Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość iSatsu
no, 75% to jest ból ... ale w zasadzie jak nauczysz sie procedur to idzie nieźle nabić punkcików, boli mnie natomiast, że tak późno te egzaminy zawodowe:/ nie dość, że maj zawalony, to jeszcze w czerwcu będzie cały czas wisieć nam na głowami ten technik... cóż.

Tobie widze, ze zalezy na tym zawodzie, ale nic dziwnego bo bedziesz mial fach w reku, a ja szczerze mowiac nawet nie licze na to ze zdam :P nie zalezy mi na techniku bo jestem z tego cienka. bardziej zalezy mi na maturze :) nawet gdybym miala ten zawod to tylko tak sobie by byl bo nigdy w zyciu ksiegowa nie bede ani nikim takim :D

Gość maturencja.
o 15 będą :)

Ewelina chodzisz do technikum ekonomicznego??? Bo ja tak :-) Kurde nie poszlo mi dzis zbyt dobrze, a wam???

o czesc Malinka :) tak no niestety ekonomik ale podkreslam iż CHODZIŁAM :D na szczescie mam to juz za soba:P a skad wiecie ze o 15 beda wyniki??

generalnie to mysle ze nie bedzie tak zle, ale listening mnie rozwalil :/ nie dosc ze za szybko gosciu mowil to jeszcze niezrozumiale :/ ale pocieszam sie tym ze pisma dobrze mi poszly. a tobie jak poszlo?

Gość maturencja.
ewelina- bo taja jest wiadomosc na stronie :) : www.matura.gazeta.pl malinka a nawet z listem ci zle poszło ? :) przydały mi ie te Twoje zwroty, dzieki :) 🌻

Gość iSatsu
no, teraz jesteśmy absolwenty :P a fakt, na zawodzie mi zależy, jednak rok dłużej chodziliśmy do szkoły, to coś się należy :) i Tobie też polecam się zabrać, poświęcić troszkę czasu, bo to zawsze jest technik ;) a kumpel chodził to handlówki, rok temu kończył, handlowa podobna to Twego fachu, i zdał bez problemu na 90 kilka procent :) elektronik ma trochę gorzej, bo nam mogą dowalić jakiś układ elektroniczny, którego nie przerabialiśmy i kicha, z drugiej też strony sama umiejętność stosowania tych procedur pozwala na zdobycie ok. 60 pkt-ów.. Nie wiem jak to jest w innych zawodach.

a maturencja bo ja ciagle w onet patrze :P a moze tam tez jest napisane ze o 15 tylko osleplam :/ :P

Ja jestem z Gniezna:-) Wielskopolska:-) No list i ta wiadomosc ok, ale to sluchanie to masakra.... Nic nie rozumialam i za szybko. No mam nadzieje ze komus sie przydaly te zdania ktore wam podalam.

Gość iSatsu
w listeningu jedno mnie zastanawiało, to z Czerwonym Krzyżem... dziwnie brzmiała ta odpowiedź B, tłumaczyłem to sobie jako, że oni stworzyli Czerwony Krzyż i dlatego zrezygnowałem z tej opcji, a z tego co widzę, większość ją zaznaczyło, więc chyba skopałem :P były takie podchwytliwe smaczki, jeszcze mi się przypomina True/False, gdzie było zdanie, że ten Major wyciągnął jakieś ciekawe informacje z tej książki, a przecież to on ją pisał... hm. :P

iSatsu tak szczerze to naszym najwazniejszym przedmiotem zawodowym byla rachunkowosc a ja z tego co roku mialam zagrozenie:/ w tamtym roku komis :/ ale zdalam i i tak jestem z siebie dumna hehehe no fajnie byloby miec ten papier ale jak ktos jest z tego noga to lipa :/

Gość maturencja.
ewelina- :D spoko, jestes usprawiedliwiona po stresie maturalnym :D malinka- no wiekszosc osob wlasnie mowi, ze z tym listeningiem.. iSatsu- dokładnie na to samo zwróciłam uwagę :D i zaznaczyłam ten zcerwony krzyż własnie.. hmm nie wiem juz sama jak ma byc, zgłupiałam :)

Gość iSatsu
cóż powiedzieć, jak się zmotywujesz to zdasz, a jak będziesz podchodziła z olewką to będzie jak będzie :) mimo wszystko spróbować warto ;)

Z rachunkowosci? Mialam 4. Ale ciezko bylo. Ekonomika, prawo! Masakra.Ja wiem Ewelina co to znaczy :-)

Jezu dziewczyny zaczynam panikować :( 😭 Nie widziałam nigdzie miejsca na zaznaczenie wyboru tematu i teraz się boję, że mi tego nie uznają bo wzięłam numer tematu w kółko...:(

Malinka jasne ze sie przydaly :) jeszcze rano sobie to powtarzalam :D jeszcze raz dzieki :*

teraz na koniec mialam 3 z rachunkowosci :D ekonomika i prawo 4 :P finanse tez :D pochwalcie sie srednia na maturalnym heheheh Hakuna matata mowisz o polskim?

Gość Onanistka
"onanisty"

ja w ogole juz nie wiem co sie dzieje :P do mnie dzisiaj trzeba drukowanymi :P wybaczcie mi to ale od wczoraj od 21 nie zmruzylam oka :(

Gość iSatsu
jeśli chodzi o polski to trzeba było wpisać "1" albo "2", ale maszyny tych prac nie sprawdzają, więc myślę, że nie będzie problemów, w razie gdybyś nie wpisała...

a tam bylo cos ze trzeba zaznaczyc temat jakis? kurde ja juz zglupialam nic nie pamietam doslownie pustka

Gość iSatsu
na angielskim nic takiego nie było, była tylko karta odpowiedzi, to wszystko, jeśli karty ktoś nie uzupełnił - to dolina, ale wątpię, bo to byłoby niedopatrzenie komisji...

Gość iSatsu
ja powiem tylko, że miałem dwie trójki na świadectwie :P