Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irtit

Czy faceci, ktorzy duzy nacisk klłada na dziewictwo sa porąbani ?

Polecane posty

Gość no niezła z was polewka
:classic_cool:

koless - czyli, ze nigdy prawdziwie nie kochales? rozstalbys sie z kobieta ktora kochasz gdyby nie byla dziewica? albo nazywalbys ją "zuzyta"? no nie rob sobie zartow:D

na tym forum pelno starych uzywanych szmat fajnie sie rozmawia bo mają inne zdanie i są przekonane ze wiedzą co mężczyźni myślą i czują

Gość taaaaaaaak kolesss
podnoś sie na duchu.:p

tak w ogole to ja dla was jestem pewnie swieta, bo jestem z facetem, z ktorym stracilam dziewictwo przez bardzo dlugi czas XD

milość przychodzi i odchodzi, inaczej się kocha po 2 latach a inaczej po 3 miesiącach, nie ozeniłbym się z uzywaną to kwestia szacunku do siebie zresztą taką używaną póxniej bym zdradzał bez wyrzutow sumienia tak jak który koleś na tym forum

Gość ojoj straszne

Gość CheNelly777
Do mrau - a umiesz czytać ze zrozumieniem? Tak? To przeczytaj moją pierwszą odpowiedz na ten temat dwa razy i pomyśl chwilę - znjadziesz odpowiedz na swoje pytanie. A gdyby byłoby to dla ciebie zbyt trudne zadanie to na początku tematu wypowiadała się pani, która twierdzi, ze przez to że była dziewicą nie miała przwdziwego seksu itp. tid.

Gość dla nas
??? musisz używać liczby mnogiej, żeby starać sie uwiarygodnić swoje własne smieszne zdanie?:classic_cool:

no koless - zakochales sie kiedys ale zostawiles ją bo nie byla dziewica? haha nawet dobry temat na durna amerykanska komedie

Ja jestem prawiczkiem niestety chyba nie jestem zbyt atrakcyjny to mi to ulatwiło ale nie wyobrazam sobie slubu z doświadczonę to byłaby dla mnie jakaś zyciowa porażka.

Gość mrau ty sie nie śmiej
sfrustrowane oszołomy do wszystkiego sa zdolne. :classic_cool:

Gość hahahahahahhaaaa
jak sam jestes prawiczkiem to jeszcze jakos moge to zrozumiec

ja sie nie smieje - nigdy mnie amerykanskie komedie nie smieszyly

Poczekałem ż mi przeszlo ale nie mialem poważnych planow wobec niej

Gość no chłopaku
to ty sie powinieneś cieszyć jeśli w ogole jakas zechce wyjść za ciebie za maż.:p

chlopak25 no wlasnie jak sam stwierdziles jestes prawiczkiem XD

koless - ale jak ci przeszlo to znaczy ze to nie byla prawdziwa milosc, a ja sie pytam czy sie zakochales;p

Gość samotna Kacha 28
pipka mnie swędziała tom sie bzykała z chłopami a teraz mnie nikt nie chce za żone :(

Mrau jak zajmujesz sie tym zawodowo to doradź jak postępować z takim przypadkiem. Mieszkam z facetem 5 lat i wciąż mi to wypomina podczas kłótni od szmat to norma jak wyzywa. Mieszkam u niego mamy dziecko próbowałam róznych metod chciałam się wyprowadzać to powiedział dowidzenia, to wciąż związek na kocią łapę i nie potrafie go przekonać do ślubu.

nawet prawdziwa miłość kieyś sie kończy nic nie trwa wiecznie, chyba jesteś marzycielką z innej galaktyki o miłość trzeba dbać aby trwała a to jedynie szkodzi temu

Gość ofe rma
"a nie uważasz że 20 paro letnia dziewica nie mająca żadnych kontaktów seksualnych jak teraz jest taka, to będzie taka przez całe życie? że być może jest oziębłą osobą i tyle? oczywiście, to nie jest reguła, z różnych przyczyn ludzie czekają z seksem" ja akurat uważam że "oziębłość" to ostatnia z przyczyn dziewictwa. ale i tak nie o tym pisałem. pisałem o którejś z lasek z tego topiku która planuje "trzymać" faceta bez seksu 2 lata bo jakiś poprzedni ją bzyknął i sobie poszedł. oczywiście tradycyjnie nie widzi winy w sobie tylko w facecie i wydaje jej się że następnego to będzie za pomocą seksu tresować. taka metoda raczej marchewki - jak zasłuży to bzykanko. moim zdaniem da się kogoś takiego znaleźć ale to musi być niezły kołek.

koless przykro mi ze nie zaznales takiej milosci, ani nie znasz nikogo kto by zaznal, ale spoko luz chill out

Gość uswiadamniaczka
nie poszedł sobie, to ja go zostawiłam, bo odkąd zaczeliśmy sypiać ze sobą, poczuł się jakby miał mnie na własność, i tak traktował nie nauczyli czytać ze zrozumieniem na maturze?