Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trivium

Gdzie ci faceci???!!!

Polecane posty

Gość trivium

Witam kobietki, Jakies pół roku temu rozstałam się z facetem po ponad 2letniej relacji.Przez pewien czas bolało ale czas ruszyć dalej .Niestety zaobserwowałam,że sytuacja jest dosyć ciężka. Jestem kobietką raczej urodziwą(wsyzstko jest kwestią gustu),szczupłą,dbam o siebie,uprawiam sport,mam swoje hobby,mam swoją kasę.Dodam,że mam dopiero 22 lata! Niestety stykam się z facetami,którzy głónei proponuja mi sex praktycznei od razu..Nawet nie silą się na kilka spotkań..albo na mega nudziarzy..Czy wszystcy normalni,ciekawi faceci są już zajęci, czy jak??Bo ja już sama nie wiem..Czy wam się też to zdarza?? Przyznam,że nawet jeśli chodzi o atrakcyjnośc to uważam,że raczej mniejszość facetów w Polsce jest atrakcyjna(porównujac np do uk ).

to tak samo jak polki zadna rewelacja :O brzydkie juz rosjanki i ukrainki ladniejsze

Gość ofe rma
jedź do UK

A zauważyliście, że większość tego typu tematów jest bliźniaczo podobnych i zaczyna się od zdań \"jestem urodziwa i fajna...\" :)

Urodziwa i fajna nie ma problemów ze znalezieniem równie urodziwego i fajnego faceta (nie wszyscy są zajęci)- problem to kategoria w której szukasz, czyli pewnie facet ok 30-stki przezywający najlepsze chwile swojej kariery zawodowej- tacy szukają tylko kochanki bo albo już żonaci, albo nie mają czasu na pierdoły typu związek i pieluchy, szukają i przebierają w równie urodziwych i fajnych...na jedną noc:D I wcdale im się nie dziwię:D

W celu znalezienia faceta o tej porze roku polecam zakręcić się wokół kortów tenisowych, basen jest też dobry, plaża, wycieczki.

oj chłpocy chyba nie jestecie zbyt mili dla koleżanki... ja nie uważam sie za urodziwą ale wydaje mi się że chłpaki ( nie wszyscy ) myślą głównie o seksie a to nie tylko o to chodzi

oj chłpocy chyba nie jestecie zbyt mili dla koleżanki... ja nie uważam sie za urodziwą ale wydaje mi się że chłpaki ( nie wszyscy ) myślą głównie o seksie a to nie tylko o to chodzi

Gość ofe rma
ale naprawdę ja nie rozumiem w czym problem. oferta jest taka jaka jest i jak się nie podoba to zawsze można się zaopatrzyć w dildo w pobliskim sex shopie. tak szczerze mówiąc to takie panny przypominają mi facetów co to płaczą "mam 78 lat i nigdy nie miałem dziewczyny". nie podobają się "dostępni na rynku"? to może przyjmij do wiadomości że "lepszym" ty się nie podobasz i przestań jęczeć.

jupik- facetom głównie o to chodzi, nie ma co dorabiac bajeczek typu love story:D

autorka ma rację z tym, ze w UK i paru innych krajach na pierwszy rzut oka mężczyźni znacznie lepiej się prezentują... szkopuł w tym, że najcześciej jedyna z tego korzyść to miłe wrażenia estetyczne, sympatyczne pogawędki towarzyskie, czy jak niektórzy tutaj mówią - to dla zwolenników takiej diety - danie typu fast food (miałam propozycje, wiec wiem co mówię :-D ) dalej jest tak, że okazuje się, że jednak większość ludzi najlepiej się realizuje z partnerem z tego samego kręgu kulturowo-językowego, potrzeba poczucia wspólnoty etnicznej to pewnie pozostałość, czy wynik jednego z tych atawizmów, na który niektórzy użytkownicy tego forum dość chętnie się powołują :-) ;-) w każdym razie niektóre jednostki realizują sie najlepiej w ramach tego co najbardziej swojskie :-) Litwo, ojczyzno moja! ;-) p.s. trochę nie na temat, ale odniosłam się do narzekań autorki i rady udzielonej przez Ofermę :-D

Kazdy mający niezakłamany obraz kobiet i patrzący realnie na swiat to wcielenie komicznego :P:P Tak trudno zaakceptowac, ze liczba myślących facetów jest wieksza niz 1 :D:D

Gość ofe rma
"autorka ma rację z tym, ze w UK i paru innych krajach na pierwszy rzut oka mężczyźni znacznie lepiej się prezentują..." a te "inne kraje" to białoruś, ukraina i rosja?

"Tak trudno zaakceptowac, ze liczba myślących facetów jest wieksza niz 1"- zaakceptować nietrudno, trudno w to uwierzyć;)

kluczowym problemem jest fakt iż autorka zakłada najpierw uczucie, pozniej sex... co jest sprzeczne z naturalną koleją rzeczy...

Komiczne, jako zjawisko socjologiczne nie powinieneś się temu dziwić! :-D

komiczne był już ciachem, bóstwem, teraz jest zjawiskiem:D alez z niego dziwak:D

polcia - rymujesz juz za rana :P komiczne --> socjologiczne :P to tak dla mnie specjalnie?

Gość ofe rma
"kluczowym problemem jest fakt iż autorka zakłada najpierw uczucie, pozniej sex... co jest sprzeczne z naturalną koleją rzeczy..." nie znam się więc zapytam: jak to?

Oferma, masz rację, mało precyzyjnie się wypowiedziałam - więc ""uściślam" - do tej pory podróżowałam tylko w kierunku na zachód, i trochę na południe (bliżej niż zwrotnik) więc tych krajów nie miałam na myśli :-D

Komicznieńku, nareszcie zauważyłeś (że specjalnie) :-D