Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość ja np
mialam bardzo elastyczna blone ktora pekla dopiero po 4 latach wspolzycia jak zmienilam partnera

Gość normalnie zbudowana
to wg ciebie jaka?

oczywiście, że błona może być bardzo znikoma i elastyczna na tyle, że zbyt cienki penis jej nie przebije... i nie każda dziewica krwawi przy pierwszym razie

poza tym, błonę można stracić na wiele innych sposobów, tampony, zbiegi w gabinecie gin., ćwiczenia gimnastyczne, i co? taka dziewica nie jest dziewicą?

Uswiadamiaczka - nie wiem czy znajdziesz takiego ktory będzie czekal 2 lata czy 2 miesiące żeby przespać się z używaną.

Magdo a ktoras koleżanka byla w takiej sytuacji czy to informacje zaczerpnięte z głupich kolorowych pisemek dla pustych panienek.

Gość i co mezus
nawet blony opisac nie umiesz hahaha

Gość karolinkaaaa
ja wlasnie tamponem sobie przebilam i co?

Gość uswiadamniaczka
to będzie naturalny filtr na takich jak ty, bo rozumiem że ty byś nie czekał, a właśnie tacy jak ty mnie nie interesują na tym polega ten pomysł, żebym nie trafila na takiego palanta

Gość dobry pomysl
uswiadamiaczka, chyba tez sie przylacze bo tez na takiego frajera jak mezus nie chce nigdy w zyciu trafic

Gość Mężuś i reszta ale naiwni
jesteście! myślicie, że jak dziewczyna ma "błonkę" to od razu oznacza że jest dziewicą? :LOL! ciekawe, że ostatnio glosno o tym jak to dziewczyny zachowują "dziewictwo" do ślubu nie skąpiąc sobie wcześniej seksu oralnego i analnego. mam nadzieję, że tacy frustraci jak wy właśnie trafią na takie bo idealnie do siebie pasujecie hipokryci! :classic_cool:

frajerzy to wierzą że kobieta przerwala blonę podczas jazdy na rowerze czy tamponem: narazie glupie szmaty. współczuje waszym przyszlym mężom jak takich frajerów znajdziecie

no jak się kocha to nie ma znaczenia to nie podlega dyskusji mam nadzieje;p ale ja też lubię dziewice taki mały fetysz, kiedyś nawet zakonnice upolowałam:D

wszędzie takie głupoty piszą A spotkaleś się z kobietą ktora chciala zacząć od analnego trudno doświadczone do tego namowić IDIOTKO

Gość karolinkaaaa
sam jestes frajerem palancie, wiesz lepiej hahaha dziwne ze jak bylam u gina to powiedzial ze czesto przychodza do niego dziewczyny ktorym blona pekla przez nieumiejetne zakladanie tampona

Gość ofe rma
ja rozumiem że dziewczyna kiedy jest dziewicą ma jakieś tam obawy "jak to będzie". ale powiem wam szczerze że jeżeli dziewicą nie jest to facet musiałby być ciężkim frajerem żeby czekać dwa lata. przecież to zwyczajna manipulacja. wiadomo wtedy że lasce nie zalezy na facecie w ogóle. zależy jej tylko na tym żeby robił co ona chce a seks jest środkiem ku temu. drugi wniosek: skoro tak jest teraz to pewnie i tak będzie w przyszłości.

Gość mezus ale sie zdenerowal
czyzby twoja bloniasta zonka miala problemy z trzymaniem kalu hahahahahaa

Gość Meżuś a tam od razu anal
podobno teraz dziewczyny zaczynają przygody seksualne od orala buraku! :p

haha mężuś skarbie ty chyba sobie z nas żartujesz, nie wierze, że są aż tacy dziwni ludzie:D

a ty nie czytaj glupot tylko sama naucz sie oceniac motywy ktorymi kieruja sie piszący.

Gość ojojojo menrzuś
sie zdenerwował! :classic_cool:

Gość hahahahahahhaaaa
i co mezus?? miales opisac "normalnie zbudowana" blonke i co? jakos nie umiesz baranie hahahahaaa

no biedactwo:D a myślałam, że on te bzdury pisze żeby kogoś zdenerwować i mieć z tego beke, a on tak serio ojojoj mamy tu kogoś z innej galaktyki;p

Gość nie denerwujcie już mężusia
bo jak dzis z tych nerwów nie sprawdzi sie w łóżku i żona znajdzie innego to co wtedy? :p

oferma -> \"skoro tak jest teraz to pewnie i tak będzie w przyszłości.\" a nie uważasz że 20 paro letnia dziewica nie mająca żadnych kontaktów seksualnych jak teraz jest taka, to będzie taka przez całe życie? że być może jest oziębłą osobą i tyle? oczywiście, to nie jest reguła, z różnych przyczyn ludzie czekają z seksem

niedawno 25 letnia grubaska probowała sie ze mna umowić i zadowolona twierdzila że nie jest dziewicą. Myślałem że się porzygam.