Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Mati zaaazdroszczę :) Jak ja bym chciała nad morze ahh :) Aha i spóźnione zyczenia Wam składam z okazji Dnia Dziecka hehe:D

No Mati pozazdrościć:) Ja miałam w lipcu jechać nad morze, ale już nie pojadę, no chyba ze z kimś innym:P Super pogodę będziecie mieli:) Ja po egz jadę na kilka dni nad jeziorko, lepsze to niż w mieście sie kisić:P Jak wszyscy zdamy to tez powinno być konkretnie:D Ka.ja i nawzajem wszystkiego naj :) :*

Co do Mendeli to cięzko jest Jej pomóc, wesprzeć chociażby dobrym słowem, bo ona sobie zakodowała w głowie jaka to jest okropna etc. Pierwszy krok jaki musi zrobic to zmienić nastawienie do własnej osoby, popracowac nad soba i zaakceptować siebie a z tym u niej może być trudno. Zwłaszcza, że nie ma wsparcia w domu, w rodzinie :( Niemniej zyczę Jej jak najlepiej i wierzę, że jej choć w maleńkim stopniu pomaga zaglądanie tutaj...

Gość mendela
hej niestety jeszcze jestem.jakoś nie miałam zbytnio czasu żeby tutaj zajrzeć. wiem że powinnam zaakceptować siebie,ale to niewykonalne. ostatnio ludzie mi mówią że sachudłam,a ja tego nie widzę i tylko się wściekam.spodnie nadal mnie cisną więc nie wiem gdzie ja chudne. przez to nawet pokłóciłam się z siostrą bo łaziła za mną że tyle schudłam,wogóle się zmieniłam,opalona jestem(polubiłam solarium:))no i am inny kolor włosów(ona mieszka za granicą i rzadko się widujemy) a mnie to zaczeło drażnić bo ja tego nie widzę no i poleciało z górki...ale już jest ok,bo ja za dużo gadam i nie umiem nie rozmawiać z kimś. i dzisiaj wymyśliłam coś szalonego, skłądam papiery na budownictwo bo na jednej uczelni zmienili rekrutacje i mam szanse(chyba ze im sie pomyliło:)). zaglądanie tutaj pomaga mi i to sporo,bo moge się wygadać a w realu nie za bardzo mam z kim i nie umeim powiedizeć wszystkiego co mnie boli,bo to jest trudne jak sie ma kogoś naprzeciwko siebie.łatwiej jest to napisac i nie iwdizec reakcji drugiej osoby.

Mendela no to brawo :) 🌼 Skoro inni widzą zmiany to one naprawdę sa :) Ty ich nie widzisz, bo dochodzisz do tego drobnymi kroczkami, ale to że inni je widza jest sygnałem dla Ciebie, że nie można ustawac w drodze ! Ciesze się bardzo, że pisanie tutaj Ci pomaga :)

Mendela, skoro inni zauważyli zmiany to Ty zamiast kręcić nosem uwierz w to! Zobaczysz teraz już pójdzie z górki:) Łaaa dziewczyny ja mam jutro egzamin i nic nie umiem :O

Kasiulka to masz ode mnie wirtualnego kopniaka na szczęscie :D :D

A wiecie dlaczego sie nie nauczyłam? Oczywiście przez niego... Myślałam, że już po problemie że teraz będzie łatwo zapomnieć, że za takie świństwo nie warto sie martwic, że jest idiotą. A tu zonk zadzwonił do mnie tłumaczył, że to nie laska z neta tylko jego była ( co mnie to obchodzi?) przepraszał, płakał, błagał żebym nie myślała o nim źle... Powiedział że mnie kocha i że zawsze już będzie mnie kochał, że jestem wspaniałą kobietą, ale narazi nie możemy być razem. Co to znaczy zarazie? Jeżeli nie teraz to kiedy? Dla mnie to sie kupy nie trzyma poszedł do innej ale to mnie kocha i to ja jestem miłością jego życia. To paranoja jakaś. A już było tak dobrze...

Ka.ja nie dziękuje Ci za tego kopa, mam nadzieje, ze masz taką moc że zaliczę ten egz:) Jest tylko problem muszę z niego dostać 4 bo mi stypendium koło nosa przeleci:/ a 450 zł by mi sie bardzo przydało, w końcu bym miała własne ciężko zarobione pieniążki... Echh i znów wszystko pod górkę... Jak juz jest dobrze cos sie zaczyna psuć a reszta jak domino leci... Ale cała noc przede mna więc moze sie nauczę jakoś

Gość mendela
hej i jakk egzamin?? ona mi tak mowi bo to moja siostra:)

Cześć Mendela 🌼 No siostra, ale skoro rzadko się widujecie to napewno dostrzegła zmiany :) Nie myśl tak pesymistycznie :P Kasiuleczka kciuki trzymałam, więc mam nadzieję, że dobrze Ci poszło :)

Kurcze zazdroszczę Matiemu :D Taka piękna pogoda, napewno świetnie się bawi nad morzem :) Ehhh ja też chceeee :D

No nic, ja idę na słoneczko korzystac z przepieknej aury :D A Wam Kochani zyczę miłego dzionka :) 🌼

Siemandero:) Jaki śliczny dzień:P Na szczęście juz po egz jestem, jak poszło? Hmm chyba zdałam:D Byłam dzis w parku mm jak tam cudnie o tej porze:) Tyle zieleni i fontanny pięknie! :) W taka pogodę az żyć sie chce, a więc zapominamy o problemach i cieszymy sie chwila:] Mendela co tam u Ciebie słychać? Jakoś ostatnio rzadko tu zaglądasz...

Gość mendela
posuł mi się humor,bo dowiedziałam się praę rzeczy związanych z TYM kolesiem...mogłabym już przestać tak reagować :(

Witam Wszystkich... Ka.ja no faktycznie dobrze było, aż bardzo bym nawet pokusił się o stwierdzenie :) I znów przesadziłem ze słońcem hehe już mnie prawie nie widać :) a jutro znów wypadzik nad jeziorko. Będzie groobo hehe :) A jak Wam dzionek minął Drogie Panie??

Cześc Mati :) 🌼 Mi dzionek minął bardzo przyjemnie :) Troche posiedziałam na słoneczku z kumpelkami :) Potem spacerek z pisekiem :) Suuper, cały dzionek na dworze:) Oby się ta pogoda utrzymała jak najdłużej :) A jutro jadę do mojego męzczyzny, także jestem cała happy :D Pozdrawiam Was wszystkich :)

Gość mendela
a ja bede siedziec w domu,zeby nie pokazywac sie za duzo ludziom,nadal samotnie...:(

Mendela przestań już :D Dlaczego nie chcesz się pokazywać ludziom ? Przejmujesz się tak opinia innych ? Zresztą moim zdaniem... to napewno wcale tak źle nie wyglądasz tylko sobie to sama wkręcasz :o Cytat który niedawno wynalazłam gdzies w necie : "Najdroższą dla człowieka rzeczą jest życie. Dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, aby nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."

Gość mendela
tak przjemuje sie opinia innych bo ciagle sluchanie jaka jestem najgorsza utwierdzilo mnie w tym przekonaniu

Hej :) Widzę, ze znów tu pustki:P Ja właśnie wróciłam z treningu:P Wzięłam sie za siebie poszłam do lasu pobiegać:P Fakt trochę już późno i zimno sie na wieczór zrobiło, ale w dzień nie chciało mi sie jakoś:D

Pusto tu cos ostatnio :o Pozdrawiam jesli ktos tu jeszcze zagląda 🌼

Gość mendela
widocznie kazdy cos robi...ja bym chciała żeby mnie ktoś kochał,a to niemożliwe:(

Witam moje Drogie Panie :D Widzę, że faktycznie tylko mnie nie ma i już pustki hehe :) Ja niestety też nie będę tu zaglądał przez najbliższy tydzień, gdyż wyjeżdżam w sprawie tej roboty więc niestety mogę nie mieć czasu zaglądać, ale chyba nikt nie będzie płakał z tego powodu, co?? :) Tak więc życzę Wam dużo szczęścia i korzystajcie z tych ostatnio pięknych dni całymi garściami :)

Chyba topik nam podupada:( Witam wszystkich, o ile jeszcze ktoś tu zagląda:P piękna pogodę mamy za oknem słonko świeci, w końcu czuć, że lato tuż tuż:)

a ja mam w oczach lzy mimo tego jebanego slonca..brak milosci na ktory nic nie moge poradzic ! ciagle jezdze po PL, szukam. i nie iskrzy albo z mojej strony albo ze strony kobiet....wiec co z tego ze nowy dzien..jak co rana budze sie w tym samym bagnie.