Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expectation

robiłam obiad i nagle

Polecane posty

Gość 258
szkoda że tobie jednej;D

Gość ale ja się cieszę że mam
No bez przesady, robiłabym co mi się podoba, a mój facet nie potrzebuje oglądać meczów i pic piwa:P Chyba, ze jakiś fajny mecz, to razem oglądamy;) Ale uważam, że to, że ktoś inny docenia człowieka, o którym wiemy, że jest świetny, to nic złego:O jeżeli mam świetnego faceta, to wiem, że inni też to zauważają- bo dlaczego nie? I o ile on interesuje się mną, mogę być tylko i wyłącznie dumna. A jak zrobię coś głupiego, to się do tego przyznaję i tłumacze, dlaczego tak postąpiłam. To pomaga. Obydwu osobom.

Gość 258
kolego ale kulturę jeżyka to akurat w tym twoim oświadczeniu mógłbyś zachować!! a kurwy to są pod latarnią albo w agencjach towarzyskich w ramach riposty...

Gość expectation
Drogi Srajku - staram się być opanowana - uważaj - nie rozumiem Twoich osarżeń - nie znasz mnie i nie wiesz jaką osobą jestem - ale dla Twojej wiadomości - ja nie jestem na utrzymaniu mojego męża - pracujemy oboje i zarabiamy porównywalnie - zresztą nie wyobrażam sobie, że mogłabym nie pracować - przynajmniej dopóki nie mamy dzieci - a chcę żeby wrócił do domu - bo Go kocham - nie wiem czy tak tródno w dzisiejszych czasach uwierzyć, że to w ogóle możliwe, ale tak jest

Gość expectation
przepraszam tak mnie poniosło, że aż zrobiłam błąd w wyrazie "trudno"

Gość expectation
aha ortografii

Ja mysle, ze przede wszystkim chodzi o zaufanie. W koncu ja nie mam wplywu na to, ze moj luby moze sie podobac i innym kobietom a oni on na to, ze ja moge sie podobac innym facetom. Nie zyjemy przeciez w prozni. A skoro dwie osoby kochaja sie, przez jakis tam czas zyly ze soba nie majac zadnych zastrzezen,to powinny sobie wzajemnie ufac. Stad nie rozumiem postawy jej faceta. Skoro ja kocha, jest z nia, to czemu nie wyslucha jej co ma do powiedzenia?

Gość 258
widze kolego że masz jakiś dar nadprzyrodzony skoro umiesz ocenić wyglad osoby po jej postach... fajnie za masz taki dar szkoda ze nie masz piątej klepki :D no ale cóż takie rzeczy najwyrażniej się zdarzaja też nie kurwą

Gość expectation
Srajku - przepraszam, ale Twoje impertynencje nie robią na mnie wrażenia

Gość 258
no wiesz ty nie masz wpływu na to czy się podabasz innym facetą ale jak ich prowokujesz to inna sprawa... faceci tego nie lubią uwierz mi na słowo;D

Gość expectation
allojzetta - u Nas takie zachowanie zdarzyło się pierwszy raz i na prawdę nie wiem co mam o tym myśleć - staram się jak umiem być opanowaną i spokojną ale w głębi jest inaczej - niepokoi mnie to milczenie - szczególnie, że trwa to tak długo

Gość no i co_
jeszcze nie wrocil? boze to najgorsze uczucie na swiecie, jak facet znika nie wiadomo gdzie na noc :(

Gość 258
Srajek idź zobacz czy cię nie ma u sąsiada bo denerwują mnie twoje prymitywne teksty:D

Gość expectation
ale prowokowanie to inna sprawa - nie muszę nikogo prowokować - bo podobam się temu najważniejszemu dla mnie mężczyźnie - mnie to wystarcza

Co innego jest swiadome prowokowanie co innego po prostu podobanie sie czy sie chce czy nie. Nie znam dobrze autorki ale domyslajac sioe z tekstu, ze kocha meza i nie zrobilaby mu raczej swinstwa, to nie miala raczej na to wplywu, ze ten byly wciaz do niej cos czul.

Gość expectation
przepraszam - ale co mam robić według Ciebie Srajku?

Gość 258
ale dziewczyno ile go nie ma 5 godzin? to jest długo? na wczesniejszych stronach jakaś kobieta piasała ze po dwóch dniach by wrobiła wiec... uzbrój się w cierpliwość i bądź silna:D

Gość Srajek
O KUUUUURWA TATA WRÓCIŁ ŻEGNAM TOWARZYSTWO MUSZE MU NADSTAWIĆ WŁOCHATY ZWIERACZ ZNOWU NA DUPIE TYDZIEŃ NIE BĘDĘ MÓGŁ USIĄŚĆ ROZEPCHNIE MI KAKAŁO:O

Gość Srajek
OŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWA WASZA MATKA TAT WEPCHNĄŁ MI JUŻ W DUUUUUPSKO ZROZUMCIE BIEDNE DZIECKO KRZYWDZONE PRZEZ OJCA

Gość 258
no ja też popieram myśle że zjedzenie klawiatury to idealne rozwiązanie... tylko srajek powiedz jej jak bo wiesz podejrzewam ze dziewczyna jeszcze tego nie robiła a z tego co mozna wywnioskowac to jestes veteranem w jedzeniu klawiatury:D

No to ja pisalam, ze moj maz zaliczyl trzygodzinne spoznienie z pracy (nigdy mu sie wczesniej cos takiego nie zdarzylo, zwykle jak mial sie spoznic to dawal znac) a ja po scianach z nerwow chodzilam.

Gość Srajek
o kurwa to podszyw:O to nie tata tylko nasz pies Master nie wiedziałem, że ma takiego wielkiego chuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość expectation
258 - masz rację - będę silna i cierpliwa - przynajmniej będę się starać

Gość Srajek
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIES I TATA REGULARNIE GWAŁCĄ MNIE W ODBYT NIE TRZYMAM KAŁU

Gość Srajek
SIORBIĘ PAŁĘ SĄSIADOM ZA PÓŁ BATONA GRZEŚKI:classic_cool:

Gość 258
no to gratuluje doświadczeń już wiesz... tylko nie dziel się tymi doświadczeniami z psychologiem policyjnym bo wiesz w tej sytuacji ty masz być ofiara moze wysępisz jakies odszkodowanie ... bo zielone papiery juz zapewne masz;D

Gość Srajek
Podszyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sram sobie do ryja:classic_cool:

Ty nic nie zrobiłaś! Przecież nie gadałaś z tym Łukaszem, nie spotkałaś się z nim! Ja po pierwsze nie dzwoniłabym i nie szukała swojego faceta (choćbym umierała ze strachu), a jakby przyszedł oczekiwałabym przeprosin

Gość Srajek
Zielonych nie mam, bo nie jestem emigrantem, ale żółte- owszem:) No i obciągam pod WC na Dworcu Koluszki Śląskie.