Gość Kamillaaa Napisano Kwiecień 25, 2019 Ja robiłam makijaż w "MIU: Makijaż permanentny" i jestem bardzo zadowolona. Nie wiedziałam, że makijaż permanentny zdziała takie cudo! Zrobiłam sobie ostatnio kreski i brwi. Dzięki temu codziennie rano ładnie wyglądam, nie muszę się martwić o makijaż, a ile zaoszczędzonego czasu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamillaaa Napisano Kwiecień 25, 2019 Polecam MIU Makijaż Permanentny. Pani Patrycja zrobiło cudo z moimi brwiami – doskonale dobrała kolor i kształt. Kiedyś ich naprawdę nie lubiłam, ale teraz aż chcę się nimi chwalić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Daria Napisano Maj 5, 2019 Polecam Panią Małgorzatę i jej gabinet na Ruczaju, nie myślałam, że może być taki efekt zrobionych brwi, kształt, odpowiednio dobrany kolor. Jednym słowem perfekcjonalistka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 23ew98 Napisano Maj 15, 2019 Patrycja Deviron robi robote! Moje kreski na gornej powiece to prawdziwy sztos :D. Niezaleznie od tego jak zwal - polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiaaa Napisano Czerwiec 5, 2019 Dnia 4.05.2008 o 20:05, Gość eweus38 napisał: Witam, czy któras z Was moze robila taki makijaz w krakowie lub okolicy i mogłaby polecic jakis zaklad kosmetyczny i dobra linergistkę? Chcialabym zrobic kreske dolna oka i nie bardzo wiem gdzie sie udac. Ja polecam Patrycje z Miu na Limanowskiego, piekne brwi robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mimi Napisano Czerwiec 8, 2019 Dnia 4.05.2008 o 20:05, Gość eweus38 napisał: Witam, czy któras z Was moze robila taki makijaz w krakowie lub okolicy i mogłaby polecic jakis zaklad kosmetyczny i dobra linergistkę? Chcialabym zrobic kreske dolna oka i nie bardzo wiem gdzie sie udac. oooo zdecydowanie Miu, naprawila spartaczona po innej babeczce prace, ktora byly moje brwi..cudowna dziewczyna wogole:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Czerwiec 17, 2019 Ja w kilku miejsach bylam, przekonala mnie najbardziej dziewczyna w miu na limanowskiego.i sie nie mylilam!Super robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania Napisano Lipiec 9, 2019 Ze swojej strony na pewno polecam Patrycje na Limanowskiego. Nie pamietam jak się nazywa salon...ale na pewno znajdziesz w googlach. Świetna robota, brwi delikatne, zabieg bezbolesny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Lipiec 20, 2019 Ja Sie przylaczam do reszty, brwi robilm w Miu. Dziewczyna do profesjonlistka, znam duzo osob które do niej chodzily i sa zadowolone! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Sierpień 29, 2019 Ja wykonywałam makijaż permanentny brwi w salonie Oasis. Polecam w 100%. Piękny i naturalny efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelina Napisano Wrzesień 17, 2019 Ja od zawsze chodzę do miu, P. Patrycja jest cudowna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mimi Napisano Listopad 3, 2019 Haha, chciałam wejść i się pochwalić że ktoś mi naprawił brwi po zepsutej robocie. Ale widzę że MIU to tutaj króluje:P Patrycja mi pomogła i pocieszyła w cieżkim momencie xD moje brwi byly kazda z innej parafii i wyglądały jak zdechłe gąsienice. Teraz mam symetryczne, pelne i w pieknym kolorze. PO. LE. CAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta Napisano Listopad 10, 2019 Tylko miu, niezastąpiona perfekcyjny makijaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiaWywr Napisano Listopad 11, 2019 Polecam SCM estetic jeśli chodzi o permanentny. Robiłam brwi i usta i wygląda super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Listopad 26, 2019 Hah, Patrycja to prawdziwa królowa makijazu! Bardzo cieszę sie, że stanęłyśmy na swojej drodze, a dzięki temu ja mogę cieszyć się pięknym makijażem Tylko MIU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Grudzień 10, 2019 Widzę, że tu wszyscy od Pani Patrycji, ale wcale się nie dziwie jest mistrzynią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kate Napisano Styczeń 9, 2020 Ja swoje brwi robiłam u pani Olgi w salonie Dermedika Kraków. Fajny efekt, nie wygląda sztucznie, pani była bardzo profesjonalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WikiTiki 1 Napisano Marzec 2, 2020 Dermedika w Krakowie. Zdecydowanie polecam. Świetni pracownicy a atmosfera jest w wspaniała. Duży profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KikaKaja 0 Napisano Marzec 10, 2020 Ależ wszyscy chwala panią Patrycje z Miu! W pełni podzielam opinie, bo fantastycznie zrobiła mi oczy i brwi. Wszystko wygląda mega naturalnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaTe 0 Napisano Marzec 12, 2020 Ależ wszyscy chwala panią Patrycje z Miu! W pełni podzielam opinie, bo fantastycznie zrobiła mi oczy i brwi. Wszystko wygląda mega naturalnie:) no pewnie, ze chwala, bo Patrycja jest najlepsza w swoim fachu, a do tego przesympatyczna!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julka_90 0 Napisano Kwiecień 27, 2020 zgadzam się z dziewczynami wyżej, Pani Patrycja jest stworzona do wykonywania tego makijażu! Nie spotkałam jeszcze większej profesjonalistki w tym fachu, wszystkie moje kolezanki już do niej chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wendy Zawilska 1 Napisano Maj 6, 2020 MIU MIU MIU- lepszej nie znajdziecie! Gwarantuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria321 0 Napisano Maj 25, 2020 Pani Patrycja z Miu to kobieta z idealną reką do makijażu permanentnego! Uwielbiam ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia890 0 Napisano Czerwiec 22, 2020 Ja makijaż permanentny robiłam w salonie Oasis Beauty&Spa. Permanentny makijaż ust wyszedł świetnie. Uzyskałam bardzo naturalny efekt. Profesjonalna i miła obsługa, naprawdę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiakop 0 Napisano Listopad 20, 2020 Bardzo dobrze wspominam wizytę w salonie Pani Patrycji. Bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta, zawsze z uśmiechem na ustach. Bardzo polecam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaaaa000 0 Napisano Grudzień 2, 2020 W Krakowie rzec mogę, ze lepszej niż Pani Patrycja MIU nie ma, jestem perfekcjonistką! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Czerwiec 9, 2023 lk med w wislanych tarasach. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach