komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 złośliwa - juz Cie przytulam ale.... masz bielizne pod garsonką? :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Czarny biustonosz czarne stringi pas ponczochy samonośne...obcasy 7 cm Garsonka jest na zamek z tyłu....przytul bo braterskupokaż Retro ześ człowieczy facet:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Justynaaa nigdy nie zaciągałem kobiet do łóżka... nigdy... nie do mnie te słowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 przytule Cie stając z tyłu Samico... Tak bedzie bardziej bratersko... ale jakby co, to sie odrobine pochyl do przodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 samica Bicie serca to niepoprawna lokalizacja:) I jest też to drgąjący penis dla ścisłości. Po prostu sobie coś przypomniałem :) i dlatego sentymentalnie sie uśmiecham do minotora, bo nie byo to nic przykrego - wręcz przeciwnie:) ---- komiczne kocham to forum za komiczne porównania do kobiet:) Ty też:) Bez milości nie mógłbys tu tyle wysiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Jessssu komik miej litość nie pobudzaj mojej wyobrażni:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Szukanie nie tłumacz sie,ja juz wszystko rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Komiczne, od tyłu?? A gdzie lód z połykiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Złośliwa Ja nieczego nie pobudzam, obejmuje Cie tylko mocno, oczywiscie po bratersku i czekam az oprzesz sie rekami o ściane, stając w delikatnym rozkroku... ściane zasad moralnych, bo wszystko jest po bratersku a w rozkroku, by podkreslic stabilnosc swej postawy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 samica Nie rzucaj tekstów typu , bo zapytam po co sie tłumaczysz z czarnej bielizny.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 No właśnie za łatwą mnie ma :O tak bez loda?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Szukanie - racja racja, ale ja nie wyznaje uczuc publicznie :P Nefa - lód z polykiem nie jest braterski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 * nie tłumacz się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Komiczneprzestan seksu chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Ależ Komiczne mylisz się.. jest bardzo braterki, przeciez jest wyrazem uczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukanie dziury w całym 1 Napisano Czerwiec 6, 2008 Ju :):):):):):) Najlepsze pocieszenie w tej sytuacji to pójście do domu, prawie 19-ta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Justyś, głupie pytanie.. jak to czym można go pocieszyć?? Oczywiście lodem z połykiem:P Nie mam truskawek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 I poszedł a ja napalona stoje pod ścianą:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 "Ja wiem, że Ty jesteś biednym mężczyzną, którego to kobiety molestują. Oj, biedaczek, jak Cię można pocieszyć?" eeee nie o to mi chodzilo :P dla mnie zaciąganie do łóżka to po prostu wstawianie kitu, chamskie kłamanie, zeby laska rozłozyła nogi... kiedy jeszcze nie jest do konca pewna czy tego chce.. czyli gadanie kocham Cie, ożenie sie z Tobą, jestes najpiekniejsza na swiecie, przypominasz mi moją matke :P (moze to ostatnie to nienajlepszy przyklad :P ) ja nie robie takich rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Złośliwa... stoisz pod scianą a ja szepcze Ci do ucha, jak bardzo bratersko Cie wspieram :D naciskajac na Cię coraz bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 No własnie ja tez nie ściemniam ,drażnią mnie faceci którzy tylko ładnie mówią a nic z tego nie wynika,zero seksu,zero love tylko nuda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nefrytowakotka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Komiczne, naciskając ruchem posuwisto-zwrotnym?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 ja ładnie mowie, ale i ładnie robie.... i nie oszukuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Taaaaa ja Ci wierze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 "Komiczne, naciskając ruchem posuwisto-zwrotnym" myslalem, ze to oczywiscie w uściskach braterskich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Dobra złośliwa, nie pierdziel, tylko zrzucaj tę garsonke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 oburzyl sie bo pomyslal, ze pendrakiem nazwalas jego penisa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 Aż strach pomyslec, co poczuje i pomysli retro gdy ostatnie 2 strony przeczyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Retro sie załamie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Czerwiec 6, 2008 A Ty jeszcze w garsonce? Zrzucaj ją i to już!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach