Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

dziękuję:* W sumie juz o tej porze nie powinnam jeść, ale z drugiej strony co ja będe sobie żałować:P

Gość Mati2008
Ja się dołącze do tego jedzenia hehe :)

Gość Mati2008
Chociaż też nie powinienem już o tej godzinie :D

Jak tak będziemy jeść to wyrośniemy na grubasów a do lata idzie więc trzeba zrzucać nie przybierać:P

Gość Mati2008
Ja na szczęście nie mam problemów z przybieraniem wręcz odwrotnie więc nie będę sobie żałował :D

Faceci zawsze mają z górki:P Możecie jeść wszystko i to w jakich ilościach i chyba w pięty wam to idzie:P

Gość Mati2008
No chyba tak, bo nie widać po mnie żebym tyle jadł :D

🖐️ Myslalam ze temat zostal skasowany....cos nie moglam go znaleźć :p u mnie sesja tuż tuż nie moge sie zmusic do nauki ciagle tylko chce mi sie spać...:( co sobie postanowię, i tak tego nie robię... ogólna niemoc u mnie.I nie zapowiada sie by było lepiej .Mysle nad tym czy nie isc do psychologa ale.....tego tez sie boję.Porażkowo :P pozdro Mati i zalozycielka tematu 🖐️

Ja mam 3czerwca ostatni egzamin ale nie wiem jak to zalicze nie chce mi się uczyc jakis leń we mnie wstąpił:P pamiętam sesje zimową chyba przez 3 tygodnie jechałam dzień w dzień na energetykach dobrze, że teraz nie musze tego powtarzac:P

Gość Mati2008
Fajnie, że ja już naukę mam za sobą, ahhh :)

Gość Mati2008
Witamy Vaniliowa :)

Się nie chwal:D A jaki kierunek skończyłeś? Poczekaj może zgadnę:) Hmm obstawiam, że informatyke

Gość Mati2008
Hehe z tą informatyką to dlatego, że pisałem o necie?? :) Skończyłem Zarządzanie i Marketing na Uniwerku Szczecińskim :)

3 czerwca ostatni egzamin?to u mnie sie zacznie dopiero......egzamy do 23 czerwca, 6 sztuk :( ja wczoraj zakupilam jakis specyfik dla pakerow na siłowni :P ponoc pomaga na zmeczenie.Ale ogolnie wiem ze jestem w srodku nie za bardzo i dlatego sie nie chce...a czas ucieka

Gość Mati2008
Czyżby była to Taurynka?? :)

Ja administrację męczę....kiedys spoko mi szło,teraz załamka i to sie odbija na uczelni też....boże kiedy to sie skonczy ten koszmarny dołek z dnia na dzień ...

Vaniliowa bo ja mam niedługo praktyki wakacyjne i dlatego egz nie pisaliśmy w sesji tylko przed :P Ogólnie to juz od miesiąca nie mam zajęć:) Więc tak studiowac to ja moge:D

Gość Mati2008
Vaniliowa...na pewno będzie dobrze, o to nie musisz sie martwić chociaż wiem, a raczej wydaje mi się co możesz przeżywać i jak się czuć, ale teraz to może być już tylko lepiej. Pozytywne myślenie, wiem nie łatwo, ale nie ma innego wyjścia.

Gość Mati2008
A zarządzanie i marketing nie męski?? :D

Vaniliowa dasz rade:) Będziesz piła te specyfiki dla pakerów to zobaczysz ile sił witalnych w Ciebie wstapi:D Ale 6 egz to troche dużo i to jeszcze latem kiedy nikomu nie chce się juz uczyc...

Gość Mati2008
Dokładnie wtedy nawet i Taurynka nie pomoże na cieplutkie słoneczko, jaaa, pamiętam jak mnie to mordowało. Sesja zimowa zawsze lajtowo, letnia tragedia :D No taki typ już hehe :D

No męski męski pewnie że męski:D Mój eks studiował rybołówstwo czy cos takiego to dopiero męskie było hehehe

Gość Mati2008
No to dopiero męskie było hehe :D

Vaniliowa będzie dobrze 🌼 Administracja to pewnie masz dużo na pamięc :o Ale wierzę że dasz rade :) Mi sie juz oczka kleją (dziwne bo zawsze chodze b. pozno spac) więc żegnam sie z Wami Kochani :) Dobranoc

Gość Mati2008
Ka.ja... Za dużo śmiechów dziś chyba było i wszyscy coś szybciej popadali hehe :D

Ehh nie nie :)co innego.taki napój w proszku do rozrabiania iso cos tam...Ale wczoraj nic nie dało bo musialam odespac dwa dni niespania.Ze stresu nie moge spać.Moj byly sie odezwał i powiedzial ze poznał jakas fajną laske w klubie tej Anglii ale dowiedzial sie że ona wyjeżdża i smutny jest z tego powodu ...porażka, dobil mnie totalnie.Ryczałam mu do słuchawki dlaczego mi mowi takie rzeczy, żeby mnie dobic chyba.Powiedział ze ma do niej numer tel ale nie zadzwoni bo po co, jeszcze sie zakocha bardziej i co bedzie.Makabra .....

Gość Mati2008
Oczywiście dobranoc, dobranoc :D