Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

uff...po pracy...:) sluchajcie a mozna jakos ten tvn ogladac przez neta? ja niestety nie posiadam telewizora, ani zadnej cyfry czy polstau :(

j coś tu dzisiaj cicho i spokojnie:) no tak, piątek, wszystkie pewnie na baletach;)

nooo, niezawodny jarek:) zawsze jakieś buźki wstawi i od razu lepiej;)

no wlasnie o tym mowie;) no doslownie jeszcze troche i sie zakocham ;))

siiiiemanko :D 🖐️ ooooo nasz macho Jarosław :P Jak tam dzieweczki ? :classic_cool:

ooo, no proszę:D a wy sie cieszycie jak macie srednia krajowa "czter.., szesn.., 15 centymetrów";) ;) no jaruś jestem pełna podziwu:D jaka długa wypowiedz:)

Ojjj przepraszam mialo byc co tam u was dzieweczki i co u Jarka ktorego ciagle banuja :P

Jarek bo ja moderatorem jestem :classic_cool: tyzik jak tam dalej masz ciagoty do wesela i dzidziusia ? :-)

niom :d dalej dalej :) no dosłownie wpadłam po uszy;)

hihi to nic ci nie zostalo tylko brac sie do rzeczy i powiekszac rodzine :D Nooo ale najpierw to weselicho huczne :D

Nie no zalamie sie chyba ze mnie nie lubisz :P ide szukac sznura :-( :classic_cool:

No wlasnie Tyzik facet jest wiec trzeba juz na goraco wszystko zalatwiac bo ciezko z sala czy orkiestra nawet 2 lata przed slubiem przynajmniej u nas tak jest:O

niezapominajka :D :D uuuuuu ja sobie saune zrobilam :P tak mi zaparowalo w lazience ze myslalam ze zywa nie wyjde :classic_cool:

hehe no:d tylko mu się jakoś do dzieci nie spieszy ;p jarek czemu ma byc ciekawie ;>>

a ja tez niedawno z domowego spa wrocilam, ale tak zmeczona jakbym maraton przebiegla;p

A ja dzisiaj jestem jakas znerwicowana .....wszystko mnie drazni,nawet na psa sie wydarlam :-0 Chyba sie starzeje :-( :classic_cool:

uuu gejsza, a czemu tak? to cos na rozluznienie ci sie przyda:) jarku ;> dlaczego sobie mnie z dzieckiem nie wyobrazasz;p no to przeciez najwyzszy czas juz:)

tyzik no nie wiem ....chyba cisniebnie za wysokie albo zbyt niskie ..:classic_cool: w kazdym razie ja to odczuam :-0

Nie ty jedna Gejsza ja juz mam nerwice pozostalosc bo bardzo interesujacym zwiazku tylko ja nie wrzeszcze tylko pruje ta jadaczke na szczescie teraz nie mam na kogo ale w domu to byl sajgon .Co wy z tym starzeniem dzisiaj tyzik jak chce zalozyc rodzine to uwaza za oznake starzenia a Gejsza zdenerwowanie to nie sa oznaki starzenia.Moje zmarszczki mimiczne juz sa oznaka starzenia :)

niezapominajka cos mi odwalilo z tym starzeniem ogladalam program jak wygladac 10 lat mlodziej i poczulam sie jak stara koza :D :-0

eee gejsza, 10 lat młodziej, to musialabys na 10latke wygladac;p

Ten program to byl dla mnie a nie dla ciebie mi by sie przydalo wygladac 10 lat mlodziej wtedy to ja bylam laska niebieska:) Szkoda ze nie mam skanera bo to zdjecie stare jest byscie zadywali ktora to ja:)

nie to ze ja chce 10 lat mlodziej wygladac teraz :D ale sobie uswiadomilam ze mi tak zycie leci ze za 10 lat to juz bede przegrana...:-0 uuuuuuuuu :-(

Co ty Gejsza opowiadasz jaka przegrana 30 ci strzeli dopiero to co ja mam powiedziec za to 10 lat ze co do piachu bede sie nadawala ja tak nie uwazam:)