Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModnaMelpomena

co sądzicie o strajku nauczycieli?

Polecane posty

Gość Drogi nauczycielu

Nie czytaj nawet 😎🙂

Gość M.K
2 minuty temu, StaryLewak napisał:

Autorytetów dla dziecka szukaj gdzieś indziej, na przykład u nauczycieli.

Nie czytałem tego nawet jak zobaczyłem podpis.

🙂  czytaj ,czytaj  nie tylko marx-a    na marginesie , to nie pomaga lewicy a raczej szkodzi-ale mi o to chodzi 🙂  

Gość M.K
6 minut temu, StaryLewak napisał:

Idei poprawy społeczeństwa nie da sie zaszkodzić, bo jest ona stała. Można ją tylko wdrażać, albo nie.

zaskoczyłeś mnie przyznam,  tak do jednego worka (M.K)z Drogi nauczycielu..... haha….taa , sprytne zagranie, niby nic a jednak...

Gość M.K
8 minut temu, StaryLewak napisał:

Gdybym był nauczycielem to bym nie miał teraz czasu besztać prawicowych polaków na forum dla kobiet.

kawę byś pił....już 2 raz napisałeś że jest to forum dla kobiet, ,,gdybym był" to te,, był '' co oznacza ? kwadracik na WC ? zapętliłeś się 

czytasz to co ci pasuje, masz w d.@e wszystkich co inaczej myślą... eeeeee   

Gość Gość

Nauczyciele dali się podpuscic panu Broniarzowi któremu wcale nie chodzi o dobro uczniów a tym bardziej nauczycieli ten strajk to walka polityczna znp a nauczyciele to ich tarcza obronna jeszcze bardziej stracą szacunek i autorytet a prezesi znp bliscy wieku emerytalnego odejdą a złość i nienawiść zostanie Kochani Nauczyciele obudzcie się i nie dajcie się wodzic za nos znp 

Gość M.K
7 minut temu, StaryLewak napisał:

Gdybym miałw  dupie tych co inaczej myślą o ile myśleniem można nazwać prawicowe zaburzenia psychiczne to bym ich chorych fantazji nie zwalczał w życiu publicznym.

a to teraz rycerza zagrałeś...poczekaj, co wy tam za wojsko macie.....mam strefa gazy ,,kiedy świnie mają skrzydła" dobra komedyjka (polecam dla zainteresowanych)  bez zaburzeń, czarno na białym ..

taa….a jak broń jest w użyciu ? marx, atom ,czy?

Gość M.K
1 minutę temu, StaryLewak napisał:

Nie bardzo wiem o co ci chodzi, ale domyślam się że to coś miało mieć antysemicki wydźwięk.

na CDA można zobaczyć,polecam, nic o tym co myślisz....

Gość M.K
Przed chwilą, StaryLewak napisał:

A można na CDA zobaczyć strajkują nauczyciele w Izraelu?

Po co odbiegasz od tematu aby zaatakować moją przynależność narodową? To ma być jakaś prawacka technika odwracania uwagi czy tworzenia podziału między 99% społeczeństwa?

znowu się zgubiłeś, to jest problem obywateli Polski a nie ludzi co tu tylko siedzą bo mają majątki których sowieci i faszyści nie zdążyli skasować....

Gość GOŚĆ
Cytat

Nauczyciele zdecydowanie przesadzają , jest im mało to do pracy do Biedronki tam dostaną więcej 🙂

Nie mówią ,że biorą 13 pensję , że maja dużo wolnego ,że przysługuje im  urlop roczny zdrowotny płatny 100 % (2 czy nawet 3 razy w czasie swoich lat pracy ) Nie wspomnę już o nie opodatkowanych korepetycjach 

Gość M.K
3 minuty temu, StaryLewak napisał:

Nie, problemem obywatel polski nie jest Izrael, gdy jego własny kraj zmienia się w prawicową oligarchię.

gdyby obywatelom było źle to by poszli na lewo....już byli ,widać nie była to ,,ziemia obiecana 🙂 ''

Gość M.K
2 minuty temu, StaryLewak napisał:

Oraz o tym, że nie płacicie ani grosza za to aby niańkowali waszym rozwydrzonym bachorom.

ja to nie ….sam napisałeś że płacisz na nasze ,,bachory" a podatki to kto płac? lewica, nie wszyscy...

