Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona ona

on boi się deklaracji na przyszłość

Polecane posty

Gość wiesz.........................
czerwien wiesz my zarabiamy calkiem dobrze ( tzn nie jakos extra ale da sie przezyc) i widzisz sama sprawy to nie rozwiazuje. to nie chodzi tak naprawde o kase o mieszkanie o pracy to chodzi tylko o podejscie naszych facetow do tej sprawy

Gość zamyślona ona
o tak1 Popieram popieram! Taki wyjazd dobrze Wam zrobi!

i chociaz bysmy im zapenili kurde chatke ze zlota na wprost pracy to u tak byloby cos nie tak

Gość zamyślona ona
On w czerwonych Szpilkach Ciesz się.

he he no pakucie sie na wyjazd ;-) my dopiero we wrzesniu mamy wakacje ;-(

Gość zamyślona ona
ONA NIE ON OCZYWIŚCIE:):):):):):):):):)

Gość czerwien z bezem
Ona w Czerwonych Szpikach - ano ciesz sie bo to na serio wkurza jak facet jest taki niezdecydowany... chyba musze poczekac do wakacji jakis....bo jak sie widuje raz w tygodniu to zanim zaczne rozmowe to juz musimy sie rozstac..jakos ten czas tak ucieka

no planuj wakacje i tyle. ;-) ja tez musze kurde szybko jakiejs logicznej pracy poszukac bo sie wykanczam psychicznie. i nie mam nawet sily na decydujace rozmowy w moim zyciu ;-)

ale kurcze swoja droga to co wy sie tak rzadko widujecie? czemu czesciej on nie przyjezdza?

Gość zamyślona ona
a to witam w klubie:) ja też jestem na etapie szukania nowej pracy:) a jakiej szukasz?:) (oprócz tego, ze dobrze płatnej!)

Gość czerwien z bezem
najgorsze ze facet ma taki zapiperz w pracy ze urlop przewidziany an sieprien...no coz 3mc mnie nie zbawia a moze bedzie wczesniej okazja do rozmowy... pieniadze a raczej zarobki nei maja wplywu widac na to..nie wiem mzoe to takie typy facetow sa....

Gość czerwien z bezem
bo ma prace i zajecia dodatkowe i nie ma samochodu wlasnegi... rzadko ale przezylabym wiedzac ze np za jakis czas zamieszkamy na stale razem...

Gość czerwien z bezem
ja juz mowie dobranoc i lece spac zeby nie spac na klawiaturze :) kolorowych snow wszystkim zycze :)

he he no dobrze platnej to podstawa (bo w tej zarabiam calkiem znosnie i mam autko) ale zeby byla bardziej ludzka atmosfera. cos bym chciala w logistyce, spedycji lub tematach celnych bo to lubie ;-) a ty jakies szukasz i gdzie ? ;-)

czerwien to chociaz na sobote i niedziele gdzies sie wybierzcie. na to przeciez nie musi miec urlopu ;-) milych snow zycze ;-)

Gość zamyślona ona
śpij dobrze czerwień:) Ja jestem anglistką i do tej pory pracowałam w szkole:0 teraz szukam pracy w jakichś firmach, jako tłumacz:)

no chyba bycie tlumaczem to fajna sprawa. albo w szkolach jezykowych ale prywatnych to chyba tez sie fajnie pracuje. ja niestety nie mam stanowczo talentu do jezykow i bardzo cie zazdroszcze - bo moj angielski to droga pod gorke jest he he ;-(

Gość zamyślona ona
oj też różowo nie jest:0 ja ze szkołą pożegnam sie na dobre:0 nie na moje nerwy to już zabawa:0 na razie trwa rozsyłanie CV:)

Gość zamyślona ona
wiesz dobrej nocki:) zmykam juz też, oczka mi się kleją:0 śpij spokojnie i głowa dogóry! Będzie dobrze! musi!:):):)

no ja wlasnie tez zaczynam rozsylac. boje sie tu zlozyc wypowiedzenie bo mam kredyt a jak szybko czego nie znajde to bedzie bol.a z drugiej strony bylam na 2 rozmowach i kazdy sie pyta jaki mam okres wypowiedzenia w tej firmie. i widze ze te moje 3 miesiace to dzialaja zniechecajaco. zreszta licze na cud ze sie w tej firmie poprawi bo juz kilka razy byl taki kryzys a potem jakos sie normowalo. heh i czekam na cud. ale jak sie do konca czerwca nie poprawi to skladam chyba wypowiedzienie i trudno.

dobrej nocki ;-) ;-)

Gość wal.entyna
Tak. Czyli wszystko musi być tak, jak wy chcecie. Chłop chce razem zamieszkac - nie. Chłop by zaproponował dziecko - pewnie też by było nie. Bo ma byc slub. Slub i koniec, i nic innego. On ma isć na wszelkie mozliwe kompromisy, a wy na zaden.

