Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka medycyny 24

rzucam studia medyczne

Polecane posty

Nadęty to ty jesteś, ale to już wcześniej pisała. widzę, że w dobie rozwoju ty wraz ze swoimi tekstami stoisz w miejscu... i od miesiecy ten sam zjeebany dziwoląg, który wygląda mi na pedała. ciągle czepiasz się dziewczyn za to facetowi nie pojechałeś chyba żadnemu. boisz się, ze znajdzie cie po IP i wydyma w dupala? przeciez o tym własnie marzysz :D

No tak i ta slynna cichodajka... oj jarku poszukaj sobie w necie jakis nowych tesktów bo nudny jestes

I pudło frajerze, bo jestem dziewicą. Idę spać. Żal mi ciebie-czas sie chyba powoli wziac za leczenie duupku. nara

panna em: szkoda Twojej energii na tego kogos tam (czyt.Jarek 84), ktory w inetrecie swoja agresje probuje wyladowac.Lepiej idz spac i zachowaj energie do nauki! Przykre jest to , ze na forum i tak zawsze jakis idiota sie znajduje, ktory probuje obrazac innych, to naprawde zalosne... Pa pa

Co do obiektu szyderstw. Jest nim dla ciebie większość kobiet z kafeterii. I może właśnie dlatego jesteś sam (pomijając małe rozmiary), bo przecież z czegoś rodzą się kompleksy nie?

Paszczurem? Tak na ciebie wołają? Weź pod uwagę mój wieku cieciu. Nie muszę być kolejną trzynastką która traci dziwictwo... ale mam z ciebie beczkę, aż mi się spać odechciało :D

Haha bo jeebne... Mam chłopaka o to już się nie martw i paszczurem tez nie jestem

aha no i temat topiku byl rzucam studia a nie rzucam oszczerstwami. A zreszta spadam stad, bo nie ma sensu bye bye

nadwagi tez nie mam więc coś dzisiaj kiepski ci idzie bo z kazdym razem zonk. a tknac mnie chce-moj chlopak ;] już niedługo-dam ci znac jak przestane byc dziewica. a nawet jakbym miała tu i ówdzie tłuszczyk to da się coś z tym zrobić za to z w twoim małym fiutem juz nic... :P autorka ma racja zostan to sobie sam i nawymyślaj. w ogóle nie wiem po co tu wchodziles. nie za odlegle horyzonty? medycyna?

Gość olabogaaaa
Tak czytam tą kłótnię... To, ze jesteś przyjeebany to już wszyscy wiedzą Jarku, ale zeby prowokować 18-letnią dziewczynę do kłótni? znajdz kogos w swoim wieku, bo zachowujesz sie jak pedofil. i gdybys przez chwile pomyslal to skoro panna em napisała, ze jest dziewicą to chyba jasne, ze wybratora nie uzywa nie? :O tępy jestes

mi już 3ci rok leci :) jeśli to było dla Ciebi za dużo to dobrze, że zrezygnowałaś :) mi się te studia bardzo podobają, wykańczają i dużo czasu, nerwów i zdrowia kosztuja ale kurcze jaką satysfakcję dają to tylko medyk wie, inni ludzie nas nigdy nie zrozumieją, Ty juz wiesz czym to pachnie, nie oczekuj że ktoś z innych kierunków Cię zrozumie i nie słuchaj ich rad bo oni gówno wiedzą o wysiłku jaki sie w to wkłada :) może próbuj jeszcze, najgorsze pierwsze 2,5 roku potem już jest lepiej :)

hmm chyba jakieś opinie zostały wycięte ale chyba nic nie straciłam nie poddawaj się, jest ciężko ale to jest ciekawy zawód, ciągle się człowiek rozwija, pogłebia wiedzę, ćwiczy intelekt i jest satysfakcja z pracy. Wydaje mi się, że warto :)

Gość a ja na 6 jestem
i juz mam dosc. Ta koncowka jest najgorsza. mamy sesje ciagla i umieram. Co tydzien jakis egzamin - anestezja, oulistyka, chirurgia, laryngologia, gineksy... dzis to chyba do 3 posiedze a wstalam o 5.30.... boze, byle do konca te kilka miesiecy i hurrrra jak dobrze pojdzie to staz :D

Gość upupupupupupupupupupu