Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

Ja tez juz pójdę. Przepraszam za to słownictwo. Ale mnie poniosło. Jutro sobie porozmawiamy.Dobranoc wszystkim.

Gość do wszystkich ktorzy
rzeczywistos ja jacka nie trawie bo koles jest totalnym zerem ale ty...naprawde masz w ryju jak w oborze...WSTYD WSTYD WSTYD I ZENUA...dziewczyno wiecej klasy

Gość mała uwaga
lollipop* nie prowokuj jackowy lizusie

mały uwag,prowokować to można w łóżku :classic_cool: jackowy lizusie hehe nacisnął mały uwag na mój odcisk to teraz masz, adijos (małą uwage to masz w kroczu :D ) ciao

Gość poszły spać
te capy wyzywające się porad Ci udzieliły co niemiara człowiek czyta i zapomina o co chodzi pełna kultura GRATULACJE

do wszystkich ktorzy Nie będzie mnie barna obrażał a ja będę siedzieć kulturalnie. Może Ty sobie dajesz w gębę pluc ja nie.:-)

Gość poszły spać
chcesz to mi możesz popluć też zwisa mi to załóżcie topik spluwaczy ale k**wa będzie wesoło

poszły spać A Ty jak Cię ktos obraża to śie uśmiechasz i zapisujesz soebie jeszcze w pamietiku? chcesz o tym pogadać?

Gość poszły spać
no możemy pogadać w prawdziwym życiu mnie to boli a tu czasem sobie czytam i przykro się patrzy jak ludzie sobie wrzucają bez sensu to nic nie daje jak się z głupkiem dyskutuje myślisz że przez to zmądrzeje?🌼

Hej Adaśko-----> i jak tam? Rozmawiałeś ze swoją żoną? Strasznie jestem ciekawa dalszego ciągu sytuacji i czy w końcu stanie się coś że weźmie się za siebie i na nowo zacznie dbać.

poszły spać Ni nie ale ja jestm bardzo wybuchowa . Szybko wpadam w złość ale szybko mi przechodzi. A jak już ktos mnie zaatakuje zupełnie niesprawiedliwie i jeszcze taki łeb co wszedzie tylko wszystkich obraża to się zagotowałam ale mi juz przeszło. Chciałam mu trochę lejce przykrócić.

Gość poszły spać
rozumiem bo też taka jestem ale nauczyłam się że niektórzy nie są nawet tego warci

Gość poszły spać
Adaś pewnie pogadał z żonką i będzie żyć długo i szczęśliwie :)Adaś no potwierdź!

Obyście mieli rację z tym szczęśliwym zakończeniem bo jak się tak głębiej zastanowić to jest to bardzo przykra sprawa :((( Aż trudno uwierzyć że są jeszcze takie kobiety na świecie.

ten topik jest akurat o kobiecie zmieniającej sie po slubie a ile mężczyzn tez się zmienia po slubie. Nawet babcie dawno temu mówiły jak Cie traktuje przed slubem źle to zobaczysz co będzie po slubie

Gość poszły spać
e tam gadacie pewno dziewczyna miała doła a on spanikował kobieta zmienną jest będzie mu lepiej smakować teraz bo myślę że się dogadają

Gość a ja wam powiem ze on
poszedl wylizac jej ta cipke ahhahah zarosnieta buehehehh bo ilez moze sie na nai dasac jak chujw zwodzie aahaha a jacek poplakal troche i wyciagnal tarce hahaha

Gość Adaśko1

Gość Adaśko1
Jestem jestem :P I wszystkim dziękuję za rady, natomiast debilnych wpisów nie skomentuję :o Dziś rano zaproponowałem żonie, że jak wróci z pracy to zrobimy sobie kąpiel , ja będe robił za Jej kosmetyczkę a w zamian za to Ona zrobi mi masazyk:) Tak jak mi radziła Żona z rocznym stażem :) Zona się śmiała, ale powiedziała, że ok ... Teraz czekam aż wroci z pracy... Jeden krok zrobiliśmy, co będzie dlaej zobaczymy.....

Gość poszły spać
hura hura cieszymy się

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
widzialem cipke rzeczywistosc, nic ciekawego... porośnięte nierownymi rudymi kepkami, a capi jak z obory ... dziura jak wyboje na poskich drogach