Gość taka jedna mała maluteńka
jeny, teraz doczytuje co napisałyście wieczorkiem i dziewczyny, mam identyczna sytuacje jak wiesz............... i jak tu zacząć gadke na ten temat z facetem? najgorsze jednaj jak ją zakończyć jak pójdzie nie tak jakbym sie może spodziewała? bo co jak mi powie że on się nie nadaje do małzństwa? a co kurna, do mieszkania razem sie nadaje? nie wiem co bym zrobiła potakiej odpowiedzi... poza tym dobrze określiłyście, nie chce aby oświadczy`l sie niejako pod przymusem, dla odczepnego... chcę aby to zrobił sam z siebie... ale chyba tego to się nie doczekam nigdy... kurde 30 stka na karku, pora na wóz albo przewóz, ja też barrrdzo chcę rodzinkę... dziecko.... ale nie pozamałżeńskie dziecko....

Gość czerwien z bezem
taka jedna mała maluteńka.. no właśnie to jest spory problem jak to zacząć by w ogóle usłyszeć odpowiedź konkretną...i oby nie że do małżeństwa sie nie nadaje.. wal.entynka - masz problemy z czytaniem najwyraźniej. mój nei chce razem zamieszkać, dziecka też nie bo też jest zdania że najpierw ślub...tylko że ślubu nie widać. wiesz wypad na weekend to doby pomysł tylko to i tak nie wcześniej niż w lipcu bo facet w weekendy ma prace dodatkową...

dziewczyny, pozdrawiam :) 🌻 ja juz zaczelam zartobliwie mowic o moim M, ze jest \'starym kawalerem\', a ja \'stara panna\' :D i ten stary kawaler sie wlasnie mna opiekuje, bo mnie chorobsko zmoglo. a ja tez szukam pracy :) chociaz rownoczesnie koncze pisac dyplom. ech... milego dnia, laski! oby wam sie poszczescilo pierscionkowo ;)

Gość wal.entyna
No to ty, czerwona. Ale nie tylko ty tu siedzisz. Ty masz rzeczywiscie przekichane z tym swoim facetem, bo z nim to jakoś nic nie da rady zrobić. Ale pozostałe - zamieszkac nie, dziecko bez slubu nie, musi byc ślub. I jeszcze - porozmawiac nie, powiedzieć o co chodzi nie, bo on ma sie domyslic, on ma z tym sam wyjsć. On ma myslec , co one myślą, wiedziec, co one chcą, sami z siebie, bez rozmów, i jeszcze mają na to przystawac czy samichcą ,czy nie

Gość bez sensu158
A ja jestem z facetem 5 lat, mieszkamy razem od 2 i wczoraj go przycisnelam. Dowiedzialam sie, ze: jestem najwazniejsza osoba w jgo zyciu, nikogo nigdy tak nie kochal, mysli o mnie powaznie tzn. o legalizacji zwiazku, tylko ze UWAGA UWAGA nie wie czy chce byc z mna do konca zycia, a jesli JA chce od niego jakiejs decyzji, to moze sie rozstanmy, bo on nie jest mi w stanie nic obiecac. Po czym sie poplakał. Jakies rady kolezanki? :P Dodam, ze jestesmy przykladna para, praktycznie sie nie klocimy i JEGO Rodzina non stop MNIE pyta "kiedy slub?" PS. Ja 27 on 30 lat.

Gość inverno
Bez sensu, wybacz, ale po takiej deklaracji faceta powaznie rozwazalabym kontynuacje zwiazku:O Jesli facet tak bardzo Cie kocha, to dlaczego nie chce wziac slubu? Co to w ogole znaczy, ze nie wie czy chce z Toba spedzic reszte zycia?

Gość wal.entyna
To jest faktycznie dziwne. Tego, czy za 20 lat dalej bedziesz chciała z nim byc, to ty też nie mozesz wiedziec. Moja teoria jest w ogóle taka, ze małżeństwo powinno być wazne 5-10 lat, a potem przestaje być wazne i można sie ożenić na nowo, a można już się nie żenić

Gość wal.entyna
Ja bym sie spytała, czy na obecny stan jego swiadomosci uwaza, że chce z toba spędzic całe życie.