Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Gość Luśka z Góry
:D

cześć czarownico... to dobry pomysł żeby tu troszkę poodkurzać... i poczekać na szczesliwy powrót Gospodarza... pewnie mu będzie przyjemnie jak ktoś będzie pilnował ognia... Moge pomóc. też bardzo lubiłam ten topik.

Cześć Retro:) Strasznie cicho i pusto się zrobiło, trzeba coś zaradzić:) Poczekamy i prędzej czy później wrócą dobre duszki:) Kurcze właśnie tak się zastanawiam co powiedzą moi sąsiedzi na ten Modern Talking na full:D:D

własnie zaradzam:) nie da się pisać tak jak Szukanie, ale moge wkleić coś ładnego ze słowami... zawsze tu tyle muzyki było.... ... kiedyś... http://pl.youtube.com/watch?v=TTSrqxwfj5Y Nie wiem na ile czas pozwoli mi tu wpadać, ale chyba warto... czy ktoś w ogóle jeszcze pamięta że na pierwszej stronie tego topiku znajduje się kultowy tekst...? :)

Metalowa rura dla retro, please! Karnawał! czas na założenie masek.... :) a może czas je zrzucić..? co kto woli! ************************************************* cóż pozostało...? można tylko zatańczyć na gołych deskach, tłukąc obcasami z całej siły w podłogę, wzniecając kurz... chyba że ma się odwagę gołymi piętami...:) jeszcze bardziej oczyszczające doświadczenie... zapominając że cokolwiek trzeba kontrolować poza ruchami ciała... nic więcej na dziś tyle wystarczy run! run! run! run the show... całkowicie równolegle do swojego sumienia... ekstatyczny wariacki taniec pod prostą muzykę bez głębszego sensu... czasem tak trzeba. czasem już nie można inaczej. http://mp3k.eu/index.php/index/mp3/run/b6589fc6ab0dc82cf12099d1c2d40ab994e8410c.html

..a co, jeśli ktoś tak ma że na początku już myśli o końcu...? nie bój się mieszać uczuć one są wszystkie prawdziwe... to nie zaszkodzi ich prawdziwości w strachu kryje się odwaga we łzach radość w początku - koniec w końcu - nowy początek... *************************************************************** stać na początku i starać się zobaczyć koniec.... co z tego że to może niepotrzebnie boleć..? a jeśli ktoś tak ma....? jeśłi ktoś tak chce? potrzebuje? **************************************************************** jeszcze pot po szaleńczym tańcu klei włosy na karku.. jeszcze usta rozciągnięte w uśmiechu... jeszcze drżące z podniecenia nogi.. dopiero zasmakowałaś tańca.... dopiero rozgrzałaś mięśnie.... rzeczywistość ogłasza: The carnival is over................................ *********************************************************** nie na zawsze przecież, głupia....! spokojnie... jeszcze zatańczysz...... http://mp3k.eu/index.php/index/mp3/carnival+is+over/b6589fc6ab0dc82cf12099d1c2d40ab994e8410c.htm

Dzień dobry!:) Retro tak trochę przewrotnie: pięknie śpiewają Dead Can Dance:) klimat niesamowity To prawda, że zawsze korci by odrobinkę się pomartwić, zobaczyć co będzie dalej i założyć, że będzie źle. Ktoś tu na cafe ma fajną stopkę nie pamiętam dokładnie:) ale coś w stylu że 90% rzeczy, którymi się martwimy nigdy się nie wydarzy;):) To że zaglądamy na koniec, piszemy czarne scenariusze nie powinno przeszkodzić w poczuciu, że żyjemy tu i teraz i musimy wykorzystać ten czas maksymalnie:) bo jeśli ma przyjść to \"gorsze\" to przyjdzie czy będziemy się dołować tym już teraz czy nie;) Karnawał trwa!:) chętnie potuptałabym gołymi piętkami o parkiet zwłaszcza w takt takich piosenek jak wkleiłaś ale to na razie nie jest możliwe - czekam kiedy będzie i już się na to cieszę:) Pozdrowienia serdeczne!!! i miłego śnieżynkowego dnia!!:)

dzięki dziewczyny przede wszystkim za to że jesteście Luśce za piękną piosenkę Czarownicy za mądre słowa... zatęskniłam za pacyfistyczną filozofią Szukania.... tak bardzo że aż wkleję to: ( mam nadzieję że umiejętnie, w razie czego poproszę LUskę o pomoc... http://viki24.wrzuta.pl/audio/otXLe6QXuM/09-marvin_gaye_-_what_s_going_on we don\'t need to escalate.. war is not the answer \'cause only love can comprehend.... :) 🌻

