Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 ktos stosowal? zaczynam od dzisiaj. moje dwie zanjome ja stosuja. jedna w dwa tygodnie stracila 8 kg! i to autentycznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do skrocenia Napisano Czerwiec 23, 2008 opowiedz cos o tej dietce opisz proszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 dieta polega na tym ze codziennie jesz ryz polaczony to z owocami, to z warzywami albo jogurtem. w ilosci jakiej sie chce. minumum dwa posilki dziennie, ale trzeba co 3 godziny cos pojadac. po 17 nic. pic wode ng. od dzisiaj startuje, bo moja znajoma na prawde to stosuje! i jej sie udalo! jedna tak jak napisalam 8kg/ 2 tyg a druga 4 w 1,5 tyg! to i tak dla mnie sporo, bo nie chce sie glodzic. jedynie zgubic pare kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 a jaki ten ryż, biały czy ciemny-dziki??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosimy Napisano Czerwiec 23, 2008 przykladowy jadlospis, czo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 rodzaj ryzu nie ma znaczenia. 1. ryz + jogurt naturalny 2. ryz + jarzyny (bez brokul i szpinaku) 3. ryz + ryba (gotowana lub smazona w folii) 4. ryz + owoce (bez cytrosow) 5. ryz + mieso gotowane 6. ryz +szpinak lub brokuly 7. ryz + lekka zupa + maly kawalek miesa napoje : kawa czarna, woda ng, herbata + cytryna albo soki tarte raz dziennie trzeba zjesc polaczony ryz z czyms co jest przeznaczone na dany dzien posilek tylko do 17stej (2 obowiazkowe) unikac cytrosow taka dostalam rozpiske:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 no i założycielka ma na w dupie razem z ryzem:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 ta dziewczyna ktora znam jest wzrostu okolo 170 i wazyla kolo 70-paru kilkogramow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 i tyle schudła w 2 tygodnie????? No to pewnie jadła bardzo niewiele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 osobiscie polecam dziki ryz, lub jakis z brazowych bo maja wiecej wartosci odzywczych niz bialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 ile trzeba tą dietę stosować???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 wlasnie przeciwnie! pytalam ile jadla, mowila ze tyle ile chce. warto sprobowac:) ja chce zgubic raptem 4-5 kg :) a jakos specialnie za dietami nie przepadam. ryz uwielbiam, wiec chce sprobowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 to znaczy,ile czasu Ty bedziesz ją stosowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 az osiagniesz zamierzony efekt :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 No fakt,warto sprubować, byle by tylko nie przytyć....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 wiesz, co? ja to zobacze czy to bedzie skutkowalo. po 2 tyg jezeli waga bedzie stala w miejscu to lipton, szukam czegos innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 to kiedy zaczynamy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 no ja juz od dzisiaj;) wlasnie sobie jem zestaw pierwszy ;) najgorsze to bedzie to zeby nie jesc po 17, bo wlasnie wtedy robie sie glodna... i zaczynam prace :S:S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 zapraszam, zapraszam ;) baedzie razniej. duzo chcesz zgubic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 ja 10 kg do końca lipca,bo wychodze za mąż-schudłam już 7 kg od początku maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 no to swietnie! a na jakiej diecie ? czyli jaka byla Twoja waga poczatkowa i przy jakim wzroscie? ja mam nadzieje ze ten ryz tez bedzie skuteczny, ale tak jak mowie. wiarygodna osoba mi ja polecila, dlatego chce sprobowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 Brałam meridię15 i jadłam mało,a teraz ją odstawiłam i chce jeszcze zbić wagę,ale już dietką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 to probuj ze mna! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 Acha, wzrost 174 cm , waga dziś 79 kg, w majau 87kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta ryżowa Napisano Czerwiec 23, 2008 no to zapraszam w takim razie. i pisz jak Ci idzie ;) i czy widac rezultay! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryzamałpka Napisano Czerwiec 23, 2008 ok, bede się systematycznie meldowała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allle dziewczyny Napisano Grudzień 9, 2008 systematyczne sa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guzmania 0 Napisano Grudzień 9, 2008 nie da się ukryć :D pewnie tak im zasmakowało, że do Chin pojechały, a tam wiadomo, cenzura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misssia 87 Napisano Kwiecień 23, 2009 Hmmm... troszke pogrzebalam w tych dietach i ta wydaje sie najrozsadniejsza, mozna jesc porcje do syta... no moze poza tym, ze nie mozna jesc po 17 :/ a wtedy jest najgorzej. mam zamiar zaczac od jutra... mi wystarczy zrzucic jakies 2-3kg zobaczymy czy ta dieta poskutkuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pocachontas 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 ja zaczynam od dziś ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach