Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Gość Niezapominajkaaa
już patrzę:) ja 2 raz wysłałam, może dojdą teraz :)

Gość Niezapominajkaaa
już mam :) hej dziewczyny z tego co ja widzę to niezłe laski z was :D porzeczka, super masz fryzurę, albo miałaś, z ta grzywką, ja po prostu uwielbiam:) sama kiedyś miałam,ale nie twarzowo mi było :/ figury nie widzę ale twarz ładniusia no i ciemne oczy... :)

Gość Niezapominajkaaa
no do studniówki :D a dziękuję bardzo:) on jakoś nie ubolewa nad tym... zobaczymy jak schudnę czy zauważy zmianę i czy się zastanowi:P

No mam właśnie teraz taką fryzurę :) To zdjęcie było zanim schudłam te 7 kg :)Czyli przed 13 maja:D Dzięki za komplementy:* Teraz jesteśmy dowartościowane, to na pewno nam się uda cel osiągnąć, który zaproponowała Bootylicious :) Nie mogę znaleźć nic całego ciała, jak znajdę to zaraz prześlę.

Gość Niezapominajkaaa
ok ja całego ciała mam tylko te ze 100dniówki :P a ja liczę że na twarzy też schudnę i będzie ładniejsza :) no i cała figura... ja się zważę też za 2 tyg, bo ostatni na 2 różnych wagach się ważyłam i 2 dni później pokazało mi 5 kg więcej... niemożliwe :P

No nie jest to możliwe :) Coś czuję, że moja waga już jest zbyt wysłużona. Chyba muszę sobie kupić elektroniczną, bo mam taką old-schoolową ;) Już z 6 lat ma. Ciekawe co będzie jak inna waga pokaże więcej :P Nie będę się chyba dołowała i nie stanę na inną :D

HELLO! Stęskniłam się :D Ja Cię! Dziewczyny aleście się rozpisały! Ale wszystko przeczytałam i nadrobiłam straty :) Zaraz Wam wyślę na maila moje foto. Booty aleś Ty ładna dziewuszka! Czarna porzeczka niezła laska z Ciebie!

Hej Sirusho! Myślałam, że zaginęłaś jak Kropka ;)) Czekam na fotsy ;) Jak Ci idzie odchudzanie? U nas spoko, na forum sporo się dzieje. Postanowiłyśmy zważyć się dopiero na półmetku diety Bootylicious. Ja póki co daje radę, regularnie ćwiczę i zdrowo jem. Czuję się super!

Ja nie zaginę :D Nie ma szans :D Ja juz wysłałam fotki Ewelinie i Bootylicious. Zaraz wyślę Tobie Czarna porzeczko :) Właśnie widzę że na forum duzo się dzieję :) Ja też narazie się nie zważyłam i aż się boję :D Zwaze się wtedy kiedy Wy. U mnie też spoko. Jeśli przekroczę limin narzucam sobie karę i jakoś to się wyrównuje :) Jem uwazam prawidłowo. Napewno duzo mniej niz przed odchudzaniem. Myślę że na powoli schudnę tyle ile mam zamiar. Fajnie że Ewelina się zaręczyła. Teraz ma taką mobilizację jak i ja :) Ja przecież we wrześniu przyszłego roku biore ślubik :D Nie mogę się doczekać :)

Sirusho! Widzę, że jesteś naprawdę nice :) Tak naprawdę to powinnaś schudnąć z 2,3 kg i popracować nad ramionami. Więcej Ci nie potrzeba kobieto:) Jesteś bardzo ok :)))))))))) Jakbym zobaczyła Cię na ulicy, to nie powiedziałabym, że ta kobietka ma powody do zmartwienia :) Pomyśl o tych, które mają co zrzucać naprawdę , hehhee :P Takich jak ja :)

Czarna porzeczko! Dzięki za miłe słowa :) Jednak uwierz mi ze muszę schudnać dużo więcej niż 2,3 kilo... Mam masywne uda, brzuchol no i włąśnie te ramiona... :( Ooo a jakie boczki mam fatalne! Wiem ze najważniejszą rolę odegrają ćwiczenia :) A Ty moj droga porzeczko to na zdjeciu na naszej klasie wygladasz bardzo szczupło! Moze wyślijmy sobie swoje najgorsze zdjecia :D ??

Nie zginęłam !!! Wciąż jestem z Wami dziewczyny. Ostatnio mało piszę z braku czasu i troszke mniej dbam o siebie ale dziś dobrze zaczełam dzień bo od jogurtu nat. Jest taka ładna pogoda że aż żal w domu siedzieć. Booty jesteś bardzo ładna i masz fajny styl ;-) Porzeczko wyglądasz rewelacyjnie. Ja też wyśle wam moje zdj na maile. Miłego dnia dziewczynki :**

Dziewczyny juz tak mają hihihi a co do zdj to ja mam 24 ale nie znam osoby która by mi tyle dała ;-) zawsze sie śmieje ze przynajmniej szybko sie nie zestarzeje hahaha

Czesc dziewczynki :) Nie mialam czasu,zeby cos napisac dzisiaj,bo ludzie przychodza i gratuluja mi i wszyscy sa ciekawscy i chca sie dowiedziec jak sie to odbylo :) Poza tym mam troszke pracy do nadrobienia, bo nie bylo mnie w czwartek i piatek. Dzis jeszcze robie sobie luz, bo musze wyjsc z kolezankami na lunch i zjesc cos niezdrowego. Ale jutro wracam do nawykow zywieniowych sprzed zareczyn ;) Chce wygladac ladnie na przyjeciu zareczynowym. Mam miesiac i chcialabym zrzucic okolo 5 kg. Dziewczyny, wszystkie co do jednej jestescie bardzo ladniutkie :) Nie dosc,ze fajne to jeszcze ladne ;) Ja sie postaram wrzucic jakies zdjecie na nasza klase moze dzis wieczorem.

Gość Niezapominajkaaa
Kropka ale zajebiście wyglądasz! chuda jesteś że nie wiem :D Sirusho Ty tez mi wyślij swoje :D ja już tez wysyłam :)

Gość Niezapominajkaaa
przepraszam za wyrażenie.:P

Dzieki niezapominajko U mnie najwiekszy problem to uda ale powoli przekonuje sie ze dieta to jedno ale bez ćwieczeń sie nie obejdzie a tak strasznie tego nie lubie.

Ewelinko my też jesteśmy ciekawe jak to było z tymi zaręczynami ( przynajmniej ja jestem bardzo ciekawa) uwielbiam takie historie :-)