Gość M.K
1 minutę temu, Gość M.K napisał:

ja to nie ….sam napisałeś że płacisz na nasze ,,bachory" a podatki to kto płac? lewica, nie wszyscy...

zjadłem 2 literki ,,k ,i " potem zjemy resztę...

Gość M.K

Serio wierzysz w to, ż państwo obniży podatki w przypadku prywatyzacji edukacji czyli w sytuacji gdy strajkujący nie zakończą strajku ze spełnieniem swoich postulatów?

wieże że podniesie w paliwie alkoholu itd.... dla tego nie zgadzam się ze strajkiem.... zjadłem ci literkę ,,e"

Gość M.K

Marzenie ściętej głowy, prawicowe korporacje nie pozwolą wam na wyższe akcyzy.

damy rade...

Gość M.K

Takiego wała, będziecie słuchać co wam partia powie za 500 złoty miesięcznie.

🙂 

Gość Oko
25 minut temu, Gość GOŚĆ napisał:

Nauczyciele zdecydowanie przesadzają , jest im mało to do pracy do Biedronki tam dostaną więcej 🙂

Nie mówią ,że biorą 13 pensję , że maja dużo wolnego ,że przysługuje im  urlop roczny zdrowotny płatny 100 % (2 czy nawet 3 razy w czasie swoich lat pracy ) Nie wspomnę już o nie opodatkowanych korepetycjach 

Niech pokażą pit za 2018, z wszystkimi dodatkami, nie wierzcie im że mało zarabiają, za 18 godz. W tygodniu...., skandal!!

Gość Drogi Nauczycielu
29 minut temu, StaryLewak napisał:

Oraz o tym, że nie płacicie ani grosza za to aby niańkowali waszym rozwydrzonym bachorom.

wypraszam sobie -rozwydrzone bachory??a Pan to mozna na Pana mowic stary Cep?

Dzieci maja to do siebie ze krztaltuja swoj charakter jedne sa potulne inne bardziej ruchliwe co nie znaczy ze mozna nazywac je bachorami...ze zapytam ma Pan dzieci??

Gość Oko

Nauczyciele, Pozwalniać się proponuję, aktualnie na rynku pracy jest dużo ofert, napewno znajdziecie lepszą pracę, wowczas poczujecie co znaczy pracować 40 godz. w tygodniu i i 28 dni urlopu w roku. Napewno nikt na tym nie straci oprócz Was!

Gość Drogi Nauczycielu

Można, ja sie nie obrażam za takie zwroty. Nie mam.

A może ty pokaż swój?

wiec co Pan wie o odrabianiu lekcji o tym ile nas rodzicow juz kosztuje edukacja:D:D...

Dla mnie mowienie o dzieciach rozwydrzone bachory to jednak obrazliwa forma...a i te "bachory "beda kiedys na Pana pracowac prosze nie zapominac 😄

Gość Drogi Nauczycielu

Nic was nie kosztuje a jednak szczekacie za 500 złoty miesięcznie.

Zobaczymy czy wam to 500 wystarczy, gdy nagle się okaze że za szkołę dziecka trzeba zacząć płacić.

prosze mi wybaczyc nie pobieram 500 plusow:Da sama sponsoruje dodatkowe zajecia i rozwijam je u swoich dzieci -nigdy tego nikomu nie wypominalam i nie zamierzam chce place ...jednakze jesli bym placila za szkole to na pewno nie pozwolilabym w niej uczyc komus kto nie potrafi przekazywac dziecku wiedzy ...a wie Pan na czym polegaja lekcje teraz--lekcja temat lizniecie tematu i fulll zadania domowego do domu ...wiec moze nam powinni oddac czesc kasy bo za nich odwalamy robote 🙂

i jeszcze jedno-czy nauczyciel nie pobiera 500 plusow??i innych dodatkow:D??pobiera i wtedy nie psioczy na rzad ..wiec nie bierz jak ci nie pasuje ta wladza i te rozdawnictwo

Gość Drogi Nauczycielu

Radzę nie pomagać dziecku w zadaniach domowych z języka polskiego, bo zaniży to jego oceny.

widzi Pan nie jestem tak wyedukowana jak Pan(moze bo pieknie pisac kazdy tak naprawde moze ):D jednakze na wszystko w zyciu patrze trzezwo:)i nie atakuje uszczypliwoscia kogos kto juz nie ma argumentow za:Dpozdrawiam serdecznie ...mam tylko srednie :Dale z matura jednak...bo za moich czasow nauczyciel stal murem za uczeniem 🙂

Gość Drogi Nauczycielu

Pani wykształcenie jest bezwartościowe, gdyż w PRL-u wystarczyła butelka wódki od rodziców aby mieć średnie.

a Pana ma jakas wartosc?...skoro nie potrafi Pan polemizowac w sposob kulturalny  z innymi ??