Czy śnisz czasem złe sny na jawie..? pieprzone koszmary z których nie można się obudzić bo dzieją się naprawdę...? uszczypnij się - zaboli żyjesz, czujesz, widzisz -- bo to się DZIEJE... boli i boisz się,- bo co ma nie boleć, i dlaczego miałbyś się nie bać...? kiedy tak po prostu ze zwykłej, niepozornej ściany wyłażą na ciebie brudne, włochate łapy...... http://pl.youtube.com/watch?v=e_-jIYkPQAU ********************************************************** :( ********************************************************* Koszmary na jawie... zdarzają się, a jakże.

***wielki horoskop na Nowy Rok*** Nic się nie zmieni --> tak po prostu, z dnia na dzień... Nie dasz pewnie rady --> nie mieć nadziei.. Bedzieszz radością próbował -- > wiele razy bez skutku.. O wielu rzeczach nareszcie zapomnisz.. -- > niektórych nadal nie potrafiąc puścić w niepamięć... Nie uda ci się wiele rzeczy --> i równie wiele zakończy sukcesem... zmądrzejesz --> w niektórych sytuacjach głupiejąc doszczętnie... Ulegnij temu jedynemu w roku złudzeniu że oto zaczynasz życie od nowa.

a ja cię zapytam inaczej retro czy z nowym rokiem czujesz się inaczej będąc znów wgniecioną w ziemię? czy to uczucie jest takie samo jak zawsze........... rada dla ciebie- na nowy rok nie czyń nikomu nie czyń co tobie nie miłe retro

Gość do retro
jeżeli potrzebujesz, jeżeli chcesz, napisz do mnie jestem Ty wiesz kto 🌻

Gość do do retro
Czyżby wciąż straszył duch tej, która na kafeterię miała nie wchodzić ? Ty wiesz kto pyta 🌻

Czarownico... ***************************** Nie umiem tak pisać jak Szukanie....:) czytałam go uważnie, ale dopiero teraz widzę jak trudną robotę odwalał.....:) najwyżej jak przyjdzie to się trochę panalewa z mojej pisaniny.. :D ale top niech pływa... ****************************** 🌻

Gość Luśka z W..
Retro, piszesz równie dobrze jak Szukanie :) No i wreszcie trafiłam na horoskop, który brzmi wiarygodnie :) Ludzie często wiążą spore nadzieje z okresem świąteczno-noworocznym - na odbudowę więzi, na zrozumienie, na pozbycie sie poczucia osamotnienia, czy wyobcowania .... a tu najczęściej zonk! - okazuje się, ze na poczatku stycznia jest tak samo, jak w połowie grudnia :-)

Lusiu:) przyjmuje komplement pokornie i z niedowierzaniem... gdzie mi do Szukania. a do horoskopu zapomniałam dorzucić: spotkasz przynajmniej jedną osobę która udzieli ci doskonałych rad --> których w zasadzie sama sobie powinna udzielić, bo bardziej ich potrzebuje....:) czyż nie bywa tak nader często...? :) :)

a to juz jest za bardzo naciągane retro stać cię na więcej

Gość Luśka z W..
:) ja dziś mogę udzielić takiej rady - uwaga na parę w czasie gotowania, można oparzyć się tak, że potem przez wiele godzin nie da się zając niczym poza trzymaniem lodu, oglądaniem TV oraz przeglądaniem kafeterii (odpowiedzi z konieczności mocno lapidarne) :)

Luśka, a co się stało..? i na jaka część ciała ta para, za przeproszeniem, ci buchnęła... ?:) mów co chcesz, oparzenia bolą dotkliwie.... czas zagoi przecież.. ale co poboli, to poboli..... łączę się w bólu w wszystkimi poparzonymi, oparzonymi i ... których naparzają... :) ***************** takie proste pytanie: czy na trzy dokonane wybory.. jeden błędny... to dużo czy mało....? *********************************** It really is a miracle that I have come this far. Without a hope without a prayer without a guiding star. In spite of my nativity and many dreams betrayed, I know I would not be here now but for Mistakes I Made

retro a to zależy bo jeśli pomyliłaś się w smaku lodów- to da się żyć jeśli twoja pomyłka jest większej wagi- to tak to bardzo dużo- czasami ale cóż winić należy raczej osobę dokonująca wyboru- przecież gałka lodów nie jest niczemu winna, że komuś nie posmakowała- prawda ??