Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta brzydsza

Dlaczego dziewczyny mniej urodziwe sa lekcewazone przez facetow ?

Polecane posty

wiesz poza tym ile jest tak naprawde pieknych kobiet? jasne to one najbardziej podobaja sie facetom ale ze jest ich malo to nie kazdy moze je miec kazda z nas ma tak naprawde jakas wade ale nie mozna sie tym az tak przejmowac ja jestem niska i co ma sie z tego powodu powiesic?? plakac ze nikt mnie nie chce i siedziec w domku nie absolutnie nie bylam ostatnio na imprezce nawet nie specjalnie jakos wyszykowana bo to imprezka w plenerze byla ale za to cala imprezke mialam wysmienity humor i co ?? i zainteresowal sie mna taki facet ze az mi galy na wierzch wyszly ze taki facet moze sie mna zainteresowac jutro ide z nim na randke:) ale tez nie skreslam faceta jak nie jest specjalnie przystojny poznalam tez ostatnio jednego kolesia, w sumie nie specjalnie za przystojny ale fajny chcial sie spotkac to sie z nim spotkalam no niestety nic z tego nie wyszlo jakos nie zaiskrzylo ale tez nie mam gwarancji ze zaiskrzy z tym przystojniakiem:) a moze po prostu nie dajesz szansy tym mniej urodziwym? tych naprawde przystojnych tez nie ma az tak wiele i nie dla kazdej z nas starczy:) a to przeciez nie jest najwazniejsze

Gość prowizorka
Pisalam juz, nie jestem jakas super ladna tylko raczej sredniej urody i sie nawet nie maluje. A pozytywne nastawienie nie biore stad, ze mnie jacys obcy faceci zaczepiaja na ulicy tylko stad ze tego dnia dobrze mi pojdzie na zajeciach, ze radze sobie na studiach, ze robie to co lubie. I z tego sie ciesze. Wogole nie uzalezniam nastawienia od tego czy ktos wiecej zaczepi mnie czy moja kolezanke. A im bardziej ja jestem zadowolona z siebie tym ludzie bardziej to widza i mimo, ze sie nie prosze o to to czasem faceci chca sie ze mna umawiac (mimo ze kogos mam).

dokladnie kolezanka ma racje przeciez to nie chodzi o to zebym nie mogla przejsc spokojnie ulica bo zaczelipaja mnie faceci chyba ze to jets kogos celem zyciowym

to pytanie zawiera odpowiedz dziewczyny sa lekcewazone przez facetow dlatego ze sa mniej urodziwe :classic_cool: ( spasłe )

Gość prowizorka
Jezeli ktos mierzy swoja wartosc tylko tym ile propozyjci randek dostaje w ciagu dnia to serdecznie wspolczuje glupoty. trzeba byc naprawde zdesoerowanym by w taki sposob oceniac swoja wartosc.

wiesz co prowizorka strasznie mądra dziewczyna jestes chetnie bym sie z Toba zaprzyjaznila:) mnie to tez rozwala ze laska sie przejmuje ze jej nie zaczepiaja na ulicy mnie TEŻ nikt na ulicy nie zaczepia bo jak pisalam znowu taka piekna nie jestem jestem po prostu przecietna ale dbajaca o siebie dziewczyna i tyle

poza tym wyglad to nie wszystko ja sie ostatnio spotkalam wlasnie z kolesiem ktory byl zachwycony moja uroda( choc ja nie wiem czy jest czym) jak sie spotkalismy to owszem fajnie pogadalsmy ale okazalo sie ze to nie jest to i mimo iz wiem ze fizycznie mu sie podobalam to nie kontynuujemy znajomosci PS w ciagu ostatniego tygodnia otrzymalam dwie propozycje randki to chyba strasznie malo jak na standtardy zalozycielki topiku moze powinnam sie zalamac:)

Gość prowizorka
Dzieki smerfetka. Tez mysle, ze bylabys fajna kolezanka:)) Podaje ci wirtualnie reke:))

hejka ja mam jeszcze pytanie do autorki topiku niech z ręka na sercu przyzna ile robi dla swojego ciala no bo powiedzmy sobie szczerze mało która kobieta jest piękna sama w sobie ja w sumie jakoś specjalnie nie przesadzam z dbaniem o siebie ale pewne rzeczy sa dla mnie obowiązkowe więc po pierwsze ruch: pomaga w utrzymaniu linii, wpływa na jędrność ciałka i jeszzce poprawia humorek po drugie zdrowa dieta: znowu pomaga w utrzymaniu linii a dodatkowo wpływa korzystanie na stan paznokci włosów itp poza tym standard kremy do twarzy, tonik, zel do mycia, krem pod oczy( nawet w moim wieku po prostu nie liftingujacy a nawilzajacy), balsam do ciała, dwa razy w tygodniu peeling i maseczka, jakies komsetyki ujedrniajace włosy- farbuje bo mój naturalny kolor jest beznadziejny, potem trzeba o ten kolor dbać, dwa razy w tygodniu maseczka intensywnie nawilżająca dłonie- wiadomo wizytówka kobiety, muszą być dobrze nawilżone, paznokcie zadbane( wcale nie muszą być tipsy ja w życiu tipsów nie miałam) stopy- również zadbane zeby nie bylo ze jestem tipsiarą co dziennie chodzi do solarium bo obawiam sie ze zaraz beda takie komentarze do solarium nie chodze bo mam wrażliwą cere ale ze jem duzo marchewki i mam ładny koloryt a jak chce byc bardziej brązowa to używam balsamu brazującego no poza tym wiadomo dziewczyna jednak musi byc fajnie ubrana niby nie szata zdobi czlowieka, ale... to nie chodzi o to zeby laska latala w mini z dekoldem do pasa ale ma byc ladnie ubrana w miare kobieco makijaz jak kto lubi ja generalnie sie maluje i w ten sposób podkreslam to co mam ładnego ( np.oczy) dziewczyna musi byc zadbana mozna powiedziec ze to wszystko zabiera mnóstwo czasu jasne ale mozna to sobie jakos zorganizowac np. zrezygnowac z oglądania seriali( ja tak zrobiłam) ze kosztuje kase ale ja wolę wydać pieniądze na kosmetyki niż na słodycze czy fast foody na mieście

Gość buahahaha
a nie mozesz autorko zamiast jeczec na kafe to po prostu schudnac? Sama to narzeka ze faceci patrza na wyglad, ale przystojniakow jej sie zachciewa, jeszcze czego... znajdz se grubasa jak ty...

Gość Do_dzik
Właśnie - uważam podobnie - wygląd jest ważny, ale to nie jest podstawowe kryterium, którym faceci się kierują! Ze mną jest np. tak, że zyskuje przy dłuższym poznaniu. Raczej oryginalna uroda sprawia, że faceci muszą się "opatrzeć", żeby ją docenić. Więc Mała - zacznij więcej wychodzić z domu, poznawaj wielu ludzi, znajdź sobie pasję i jej się poświęć, a wtedy nie ma bata, żeby nie pojawił się facet, który straci dla Ciebie głowę, nawet jeśli nie jesteś 7 cudem świata - nikt nie jest! Pozdrowionka.

duzo jest racji w tym co piszecie. Natomiast fakt faktem, ze jak kiedys bylam bambaryla to nikt sie mna nie interesowal, a kiedy schudlam nagle ustawiaja sie w kolejce. Chociaz zmienilo sie tez moje nastawienie do zycia i ludzi, kiedy zaczelam sie sobie podobac.

wazne jest to, zeby sie sobie podobac. dbac o siebie tez nalezy, zgadzam sie tutaj ze stwierdzeniem, ze nie ma brzydkich kobiet - sa tylko niezadbane. poza tym, co sie komu podoba - rzecz gustu. jeden facet na jakas dziewczyne nawet nie spojrzy, a inny sie w niej zakocha, tak to juz jest