Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Gość Ju............................
Suniemnie, no i widzisz, jak działam na facetów. Ech, taki los.😭 Dlatego wolę fantazjować.:)

nie wiem jak dzialasz, ale nie martw sie jakbys siedziala obok mnie to inaczej bym spiewal pewnie ;) :D chyba ze nawet flirtujac sprawiasz wrazenie znudzonej :p

Suniuś, nie flirtuję. Jestem zbyt nieśmiała i peszą mnie mężczyźni.:(

Tiaa, nie dość, że nieatrakcyjna, to jeszcze niewiarygodna. Pięknie mnie podsumowałeś, nie ma co.:o Ty za to jestes dobry w te klocki (oczywiście o flirt chodzi;) ), jak dane mi jest obserwować na równoległym topiku.:)

no co ty :o tylko sprawiasz wrazenie ze pewne rzeczy piszesz na sile, przynajmniej ja takie wrazenie odnosze ide spac w kazdym razie 🖐️ ;)

Nie rozumiem, co znaczy na siłę. Nic na siłę - nikt mi klawiszy nie wciska wbrew mojej woli. Ale nic to. Dobranoc, kolorowych snów.:)🖐️

Gość Ju.........................
Moje śpioszki.:):):) Zasłonię Wam zasłonki, żeby słonko nie raziło. [zaciąga zasłonki] Śpijcie smacznie, śnijcie pięknie, niechaj się sny Wasze kiedyś spełnią. Niektóre, te miłe, oczywiście.:)

Biedne Dziewczynki, chore a w pracy.:( Ale dziwne to to... w taką pogodę się załatwić. Ale to przecież nie tylko od pogody zależy.

Gość Psedłonim
święta prawda, p. Justyna. Nie tylko od pogody zależy. :-) O profilaktyce dziewczyny mają pamiętać. :-)

Witam, Psełdonimie.🖐️ Już myślałam wczoraj, że się na mnie pogniewałeś. Mam jednak nadzieję, że nie. No fakt, trzeba się zabezpieczać, bo inaczej mogą pojawić się nieprzewidziane skutki.;) Idę spać - w końcu też mi się coś od życia należy.:D

Gość szowinistyczna męska świnia
Na Ciebie? Pani Justynaaa? No coś Ty! Ja zostałem jedynie zmuszony do pilnego wyjścia tak, że nawet się nie zdążyłem pożegnać. Przepraszam za zdarzenie.

A, rozumiem. Ty właśnie kończysz wczorajszy dzień. :-) Dobranoc.

He he, no tak jakoś wyszło. Chociaż z tym spaniem to się też na planach skończy najprawdopodobniej, bo niestety nic w przyrodzie nie ginie, a znów postawiłam przyjemności wyżej w hierarchii niż obowiązki - no i mam za swoje.😭 A Ty dziś całuśny jesteś, widzę. Po rękach kobiety... No, to chyba dziś nie do końca mieści sie w granicach dobrego smaku. Oczywiście zależy, kto, kiedy, kogo i jak całuje.:)

:-) Podobasz mi się, p. Justynaaaa. Fajne rzeczy wypisujesz.

Swoją drogą, nietrudno Cię rozpoznać - choćby w przebraniu. Za bardzo charakterystyczny jesteś.;) Zazdroszczę, bo mnie nawet mijając w odległości 0.5 m niektórzy nie widzą. Chyba nie tyle nie widzą, co nie chcą widzieć. Choć dziś zrzucam to na karb okularów słonecznych - trzeba było zakryć oczy, bo po nocy to nie jest przyjemny widok.:P:P:P

Głupstwa wygadujesz, p. Justynaaaa. Jesteś swoiście charakterystyczna. Łatwo się wyróżniasz tym co piszesz, stylem, starannością i poczuciem humoru.

Dobra, dobra, dwóch (lub więcej) pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Myślę, że Kyyrene wystarczająco Cię zaspokoi.:) Czego życzę.

Co to, p. Justynaaaa, sądzisz, że ja na Ciebie lecę?

Psełdonimie, tutaj akurat wolałabym nie być rozpoznawana. Nie tu. Może i w świecie równoległym można przywdziać ciemne okulary? Jak myślisz? A Twoje oczy za pomarańczowymi szkłami są rozpoznawalne. Chociaż tu bardziej zmysł powonienia działa. Ładnie pachniesz.:) Choć dość mocno seksualnie - Panie na to żywo reagują. Nie każda lubi...

Nie sądzę, Psełdonimie. A powinnam?:classic_cool:

Nie powinnaś, p. Justynaaaa. :-) Ale dobrze wiesz, że mam dla Ciebie mnóstwo sympatii. Pisałem nie raz, że bardzo lubię towarzystwo inteligentnych kobiet. Taka moja męska mała słabostka...