dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 hej. chiałam zasignąć waszej opinii?? przez jakiś rok brałam tabletki. teraz jest pierwszy miesiąc jak nie biore i jest w około 18 dniu cyklu. jaka jest płodnośc od razu po braniu tabletek czy łatwo jest zajść w ciążę czy raczej ten pierwszy miesiąc jest jeszcze taki \"bezpieczny\"?? proszę wypowiedzcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ja od razu po tabletkach zaszlam w ciaze ale moja zle sie skonczyla .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 źle to znaczy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ja zaszłam w ciążę po 7 miesiącach po odstawieniu tabletkach ale 1 miesiąc może być też owocny nie ma reguły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffff25 Napisano Czerwiec 2, 2008 lekarze czasem zalecają branie tabletek przez okolo 3 miesiące, bo podobno wowczas moze wystąpic kilka owulacji w ciągu miesiąca, a czasem jest tak ze organizm tak naladowany hormonami potrzebuje czasu aby wrocic do normy i nie ma owulacji w ogole, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffff25 Napisano Czerwiec 2, 2008 zle, sama sie domysl...''cienko ''myslisz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dzidzia* 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 kobieta powinna odczekać po zaprzestaniu brania tabletek ok 3 miesiące, żeby organizm zdążył się przestawić na właściwe tory. Ja zaszłam w ciążę 4 miesiące po odstawieniu i wszystko jest w porządku. A zajść to można od razu, tylko nie jest to najlepszy pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 Mam mały stres. bo wczoraj sie kochałam ze swoim facetem i robiliśmy to w gumce... nie było widocznego pęknięcia tzn dużej dziury natomiast w pochwie miałam tak jakby spermy trochę i gumka i jak popatrzyliśmy na gumke to mieliśmy wrażrenie jakby gdzieś jakaś mała dziurka była z jakiejś strony by wypłynęło i sama nie wiem co myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 nie myśle "cienko" tylko mogą być różne zakonczenia tego złego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 a były to dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 tak jak napisałam wcześniej to około 18 dzień cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ja mialam dwie owulacje po tabletkach anty i zaszlam w ciaze mialam 2 ciaze jedna w macicy prawidlowa a druga w jajowodzie pozamaciczna wszystko u mnie skonczylo sie operacja i nie mam dzidzusia najgorzej boli swiadomosc ze obia zarodki rozwijaly sie prawidlowo , prawidlowa poronilam samoistnie a pozamaciczna spowodowala u mnie krwotok wewnetrzny i musialam miec operacje wynikiem czego jest usuniecie jajowodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 bardzo mi przykro... a tak apropo jajeczkowania zazwyczaj dalo sie odczuc ze jest. natomiast teraz mnie raczej nic nie boli.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alma_Rey 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 zaden gin do ktorego chodzilam nie powiedzial ze trzeba odczekac po braniu tabletek.. sama tez nie wiedzialam i wyszlo jak wyszlo .. pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 18 dzień to raczej już po dniach płodnych chyba że masz długie cykle. Nic ci ie pozostało jak czekanie. W razie wypadku jeśli sie nie pojawi to zrób test tylko nie stresuj się bo na pewno nie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 hm... to okresu jeszcze dużo czasu zostało... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ja zaszłam w 2 cyklu potabletkowym. jak na razie, odpukać, wszystko jest dobrze. dzidzia zdrowa i ja też mam się niczego sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 to super zobaczymy co u mnie będzie... może za jakiś tydzień zrobie sobie test żeby uspokoić swoją świadomość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 test nie robi sie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 czy to znaczy ze jesli zrobi sie go wczesniej w ogole nie jest wiarygodny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 nawet jeśli piszą że wykrywa 6 dniową ciążę to nie można w to wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach