Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Refleksja na temat kobiet i ich mądrości i inteligencji

Polecane posty

Gość to obwisła prowokacja
a ty pseldo myślałam,że masz wiecej pod kopułą bo nawet gdzieś tam zamieniłam z tobą parę miłych zdań jak ci kobiety nie pasują to spadaj z tym pstrągiem

"To chyba w złą stronę idziesz, bo żeby facet był w stanie zaakceptować cudzego bachora"- widać wkład ojca w twoje wychowanie- bez watpienia:/

Gość Psedłonim++
Tutaj nikt nikogo nie opluwa.

Gość Psedłonim++
He, he... Prowokacja... A jednak miałaś ze mną przynajmniej chwilową przyjemność. :-)

przeleć po tematach forum i zobacz co młodsze samce wypisują jak masz trochę dojrzałości to nadaj forum jakiś kulturalny kierunek ,a nie lecisz z tym poparanym wiatrem

Gość Psedłonim++
Odpowiem Ci bardzo poważnie - mi kobiety bardzo pasują. Ale pstrągi także. Zauważyłem, że również i kobietom, a przynajmniej dużej ich części pasują pstrągi. :-)

przyjemność? a wiesz,że wcale o tobie źle nie myślę,nawet ciekawy z ciebie facet ale kurcze ,czasem dajesz plamę

Gość Psedłonim++
Znaczy, że ja niby nie jestem kulturalny? A co wskazuje, że ja nie jestem kulturalny?

Gość Psedłonim++
A dlaczego jesteś zdania, że ja daję plamę? I dlaczego sądzisz, że ja jestem ciekawy facet? Kto Ty w ogóle jesteś?

Gość El Mariachi
>> Uważam jednak, że kobiety tym bardziej nie są potrafiąc umiejętnie te męskie zdolności i umiejętności ukierunkować a Ukierunkowac na własną dupę, czyli odwołuje się nie do wartości wyższych (jakie niby macie i się nimi szczycicie) tylko do pierwotnych zachowań atawiastycznych :o Chwały wam to nie przynosi :o

Gość El Mariachi
>> widać wkład ojca w twoje wychowanie- bez watpienia:/ ???

Gość Psedłonim++
A na co w kobiecie mężczyzna ma się ukierunkowywać, Doprawdy? Na jej rozum? Intelekt?

"???"- no tak, przeciez ty nie pamiętasz co 5 minut temu pisales...ale mi się nei chce tłumaczyć jak krowie na rowie- przecież wy faceci taaacy mądrzy jesteście;D

Psełdonim- glównie na jej osobowość, na która składają się: rozum, intelekt, poczucie humoru, zainteresowania- nie bądź taki krótkowzroczny:D

Gość El Mariachi
>> no tak, przeciez ty nie pamiętasz co 5 minut temu pisales...ale mi się nei chce tłumaczyć jak krowie na rowie- przecież wy faceci taaacy mądrzy jesteście;D Dokładnie co pamiętam, tylko jakoś nie wiem jak powiązałaś mojego ojca z jej dzieciakiem? :o A jeśli chodzi ci o nazwanie go bękartem, to jest o encyklopedyczna definicja dziecka, które nie urodziło się w małżeństwie, wiec nie wiem o co ci chodzi :o

Gość Psedłonim++
A cóż ma wspólnego mądrość z lenistwem, oprócz faktu, że mądrość jest darem Ducha Świętego a lenistwo jednym z siedmiu grzechów głównych?

Gość El Mariachi
>> El Mariachi- ukierunkowywanie sie na d**e to raczej męska domena Skoro tylko własną dupą potraficie zwrócić jego uwage, to raczej nie masz się z czego cieszyć :o

Gość Psedłonim++
Ty, Doprawdy, posiadasz wymienione przez Ciebie cechy?

Tutaj nikt nikogo nie opluwa. --tak,jeden miły pan założył miły topick w napadzie męskiej frustracji w imię krzewienia miłości i szacunku międzyludzkiego

El Mariachi- o tak? zwróciłbys uwagę na lekko zapasiona z tłustymi włosami, charytatywnie udzielająca się dyrektorke banku?:D nie sadze;)

gratulacje ,nie ma to jak zaprzęgać własną inteligencję do judzenia pomiędzy męskim i żeńskim rodem zgoda buduje,niezgoda rujnuje -żeby to zrozumiec ,faktycznie,jeszcze trochę czasu musi upłynąć

tak Psełdonim- posiadam te wymienione i wiele innych cech, które kształtują mnie jako kobietę, matke i kochankę.

Gość El Mariachi
>> napisałes BACHORA nie bękarta- o kulturę wypowiedzi mi chodziło. Bękarta tez napisałem. Wszystko kwestia nazewnictwa, a mi poprawność policztyczna jest obca, więc nie krusz kopii, bo nie ma o co :)

Gość Psedłonim++
Prowokacja? Ten pan założył temat, jaki mu się podobało. Jest w swoim prawie. :-) Tak samo, jak w przedstawianiu swojego poglądu. Może się ktoś tym poglądem nie zgadzać, może go uznać za głupi, szokujący, nie posiadający logicznego uzasadnienia. Stawiane tezy mogą być nie do przyjęcia, mogą szokować swoją przenikliwością i dolegliwością. Nie można jednak temu panu zarzucić kultury. Zarzut ten za to można postawić nie jednej "dyskutantce", której twórczy wkład w rozmowę dotyczył wymienienia kilku inwektyw pod kątem autora tematu. Taka jest smutna prawda.

Gość El Mariachi
>> El Mariachi- o tak? zwróciłbys uwagę na lekko zapasiona z tłustymi włosami, charytatywnie udzielająca się dyrektorke banku? Tym samym przyznałaś, że poza ładnymi dupami nie macie NIC do zaoferowania ;)

Gość El Mariachi
>> zgoda buduje,niezgoda rujnuje -żeby to zrozumiec ,faktycznie,jeszcze trochę czasu musi upłynąć Jak ci tak bardzo ten temat nie odpowiada, to nie ma przymusu, nie musisz w nim pisać :o

Gość Psedłonim++
A gdzie Ty tutaj widzisz nasze judzenie? Czy stwierdzenie istnienia uporczywej prawdy jest jakąkolwiek formą judzenia? Czy udawanie, że tematu nie ma wpłynie na treść samej prawdy?

Gość El Mariachi
>> Stawiane tezy mogą być nie do przyjęcia Z Kopernikiem i wieloma innymi też się nie zgadzali, ale historia pokazała, ze mieli racje. Wiec wychodzi na to, ze dopiero jak kopne w kalendarz ludzie przyznają mi racje :classic_cool: