Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona

a gdzie topik o wódce TESCO???

Polecane posty

Gość TESCO CASSANO
Chciałem publicznie zlinczować Starszego TESCOwego Jrego. Załątwiłem temu draniowi robotę w TESCO w dziale sprtowym przy rowerach (niezła fucha - same pedały), a ten idiota ODMÓWIŁ! Jest mi za niego wstyd i niniejshym publicznie go opluwam - TFU!

Gość Benzynka
Witam Was moi Drodzy Tescowiczanie! Moja podroz w 7 dni dookola TESCO dobiegla konca. Zjechalem 3 kraje, w kazdym w nich zatrzymywalem sie w TESCO i po krotkich ogledzinach przystapilem do zakupow. Doszedlem do ciekawych konkluzji, a mianowicie. Polska jest krajem niewatpliwie ZLE rzadzonym. Nasza ekipa rzadowa nie poczynila zaaadnych, ale to zadnych krokow ku wprowadzeniu przez TESCO wodki TESCO na nasz rynek. Tymczasem na Slowacji zycie gospodarcze w sferze TESCO zaczyna sie bujnie rozwijac. Nie mowie tu tylko o samej wodce, ale i o innych napojach wyskokowych, ktoruch asortyment znacznie sie powiekszyl! Mozna napic sie wina, whiskey, borovicke, piwka, rumu i wiele innych napojow z emblematem TESCO! Czy nasz rzad musi byc dalej bezczynnym slupem?? Czy musimy zmieniac cos w naszym kraju jedynie blokujac drogi, sikajac do lodowki i wywarzajac drzwi? Zrobmy krok do przodu, i pokojowymi metodami pozwolmy Polakom pic wodke TESCO. Cale szczescie ze czesto jezdze na Wegry, wiec tego "sok zycia" mam wystarczajaco duzo aby przezyc kolejne dni. Hyundai wybuduje swoja fabryke w Zilinie a nie pod Wroclawiem. A wiecie dlaczego? Niudolnosc naszych wladz TESCO do tego doprowadzila! Fabryke postawia kolo TESCO w ktorym robotnicy po ciezko spracowanym dniu beda mogli kupic wodke TESCO!

Gość Meg Donovan
Drogi Panie Benzynko! Temat ten był już porushany na tym forum, jednak widzę, że mushę powtórzyć. Otóż po części ma Pan rację - rząd Polski nie robi NIC, by wódka TESCO mogła trafić na nash rynek! Są jednak ludzie, którym dobro obywateli nie jest obce i podjęli już kroki mające na celu wprowadzenie tego napoju na rynek. Mam tu na myśli koncern TESCO, w którym pracuję. Od kilku miesięcy staramy się o legalizację wódki TESCO w Polskiej Izbie Paliw Płynnych i w Polskiej Izbie Lekarskiej. Ta pierwsha przekupiona przez koncern paliffkowy PKN Orlen stawia opory. Z Izbą Lekarską prowadzimy zaawansowane rozmowy. Poza tym w shpitalu w Leśnej Górze prowadzone są badania kliniczne nad aplikowaniem śmiertelnie chorym pacjentom wódki TESCO. Badania te zostały na jakiś czas przerwane z powodu podłej akcji sabotażowej agentów Auchan i Biedronki, jednak wshelkie oskarżenia zostały już odparte, a badania wznowione. Mam nadzieję, że już wkrótce wódka TESCO będzie dostępna w nashych marketach i aptekach (bez recepty)!

