Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pafnuca

co sądzicie o tych obrączkach?

Polecane posty

Gość kto pogada na skype
lepsze gladkie

Gość Maaaaarian
To zależy jak wyglądają na palcu. Chodzi o całokształt: dłoń+obrączka. Ja z moją Kobietą wybraliśmy kilka ciekawych wzorów z katalogu, ale na przymiarce wszystkie odpadły. Wybierać należy, że tak powiem, "na żywo".

Gość są paskudne

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
sa beznadziejne bleeeeeee!

Gość fedwsfsd
o matko! Obrzydwlie....

żadne mi się nie podobają, ale to dlatego, że nie lubię połączenia białego i żółtego złota. podobne do tych drugich ma moja siostra, tyle że całe są żółte i w jednolitym kolorze wyglądają o niebo lepiej :)

hm szczerze mowia ciezko tu wyrazic swoja opinie bo wszytskie obraczki an zywo wygladaja zupelnie inaczej niz takie jak w katalogu, narysowane czy cos, dlatego chyba Ci nie pomozemy, tutja moze nie widac efektu tych obrączek a w rzeczywistosci moga byc naprawde interesujace, zrob fote oryginaly to wteyd doradzimy :P

Gość okropny ten warkoczyk

Mnie się osobiście nie podobają,ale każdy ma inny gust. My od samego początku byliśmy za obrączkami klasycznymi,ale gdy przyszło do ich kupowania i widzieliśmy je na żywo na swoich palcach to wyglądały nie ciekawie,tak troszkę biednie,wybraliśmy dwu kolorowe,białe i żółte złoto,a co najważniejsze nam się podobają. Pamiętajcie to Wam muszą się podobać.

Nawiązując do przedmówczyń i ich \"jedynych słusznych\" porad o tym jakie obrączki są najlepsze... Najlepsze to takie, które się Wam najbardziej podobają :)

Gość narkotyk80
bez urazy,ale brzydkieeeee :-(