Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA1992

kto ma od 15 do 18 lat i chciałby się odchudzić? zapraszam. wymienimy się porada

Polecane posty

Gość Za Gruba Chuda
Kochane Dziewczynki ;) Ale z Was głupiutkie malinki:D nie no. juz jestem powazna..chcecie bawic sie w jakies glodowki, ktore wymyslone sa TYLKO do PRZECZYSZCZANIA organizmu a nie do odchudzania.. uwazam, ze najlepsza dla was bedzie dieta 1200-1500 kcal + duuuzoo cwiczen. moze warto wyjsc na dwor i pol godzinki pobiegac? albo pograc w siatkowke/koszykowke? ja odchudzam sie od tygodnia wlasnie takim sposobem schudlam juz 1 kg a nie glodze sie! taki sposob jest najlepszy bo wiem ze nie bedzie efwktu yoyo. polecam:P

Kochana \"Za Gruba Chuda\" no niestety w moim przypadku nie ma takiej opocji bo ja na codzien jadlam okolo 1100-1200kcal i mam psa wiec 3x dziennie energiczny spacer 30-40minut... teraz staram sie jesc polowe tego czyli 500-600kcl codziennie rano jezdze na rowerze,rolkach albo biegam a wieczorem cwicze joge albo pilates (do tego 2x spacer z psem, bo rano biega sobie ze mna..;) ) I co? i jajco.. przez ostatni tydzien schudlam 0,5kg... Nienawidze mojego organizmu...:(

Hej! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Mam 15 lat i przy wzroście 170 cm ważę 60kg... może znacie jakieś skuteczne sposoby gdzie w krótkim czasie można zgubić boki i brzuch? Bo mam taki problem, że jak wyjechałam w ostatnie wakacje do Anglii na 2 m-ce to po powrocie ważyłam 63 kg (przed wyjazdem ważyłam 54, ale i tak miałam kompleksy). Teraz ważę niby te trzy kg mniej niż wtedy, ale chciałabym mieć ładną figurę... pomożecie mi?

Może polecacie jakieś ćwiczenia na te partie ciała, co wymieniłam wcześniej? Może któraś z Was ma podobny problem?

Ja proponuję hula hop i tak zwane nożyce:) hula hop na boczki jest najlepsze a nozyce na nogi:) ewentualnie bieganie i rowerki w powietrzu :)

Gość gal
cześć to ja -gal/ Pewnie niektóre dziewczyny mnie jeszcze pamiętają. odchudzałem się z wami przed wakkacjami i było nieźle. Na początku wakacji ważyłem ok. 54 kg ,a teraz przytyłem do 56!!! MASAKRA . ALE zaczynam od nowa. OD jutra . postaram się nie przekraczać 500 kcal dziennie. Spróbuję pić cappucino z torebki i jeść warzywa( w szególnośći myślę o ogórkach, np. kiszonych.). DO JUTRA. Chciałbym prowadzić intensywnie dietę przez 1 tydzień. Trymam za was kciuki, a wy trzymajcie za mnie.

Gość sylwia odezwij sie

Gość patiżabka
mam 15 lat i mam 10 kilogramów nadwagi i bardzo chciałabym się odchudzić czy to zdrowe w mojim wieku ???