Gość Tomek Burski
Podzielę się z Wami swoim kłopotem. Studiuję medycynę wraz z moją dziewczyną Anią. Chcę zostać lekarzem i móc w przyshłości zapisywać pacjentom leki TESCO. Ostatnio moja dziewczyna zatrudniła się jako modelka. Pracuje w TESCO - można ją zobaczyć na ulotkach i różnych materiałach promocyjnych. W sumie jestem z niej dumny, bo pracuje w renomowanej firmie. Ta praca jednak wciąga ją tak, że nie ma dla mnie już czasu i zaczyna mnie to irytować. Ostatnio rzuciłą też studia. Żeby mnie udobruchać wykupiła kablowy kanał Telezakupów TESCO 24h, bym miał rozrywkę, gdy ona jest w pracy. W sumie powinienem być zły na TESCO, bo to oni porwali mi moją ukochaną, jednak nie mogę się złościć na tak wspaniałą firmę. Gdybym nie studiował, to zatrudniłbym się w TESCO, by moć być bliżej swojej dziewczyny. Dlatego dziwię się Panu Jeremu, który odrzucił tak wspaniałą ofertę...

nie dziwię się, może ten ktoś chciał zostać wysokim urzędnikiem TESCO (np. pracować w stoisku rybnym), a nie przy jakiś pedałach, tzn. przepraszam : gejach.

Gość Lucjan Mostowiak
Cassano ma małego pyrdka !!!

Gość MODERATOOR
Drodzy TESCO forumowicze. Jako Moderator tej strony, mam do Was kilka poważnych uwag: Kiedy ostatnio usunąłem topic o TESCO, spadł na mnie grom krytycznych uwag. Dlatego tego topicu nie usuwam - staram się być tolerancyjny. Już nawet nie zwracam uwagi na Washe słownictwo i błędy ortograficzne. Jednak jeśli jeshcze raz KTOKOLWIEK przedstawi jakąkolwiek obelżywą uwagę na temat Antonio Cassano, będę zmushony usunąc ten temat! Więcej! Będę skutecznie usuwał wshystkie inne ewentualne tematy o TESCO! Nie zmushajcie mnie do tego, bo topic jest REWELACYJNY i baaardzo rozwojowy!

Gość Barbara Mostowiak
proszę wybaczyć mojemu mężowi. Jest zdenerwowany na naszą córkę Małgosię, bo puściła się z pisarzem. Zresztą, to już nie pierszy raz. Do mnie też ma żal, że kiedyś wybimbał mnie stary Łagoda. Zabiorę go do Warszawy do TESCO, to się uspokoi, a przy okazji odwiedzimy naszą Martusię...

Gość Małgosia Mostowiak
Tak Mamo i Tato! Nie będę Was oshukiwała! Zbigniew Napiórkowski mnie uwiódł i wykorzystał! Upił mnie wódką TESCO i wykorzystał w przebieralni w dziale odzieżowym. Nie wiedziałam, że TESCO wódka to taki afrodyzjak...

Gość Z.Napiórkowski
Co wykorzystał, co wykorzystał?! Sama chciała to i dostała! Najpierw mówi że "było super misiu" a teraz jakieś żale? Ech, kobiety... A w zalotach pomogły nam (oprócz wódki TESCO) także znakomite makrele z TESCO, które zapewniały właściwą woń przy określonych czynnościach seksualnych.

Gość TESCO informator
Zaprzyjaźnieni kibice TESCO i CASTORAMY umówili się jutro na bójkę z kibicami Auchan i Ikei. Dopushczone są wshelkie sprzęty dostępne w powyżshych marketach. Plotki mówią, że ulubionymi narzędziami kibiców CASTORAMY są wiertarki, kilofy i siekiery, kibice TESCO natomiast preferują rozbite butelki po wódce TESCO, zmrożone na kość makrele i duże plushowe misie. Kibice Auchan i Ikei wydają się być z góry skazani na porażkę... źródło: gazeta.pl

Gość TESCO kibol
TESCO + CASTORAMA = BRATERSTWO!!! Rozpier... tych pierdolon... chujó... z tego jebaneg... Auchan i z tej sukinsyńsk... Ikei!! FORZA TESCO!! FORZA CASTORAMA!!

Gość Niezależny Ekspert
Trzeba przyznać, że sojusz akurat z CASTORAMĄ w kontekście tzw. ustawek jest bardzo rozsądny. Dowodzi to geniuszu strategicznego szerokiego gremium zarządczego TESCO.

