Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko23

DIETA! 10-14KG W 4TYG! PROBUJECIE ZE MNA?

Polecane posty

NIENORMALANA -ZGUBNA...NO I JAK PRZYGOTOWANE?:) BUZIA DLA WAS! DZIEKI...NIE BEDE SAMA... A...JEZELI CHODZI O WAZENIE... (DZIEN WCZESNIEJ-W NOCY)PRZED ODCHUDZANIEM-ZWAZYC SIE...NIE WAZYC CALY TYDZIEN-SRODA WIECZOR WAZENIE..TYDZIEN PO W SRODE WAZENIE....JASNE?:)

Gość marcelinka87
zastanwiam sie nad ta dieta ..ale wszedzie mowia ze owoce zawieraja cukry i ze to nie dietetyczne a tu tyle...

kurcze mialam dzis klotnie, a wlasciwie taka chlodna wymiana zdan, z pretensjami....i wogole, troche mnie to przygasilo ale nie poddam sie ja im wszystkim pokaze na co mnie stac, pierwszym krokiem bedzie przemiana zewnetrzna!! zakupy zrobione, jutro zaczynam diete:D:D:D

nienormalna...co sie dzieje?klotnia? a ta wczesniejsza opinia (zapomnialam pseudo)na temat owocow-najlepiej jedz same suchary!lub nic...

Gość to teraz się bijta

wlasnie owoce to samo zdrowie!!! sloneczko, taka klotnia-nieklotnia, nie potrafie sie porozumiec z mama, chcialam podjac pewne decyzje, ale po tej rozmowie wiem, ze nie moge zrobic tego, co bym chciala

a ...rodzinne? myslalam,ze klotnia o diete:) mnie tak ssie,ze masakra... do kuchni nie podchodze..:)od jutra zaczynasz ma sie rozumiec?:)

Gość zgubna
slonaczko jestem ja sie wczoraj wazylam do idealu to mi tzreba zrzucic jakies 25 kg duuuzo :P ja tez po kolacyjce mniam:) zobaczymy co z tego wyjdzie ech...

Gość zgubna
dzis milam ponad godz. spaceru :) planuje tak codziennie

Gość zgubna
sloneczko ciebie ssie...? a co powiesz na to: u mnie w zamrazalce lody!! bakaliowe!!! 😭

Gość zgubna
a ja sobie zrobilam pur erh

Gość zgubna
sloneczko to jest czerwona cherbatka podobno spalacz tluszczow :P

kurcze kusi mnie kanapka, ale o tej porze to nie powinnam.....mimo ze dieta od jutra pojezdzilam na rowerze sie odstresowalam pu ehr to herbata czerwona;)

hej:) przylacze sie do was:) kiedys odchudzalam sie na kopenhaskiej i jadlospis byl podobny i nie czulam glodu:) teraz tez bede dobrej mysli:)P tak wiec jutro zaczynam:)

Gość zgubna
ja tak juz od 2 m-cy przyciskam pasa;) no i udalo mi sie zrzucic ok 6 kg :) ale ostatnio to juz nie mialam motywacji... jutro 2 dzien !

Gość zgubna
ja tak prawie juz 24 a ty nienormalna?

Gość zgubna
zle za to jak bedziesz miec tyle lat co my to bedziesz laseczka :) jak przycisniesz pasa oczywiscie;)

hihi moze uda mi sie troszke wczesniej byc laseczka :P mi to zazwyczaj nie starcza cierpliwosci, ehhh, jak ja bym chciala sie wbic w moje spodnie sprzed 3 lat ;)

Gość zgubna
u mnie z cierpliwoscia to tez roznie:) ale teraz sobie postanowilam i koniec!!! mam nadzieje ze bede miec u was wsparcie:) nienormalna a jaki cel chcesz osiagnac? bo ja 60 kg mysle ze by mnie zadowolilo ;) ;P

na poczatek chce 60, a gdyby sie udalo 50...ehhhh ale to takie marzenie, bylabym wniebowzieta zebym wazyla 56 kg :D

Gość zgubna
🖐️ wytrzymajcie do jutra 🖐️ szklanka wody na noc :)

tz mam prawie 24 latka;) jutro sie dokladnei zwaze ale ostatnio przytylam z 61 do 66 wiec narazie to 5 kilo chce zrzucic:D