm, w rezultacie nie wiem czy moge sie przylaczyc ale... psyjaciółka ale dlaczego koniec? tak po prostu bum i juz?

Wiem... a jeszcze teraz pogarsza sprawe bo pisze ze mnie Kocha i nie da mi spokoju...:O Boze ile on moze tak mnie ranic:(

hej :) moge sie przylaczyc? przeczytalam caly topik i bardzo mi sie tu spodobalo :) ja mam prawie 21 lat i studiuje na pierwszym roku w UK (wczesniej rok studiowalam w Polsce). co do przyjazni to mam dwie przyjaciolki, z ktorymi bysmy wskoczyly za soba w ogien. ale ja jestem tu, one w Polsce dlatego bardzo czesto jak wracam z uczelni i pracy to czuje sie samotna i nie mam do kogo ust otworzyc. psyjaciolka ---> zycie jeszcze przed Toba. moze to i lepiej? w koncu na klotniach zwiazku sie nie zbuduje...

milo wiedziec, ze zostalam przyjeta do topiku :) jak dzis u was? ja leze chora w lozku i chyba zaczne sie komunikowac z ludzmi przez pisanie na kartce bo juz prawie mowic nie moge :O

mnie boli gardlo strasznie, w ogole jestem zmeczona - wczoraj sobie balowalam troche no i troche wypilam:) nic mi sie nie chce a musze piling zrobic bo skora schodzi:o

a ja wlasnie zrobilam sobie z ledwosca sniadanko, zjadlam i zebralam sily zeby wrocic na gore do lozka. ehhh a balowania to zazdroszcze, tez bym chciala :P

nom fajnie bylo tylko chlopak sie troche wkurzyl bo oczywiscie spowrotem nie chcialam prowadzic tylko pic z jego kolegami:D teraz to juz obiecuje ze ja bede prowadzila a on biedak niech sobie wypije:)

to powinniscie jakis grafik imprezowy ustalic :D raz Ty, raz on :D ewentualnie nocna podroz na auto-nogach :D a ja faceta sie obecnie nie dorobilam :P

do tej pory nie mialam prawa jazdy to on mogl pic, teraz mam to i tak na razie nie moze, ale teraz to ja nie bede pila, tylko ze ja jestem jakas dziwna i mi zaraz smutno ze nie moge pic a wszyscy sie dobrze bawia heh nom my juz jestesmy rok i 8 mies :)

hmm, to moze kupuj sobie Picolo ;) tez dobre a chociaz udaje cos wyskokowego :P teraz to praktycznie caly czas zajmuja mi studia bo zbliza sie sesja no i za 2 tygodnie wakacje. dzis leniuchuje bo chora jestem ale np. z zeszlym tygodniu mielismy 2dniowa impreze :P a teraz wakacje wiec najpierw na chwile skocze do Polski a potem praca, ktora uwielbiam za to, ze praktycznie nic nie robie :P polaczona z leniuchowaniem :D