Czytałem ostatnio, że w Chinach i Korei, w TESCO w akwariach zamiast karpii pływają koty, można je kupować na kilogramy, są świeżutkie, prosto z wody, a największą atrakcją, tak jak u nas makrele, są piżmoszczury TESCO korzystny zakup. Trzeba kiedyś się wybrać i poznać inne kultury, bo jak na razie to Chińczyków znam tylko powierzchownie, miałem z nimi styczność tylko, kiedy sikałem im na drzwi i podkładałem karmę dla psów, oraz śmierdzące pierogi szynszylowej :)

Gość TescovaPanienka
slyszeliscie?!W Rio jest Tescodrom!!!!!!Podobno wielce nieprzyzwoity....

Gość Rysio Lou Bitch
Rola przeciętnego, szarego taksówkarza już nie cieszy mnie tak jak kiedyś.A i Grazynka ma ze mnie małą pocieche wieczorem, tak jestem sfrustrowany. Dlatego podpisałem dziś lukratywny kontrakt na taksówkową obsługę trasy Castorama - TESCO. Kurs kosztuje jedyne 1.99 (korzystna cena) Osoby z zakupionymi w TESCO makrelami - przejazd gratis. To fascynujące zajęcie jak i mozliwość pracy dla międzynarodowych koncernów spowoduje u mnie powrót wiary w siebie i wzrost sił witalnych! Drżyj, Grażynko, oblejemy dziś mój angaż flakonem wódki TESCO!

Gość Monika Ruchała
Słuchajcie! Ja to was po prostu nie rozumiem.. Jest tyle ciekawych tematów np: przedwczesny wytrysk.. albo sposoby na objawowe leczenie trądziku.. a wy tu tylko o tej wódce TESCO?!?!

Gość Rycho Lou
Droga Moniko! zarówno przedwczesny wytrysk jak i objawy trądziku możemy leczyć dzięki wódce TESCO co zostało potwierdzone i udowodnione. Meg Donovan może zaświadczyć.

właśnie Moniko, zamiast marudzić, Powinnaś się przełamać i spróbować tego boskiego nektaru, jakim jest wódka TESCO, raz Teskozie śmierć !

Gość Meg Donovan
Zgadza się droga Moniko. Wódka TESCO to lek leczący niemal wshystko - jest idealna w leczeniu chorób nerek, wątroby, oczu, płuc, moczowodu, nasieniowodu, Alzheimera, Parkinsona. Zbliżamy się ku końcowi nashych badań klinicznych prowadzonych w shpitalu w Leśnej Górze. Już wkrótce przedstawimy Polskiej Izbie Lekarskiej i Komisji Bioetycznej raport. Rozpoczniemy wtedy sheroko zakrojoną akcję reklamowo-informacyjną, by już nie było takich niedouczonych tumanów jak Ty, droga Moniko!

Gość MEDIA MARKT
Media Markt z Wami! Niech żyje odwieczny sojush TESCO-CASTORAMA-MEDIAMARKT! W grupie znishczymy podłe karły reakcji w postaci Auchan, Careffour, Ikei i Euro RTV AGD!! BÓJ TO JEST NASH OSTATNI! KRWAWY SKOŃCZY SIĘ TRUD!

pojawił się nowy supermarket, Lidl, ale nie potrwa to dłużej niż 5 miesięcy i TESCO go połknie.

Gość Lew Rywin
Oświadczam że w słynnej rozmowie z Michnikiem byłem nachlany wódką Finlandia. Żałuję poniewczasie że przed tą rozmową nie zażyłem wódki TESCO, bo pewnie całej afery by nie było. Teraz już jestem mądrzejszy.

Gość Kaufland Polen
A jo kupuja ino w Kaufland Markt! Godom Wom, łon je nojlypszy i toni!

