Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

Gejsza no niestety takie zycie dawniej bym pewne osoby jak na nie w tych ich zwiazkach patrzylam nie podejzewala ze cos takiego im nawet na mysl przyjdzie a ty niewiele trzeba bylo bo wspolna impreza i wszystko jasne.Bo z kims jest dobrze ale nie wystarczajaco ale ja nie bede nigdy zapchaj dziura bo w zwiazku sie nie ukada to ja mam byc na otarcie lez a co ja jakas hustka jestem czy co i co to mnie interesuje jak kto dba o zwiazek tak na niestety:O A tego faceta panienka tak mi dziala na nerwy jak ja widze to mnie rzuca o sciany jak sie wkurze to jej powiem co ja o tym wszystkim mysle pozniej sie moj braciszek dziwi ze jego kolegow wyzywam od obludnikow jakby wiedzial co jest grane to by mnie zrozumial.Dobrze ze ja tam nie mieszkam bo tamten siedzi tam godzinami chyba by mnie w domu nie bylo:O

niezapominajka ---> rozwalila smnie tym textem "nie bede nigdy zapchaj dziura" :D :D :D Ale racja przewaznie faceci to......:-0 Nic tylko sie wnerwiac ! a oni jak dzikusy nic tylko walic i walic :P nie patrzac z kim gdzie jak i po co :-0

niezapominajka taaaa !!! na rynku w srodku miast za jaja !!!!!! :classic_cool: popieram

I nie bede tez przerwa reklamowa juz nigdy to jest chore. Niektorzy to nie patrza tylko wala wszystko co sie rusza i wyglada jak kobieta tacy sa desperaci moja kuzynka powiedziala takiemu zeby sobie dziury w scianie powywiercal i tam strzelal:P

buehehehhehheh :D Z ta dziura w scianie to zajebisty text!! :classic_cool:

...moj kumpel zalicza wszystko co sie rusza i rozklada nogi,najczesciej po imprezach gdzie leza z nim do auta glupie pindy za piwo :-0 I sie chwali ile mial lasek i jaki z niego macho :-0 :P

Tez sie smieje z tego bo jak to Justyna mowila to mi sie od razu wlaczyl filmik w glowie i sobie oczami wyobrazni zobaczylam jak on to robi z sciana:D

Czekoladka dokladnie nie ktorzy na sciane nawet nie zasluzyli. Gejsza widzialam mnostwo takich kolesi wystarczylo pojechac na jakac imrpeze za miasto usiasc na parapecie okna tam takie byly widoki na wszystkie auta i co tam sie dzialo ze mala glowa nawet nie chce sobie tego przypominac:O

Slyszalam ze niektorzy nigdzie nie wychodza a laski pijane ze ledwie sie na nogach trzymaja i na sali ida na calosc masakra jakas:O

No tak.....banda frajerow i glupich pind ,w sumie jedni warci drugich :P A najgorsze jest to ze zamiast sie zamknac i zachowac dla siebie swoje wybryki to sie tym szczyca i podniecaja i opowiadaja kazdemu jakby to byl powod do radosci i pochwalenia sie...:-0

przykre ale prawdziwe... kobiety tez sa glupie tak sie daja... ale sa tez takie: moj kolega opowiadal ze na festiwalu spotkal kolezanke ze starej klasy a ze nie miala czym wrocic zaproponowal ze ja podwiezie, gdy zobaczyla jego samochod - mial punto - powiedziala sorry ale ja takimi samochodami nie jezdze, chlopak sie wkurzy;l ze nie wiem. druga sytuacja - moja kolezanka jest na jednym roku z dziewczyna ktora powiedziala jej ze z facetami ktorzy maja inne samochody niz audi umawia sie na jedna noc a z tymi co maja audi na wiecej nocek :O

No tak.....zero wstydu.Sama bylam swiadkiem jak panna robila loda kolesiowi na schodach na imprezie :-0 aaaa fuuujjj

Malinowa racja....pelno takich glupich idiotek....Za przejechanie sie autem robia z siebie zdziry i mysla ze blyszcza ...to juz nawet smieszne niejest tylko smutne

o mnie tez jeszcze smiesza faceci jak sie "woza" moze w wiekszych miastach tego nie ma ale u mnie to juz katastrofa, jedzie ci jakis tuman lokiec przez okno zimno czy nie, muza wali az sie nie da wytrzymac, robia glupie zrywki, gapia sie az im szyje sie wykrecaja i udaja wielkich cwaniakow :O

Moj znajomy opowiadal wlasnie ze jak jezdzil Golfem to nic sie nie dzialo a jak zaczal smigac po miescie BMW to dopiero malolaty zaczely za nim sikac a tak naprawde nie za nim tylko za jego autem niestety.Chlopak sie cieszy bo ma wziecie a dziewczyny ze sobie troche dupe powoza zalosne to jest ale prawdziwe.

widzicie dziewczyny czast sie znieniaja tak jak i podejscie ludzi do sexu. kiedys golenie móg przez laski był otraktowane jako kurewskie, dzis sex analny czy robienie komus loda wywołuje ciary i niesmak, a przeciez kobieta tez człowiek i chce se ulzyc tak jak facet.byłem swego czasu deko w stanach tam laski sa bardziej otwarte na seX ( zecz jasna w gumie) u nas jak laska zaproponuje ruchanko na pierwszym spotkaniu to ocenia sie ja prze pryzmat kurwy a nie teg oza ma swoje potrzeby tak jak np. facet.

malinowa i co Ty na to nie lecisz przeciez oni sa tacy seksi i wogole...hahahaha;) wiem cos o tym bo u mnie w moim malym miasteczku tez sa tacy kretyni

ehh i czemu winice za t ofacetów piszac kretyni. to nie oni wywieszaja na brykach naqpis mam fajna bryke przewioze za ruchanko. to wam laskom robi sie mokro jak widzicie lepsza fure. suka nie da pies nie wezmie.

malinowa nie tylko u ciebie tak jest zimny lokiec niektorzy nawet zimne nogi muza na ful i zatrzymuje sie jeden z drugim zasmarkancy po 17 lat i pytaja czy sie nie przejade a ja na to nie dziekuje wole swoje auto:) Haha sobie przypomnialam jak to moj brat z tym koleszka swym jezdzili zima po mniescie i zachecali laski zeby wsiadly do nich do auta bo tak zimno na dworzu a oni maja gorace piecyki w aucie i raczki moga sobie ugrzac oczywiscie ze wsiadaly:O