Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy facet

Nie podobaja mi się kobiety z małym biustem

Polecane posty

ale sobie jaja ze mnie robicie!:D 🖐️ pozdrawiam.

mi mała osobiście uważam że dziecko ojca może mieć zawsze- ale my matki też jestesmy ludźmi i kobietami- zostawać przy kimś kogo się nie chce ze wględu na ojca- wiesz życie masz jedno

tak:o i dla "dobra" dziecka :o co za ludzie nie macie własnych problemow tylko analizujecie kazde napisane słowo przez Retro?:o czy kogokolwiek innego?

lolipop... po co sie udzielasz na forum dyskusyjnym, skoro negujesz sens dyskusji? a problemu retro nie rozumiesz, bo nie obejmuje go ten temat

komicnie o przepraszam,nie zapytałam czy moge :O mykam z tego topicu Panie wiesz najlepiej co rozumiem a czego nie,

lollipop- widzsz? jak chcesz to potrafisz tak trzymaj ;)

W pewnym momencie ugryzłam klawiature i poszlam na zakupy. I dobrze zrobiłam bo napisalabym za duzo. I cholera.. trafnie.

tak, wiem co rozumiesz a co nie, bo po przedstawieniu swojej analizy dokonanej jak widac na podstawie ostatnich 3 stron, jest to jasne i klarowne...

wysil się na coś bardziej oryginalnego;)

o kontaktach córki retro z ojcem nic nie wiemy- więc nie ma co wyciągac pochopnych wniosków

Gość do mi malej
no popros o randke komicznego wreszcie nie widzisz ze tylko na to czeka nie udawaj takiej infantylnej

mi mała najlepiej tkich spraw się nie domyslac- zresztą to jest akurat jej osobista sprawa nie zawsze jesttak różowo jakby się mgło wydawać w teorii- sama jestem dzieckiem rozwodników i równiez mam syna z pierwszeg małżeństwa

no co ty ja u retro widzę same niedopowiedzenia juz predzej z jakiś tam pobocznych tematów wiem więcej o komicznym- niż o retro z bespośredniej rozmowy- chociaż się nie dziwię;) wszak nsza znajomość jest conajmniej dziwna:D

Gość potwierdze to ze
mi mala wchodzi kimicznemu do tylka ze az sie niedobrze robi i tesz to ze on pokazuje tu jakie cizie lubi puste infantylne dupowlazy jest tu taka grupka ktora gdzie on tak i ona zawsze i bez wyjatku

potwierdzam- napisz tym książkę- zarobisz fortunę

mi mała - a jak myslisz? :P a co do retro - ja na serio napisalem, ze mi sie smutno zrobilo, gdy przeczytalem o tamten post o ojcu jej dziecka...

komiczne- a czemu smutno??

Gość potwierdze to ze
ciekaw jestem czy komiczne widzi ta pustote i infantylne podjazdy tych laseczek tylko nie pisze o tym czy naprawde ma je za super inteligentne i fajne

Gość mi mała-nie dyskutuj
z jakies idiota,szkoda Twoich literek pozdr

mi:) retro ma 32 lata; )

ike - bo zobaczyłem zupełną beznadzieje... Tzn kompletny brak szans dla retro... To nie jest jakis taki osobisty smutek, ale swoista refleksja nad niektórymi przypadkami nierozwiązywalnymi... Nie potrafie tego wyjaśnić... Sytuacje bez wyjscia wprowadzaja mnie w dziwny stan... A co fotki - chętnie bym zobaczył, nie przecze :)

haaa komiczne dokladnie to samo miałam na mysli mówiąc o psychoanalityku tak naprawdę ciezko jest byc takim człowiekiem, taką kobietą

komiczny ty Masz chyba załozony album:) TRAFIONE ZATOPIONE;)

a retro mogłaby w końcu zapodac jakis temat

Jak zwykle nie wytrzymam i sie wtrace. Retro wyraxnie napisała ze ma kontakty z ojcem dziecka i to częste. I przeciez to jest ten facet o którym pisała że stroszył piórka na skypie.. chcac ja namówić na seks.. mimo ze marodzine. Ufff Grażynka, Ty sie kurde zajmij ta korektą a nie kafe!:O

Gość potwierdze to ze
I kazda ktora jest w tym albumie ladnie ustawiona w szeregu moze byc z tego dumna :D moze oprocz pierwszej bo to jeszcze nie byl szereg ale ona juz zostala zapomniana albo tesz zaszeregowana. tylko sie pochlastac :P

Nefa - ja nie znam az tak dobrze wypowiedzi retro - wbrew temu co sie wydaje to ja na jej tematy trafilem dosc pozno... A co do sexu... Jak to jest do cholery, ze tutaj czytam jak to byli faceci namawiaja kobiety na sex, a u mnie to mnie moje byłe potrafią nieźle przymolestowac...

potwierdze a ty co?? zazdrościsz że nie jesteś w tym albumie? czy poprostu byłaś ta pierwszą ??

ike - albumu nie mam... zreszta chyba nawet fotki byłych powywalam z kompa, bo wole oszczedzic mojej ukochanej nerwow...