Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myssecka976

NIE MOGE ZAJSC W CIAZE- przez śluz?

Polecane posty

Gość Myssecka976

Nie moge zajsc w ciąze bo nie mam sluzu płodnego:( ktoras tak miała? a moze mimo to zaszła w ciąże?

Gość przede wszystkim..............
ale wymyśliłaś :-) Idź zbadaj hormony, zrób w środku cyklu USG i sprawdź co z jajeczkowaniem? Może jajeczkowania brak i stąd śluzu płodnego nie ma, a nie odwrotnie, że śluzu nie ma to coś tam. Przede wszystkim do gina i badania zrobić

ja też mam problemy z zajsciem w ciązę. ostatnio moj narzyczony \"strzelił gola\" 3 razy pod rzad dzien przed owulacją i nic.. dzis robilam test i jedna kreska:( mam dosc juz robienia tych testow:(

wróżka----> Moze strzelał ze spalonego i sędzia nie uznał ;) A poważnie - jak dlugo się starasz??

Gość Myssecka976
to możemy sobie przybić piątke....mój tez strzelał "gole" i nic......:( ale teraz czekam...czy przyjdzie okres czy nie...oby nie:P

Gość kllllerrrrr
Dlaczego jak ktos chce to nie moze zajsc a ten co nie chce to wpadnie?????????

Gość Myssecka976
No wlasnie czemu tak jest? moja kolezanka nie chciała a zaszła i to szybciutko...z facetem byla dopiero 3 miesiące a tu bęc.....w ciąży:)

Gość kllllerrrrr
to wszystko jest bez sensu...

Gość więc nastawcie sie na to
odpowiednio. moze trzebaby troche wyluzowac przez 2-3 miesiace przystopowac z mierzeniem i innymi dziwnymi rzeczami i moze zaskoczy

Gość Myssecka976
kllllerrrrr tez jestes starajaca sie o bobaska??:)

Gość kllllerrrrr
ne , nie staram sie o bobaska :) raczej zapobiegam temu ale wiem ze jakbym chociaz raz zrobila to bez zabezpieczenia to bym zaszla bo tak wlasnie jest. nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.

śluz nie powinien mieć nic do rzeczy- owszem ułatwia drogę plemnikom, ale własnie ten płodny śluz siedzi głeboko schowany, i tak naprawde jest on potrzebny w szyjce macicy a nie w pochwie. a tam przecież sobie nie sprawdzicie. ja nie miałam płodnego, tylko zwykły, biały- a w ciążę zaszłam dwukrotnie. a czesto jeszcze jest tak ze ten przejrzysty miesza się z tym białym i po prostu tego płodnego sluzu nie widac, mimo ze jest.i dobra rada- wyluzowac. u mnie sie sprawdziła.