Gość tesco kinga
moja współlokatorka ma problem. Zaszła w ciążę i zdecydowała, że usunie dziecko. Poprosiła mnie o pożyczkę, ponieważ taki zabieg kosztuje 2 tysiące, a ona nie ma pieniędzy. Ja, chociaż nie popieram jej decyzji, postanowiłam jej pomóc. Powiedziałam, żeby wzięła 5 tysięcy, poszła do TESCO na duże zakupy, a tam jest tak tanio, że sporo zaoszczędzi i na bank 2 tysiące jej zostanie. Cieszę się, że mogłam pomóc koleżance

Gość Jan Christian Tescensen
A teraz opowiem Wam bajke: ....dawno dawno temu, kiedy TESCO bylo tylko na Polczynskiej, Za siedmioma regałami, za siedmioma kasami, za siedmioma stoiskami z promocjami spacerowala sobie dziewczynka o przezwisku Szynszylowa. Kolezanki przezywaly ja i smialy sie z niej, byla piegowata i miala szynszyle w plecaku (stad ten odór). Zakochala sie pewnego dnia w Jarku Żuku, choc on wital ja jedynie powierzchownym "spierdalaj", i choc sikal jej do kanapek, to darzyla go wielka sympatia. Szynszylowa nie chodzila do bibliotek i ksiegarn jak jej kolezanki, chodzila tylko do TESCO, snula sie miedzy stoiskami, regalami i promocjami. Przegladala gazetki TESCO, wylapywala rozne promocje, dzieki czemu zdobyla sporo sprytu i blyskotliwosci. Owego pechowego dnia spotkala miedzy regalami swojego kolege Jarka, usmiechnela sie do niego i z wielka radoscia krzyknela na cale TESCO "czesc Jareczq!!!". Jarek usmiechnal sie rowniez i zaproponowal jej wspolny sapacer po TESCO. Zaprowadzil ja do dzialu rybnego a ona jego do mrozonek. Zaprzyjaznili sie i coraz czesciej spotykali sie razem, gdy odkryli ze nadaja na tych samych falach (TESCO-falach). Wkrotce sie pobrali, i zyli dlugo i szczesliwie. Jarek pil wodke TESCO, napierd..alal ja namietnie po pijaku.

Gość Jan Christian Tescensen
A teraz opowiem Wam bajke: ....dawno dawno temu, kiedy TESCO bylo tylko na Polczynskiej, Za siedmioma regałami, za siedmioma kasami, za siedmioma stoiskami z promocjami spacerowala sobie dziewczynka o przezwisku Szynszylowa. Kolezanki przezywaly ja i smialy sie z niej, byla piegowata i miala szynszyle w plecaku (stad ten odór). Zakochala sie pewnego dnia w Jarku Żuku, choc on wital ja jedynie powierzchownym "spierdalaj", i choc sikal jej do kanapek, to darzyla go wielka sympatia. Szynszylowa nie chodzila do bibliotek i ksiegarn jak jej kolezanki, chodzila tylko do TESCO, snula sie miedzy stoiskami, regalami i promocjami. Przegladala gazetki TESCO, wylapywala rozne promocje, dzieki czemu zdobyla sporo sprytu i blyskotliwosci. Owego pechowego dnia spotkala miedzy regalami swojego kolege Jarka, usmiechnela sie do niego i z wielka radoscia krzyknela na cale TESCO "czesc Jareczq!!!". Jarek usmiechnal sie rowniez i zaproponowal jej wspolny sapacer po TESCO. Zaprowadzil ja do dzialu rybnego a ona jego do mrozonek. Zaprzyjaznili sie i coraz czesciej spotykali sie razem, gdy odkryli ze nadaja na tych samych falach (TESCO-falach). Wkrotce sie pobrali, i zyli dlugo i szczesliwie. Jarek pil wodke TESCO, napierd..alal ja namietnie po pijaku.

Gość Monko
ale glupoty piszecie. zajeli byscie sie czyms powaznym! TESCO jest BEZNADZIEJNE!!!

głupoty to to, czym ty się zajmujesz, np. twoja psia praca magisterska, obraziłaś TESCO, zostaniesz za to ukarana -zwracam się do ciebie z małej litery na znak pogardy mońko / Tesco