Wole miec bezwartosciowe srednie niz byc wyksztalciuchem ktory nie szanuje drugiego czlowieka ...sloma z buta zawsze wyjdzie nawet w necie:)

...i co Pan moze wiedziec o wychowywaniu i szkolnictwie nie majac dzieci:)to tak jakby baletnica miala cwiczyc sumo:)

Gość Drogi Nauczycielu

a szkole konczylam juz nie w PRLu...wiec za co skonczylam szkole za karton fajek?:D:D

Gość M.K
3 minuty temu, Gość Drogi Nauczycielu napisał:

a Pana ma jakas wartosc?...skoro nie potrafi Pan polemizowac w sposob kulturalny  z innymi ??

Wole miec bezwartosciowe srednie niz byc wyksztalciuchem ktory nie szanuje drugiego czlowieka ...sloma z buta zawsze wyjdzie nawet w necie:)

...i co Pan moze wiedziec o wychowywaniu i szkolnictwie nie majac dzieci:)to tak jakby baletnica miala cwiczyc sumo:)

wiesz , on jest na misja impossible ,  twoim zadaniem jest nie poddawać się jak cię gnoi to go łomem 🙂 z prawej i lewej a na koniec z kolana w krocze haha… sama nie jesteś 

Gość Drogi Nauczycielu

Nie należy się szacunek za wygodnictwo, dziecioróbstwo i hipokryzję.

Rzdzę iść w ślady męża z obydwoma bachorami. Jeszcze zanim przestaną pani dawać 500 złoty i zanim szkoły staną się prywtne. 

no jak widac kultura to Pan nie grzeszy ...osadza ludzi na podstawie 500 plusow:Dbrawo skoro taka mamy intelyyyyygencje to faktycznie ten kraj sie stacza :)chyba Pan nie doczytal -NIE POBIERAM od panstwa nic !!!ale zaslepienie tymi plusami u Pana jest ogromne ...zal pewnie ze sie Panu nie dostalo :)pozdrawiam ide ...popracowac:Dbo mi ani PIS ani PO nie da pensji

Gość M.K

A ja nie oddycham i nie jem.

ja bym chciał zobaczyć twoją minę jak by tej sympatycznej matki Polki mąż stanął przed twoim obliczem...wióry by się posypał z kukły ...no wiesz co mam na myśli

Gość M.K

No tak, jak ktoś jest lepszy to piąchami go, jakie to polskie. Moja mina? Prawdopodobnie ironiczny uśmieszek i dobycie gazu piperzowego.

gazu...no doświadczenie to wy macie w tym temacie 🙂 

Gość M.K

Haha zabili ludzi, a nie przepraszam antysemito nie ludzi tylko żydów. Jakie śmieszne.

Haha mydło z dziadka.

gdybyś okazał szacunek a przynajmniej próbował....to i wzajemność by była....to dział w dwie strony

podobnie jak i w twoim kraju ,,terroryści" jak ich nazywacie, też są wyzywani …..

Gość zeta

Ty gościu z gwiazdą w logo: święta Bożego narodzenia dawno się skończyły, więc zmień logo.

Proponuję barana- pasuje ci jak ulał.

Jeszcze dla informacji sprawdź sobie jaką nację nazywa się "parchy" dlatego nie zasługujesz na miano człowieka.

Gość Drogi Nauczycielu
46 minut temu, Gość M.K napisał:

wiesz , on jest na misja impossible ,  twoim zadaniem jest nie poddawać się jak cię gnoi to go łomem 🙂 z prawej i lewej a na koniec z kolana w krocze haha… sama nie jesteś 

ktos kiedys powiedzial ze stoicki spokój najbardziej wkurza pieniaczy :Dwiec stosuje ta teorie :)...a co do Pana ktory bydlem nazywa drugiego czlowieka to...znizanie sie tak nisko do jego poziomu mi nie przystoi jako matce i zonie!!! CZLOWIEKOWI

Moj maz nigdy nie uzywa reki do tlumaczenia i argumentowania ... rozmowa:)jest lepsza .hihi