Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

OMO, znaczy w pozycji horyzontalnej leżąca to był kamuflaż

Gość OMO bez fosforanów
Znaczy, Palola, Ty lewitujesz? A poranna toaleta już zrobiona?

od sandałów sto razy gorsze są: a) włąsnie zbyt mały t shirt, za ciasny albo przykrótki b) wiszące, za luźne spodnie, d) plastikowa reklamówka (:):):):) e) torba przewieszana przez ramię :):) f) spodenki powyżej kolana.....

Gość mój mąż też nosi sandały
obojętnie jakie skarpetki czy długie czy krótkie do sandałów ODPADAJĄ.... sandały tylko i wyłącznie na bose gierki!!!

Gość zmanierrowana krytykantka
ike zalezy jak drogi bylby to pociag. moze jechalby jakas nowoczesna koleja japonska :)

plastikowa reklamówka ( a jaka może byc inna??? co do krótszych spodenek się nie zgadzam - młody wysportowany facet w krótkich spodenkach wygląda zajebiście ale to takie tam moje zdanie- osoby która nie ma nic przeciwko sandałom....więc pewnie na dobrą sprawe i kalosze by mi nie przeszkadzaly......

OMO. myślę nad zasymilowaniem choroby i zwolnieniem się (żeby bez wyrzutów sumienia tylko) z pracy, stąd ta lewitująca postać, pozwala na lepsze myślenie moze ktoś z Was znaz jakieś niezawodne sposoby? mam 15 min. facet z reklamówką - dawno nie zaobserwowałam :-D

"widzę, ze Ty się zaszczepiłaś i nic Ci nie grozi " Polciu - to nie jest kwestia zaczepioenia, tylko proste wnioskowanie logiczne.. skoro wiekszosc głosow w temacie o oktorym wspomnialas było na "nie" (w tym moj) w kwestii męskich sandałów, to retro postanowiła być na "tak"...

plastikowa reklamówka ( a jaka może byc inna??? no, fakt, w sumie .. ale jak widze w rekach faceta coś takiego, to robi się to jeszcze bardziej plastikowe i jeszcze bardziej reklamówka....:):) krótkie spodenki powyżej kolana w miejscach publicznych są zabronione! tak samo jak ściąganie koszulki!! matko jedyna... facet wchodził na Kopiec Kościuszki, i nagle, myk, patrze co robi, a ten koszulkę zdejmuje i na głowę sobie kładzie.. że niby tak mu gorąco i na łeb się mu słońce rzuca.. w sumie bardzo słusznie! akurat byłam w męskim towarzystwie i mówię mojemu towarzyszowi : tak nigdy nie rób... spojrzał na mnie powaznie - i obiecał:):)

Gość OMO bez fosforanów
Głupstwa wygadujesz, Retro. Ty popatrz wokoło, ile panienek lata teraz w kusych koszulkach...

skoro wiekszosc głosow w temacie o oktorym wspomnialas było na "nie" (w tym moj) w kwestii męskich sandałów, to retro postanowiła być na "tak"... no i dlaczego to robisz, Komiczne..? :)

całkiem przyzwoicie wyglądają spodnie do kolan. ale do tego jednak lepsze buty sportowe (dobre) mogą być bez skarpetek :-) byle nie japonki :-D

Gość skarpetkowi sandalarze
straszą na ulicach. :o

Gość OMO bez fosforanów
Ty, Retro, a ja kiedyś wbiegłem na Kopiec w spodenkach sportowych i koszulce z pałeczką w ręku. I co Ty na to?

całkiem przyzwoicie wyglądają spodnie do kolan. nie!!!!!!] do pół lydki! i ani centymetra krócej!! czy wy kiedyś widzieliście faceta w spodenkach powyżej kolan , np w pociągu???? jak tak, wczoraj!! mam ten widok wypalony w mózgu! nigdy więcej... od razu zmienię przedział, jak Boga kocham! żaluje ze wczoraj tego nie zrobiłam.. Ale Stasiuk trzymał mnie mocno:)

Retro - nic nie robie, tylko najzwyczajniej pisze o swojej obserwacji... zwlaszcza, ze gdy spytalem Cie wtedy o sandały, napisalas, ze nadaja sie do ogródka przydomowego

Ty, Retro, a ja kiedyś wbiegłem na Kopiec w spodenkach sportowych i koszulce z pałeczką w ręku. I co Ty na to? ... :) .....:) ale z jaką pałeczką...?

Gość OMO bez fosforanów
Pozostawię to Twojemu domysłowi, Retro. Oraz wyobraźni... Dodam jedynie, że pałeczka była na wierzchu.

Retro, ale do pół łydki pogardzają proporcje figury, tzn skracają nogi jestem albo za tradycyjną długością, albo do kolan/ tuż za kolana :-) wielu panów ma fajne łydki, mnie nie rażą

Komik ale napisałam włąsnie że w pewnych wyjątkowych okolicznościach sandały zostaja zneutralizowane przez inne walory... zresztą, w pociągu było naprawde gorąco, wszyscy sobie nawzajem współczuli częsci garderoby jakie trzeba było na sobie miec....:)

dotąd znałam tylko jedną równie dwuznaczną sytuację, jak to jeden ze zwiedzających oglądał swoje nagie przyrodzenie w gabinecie luster...chciał zobaczyć jak wygląda wielki...no wiecie:D

wielu panów ma fajne łydki, mnie nie rażą Pola a widziałas kiedyś, powiedz, rasowe męskie owłosione i nieopalone łydki....? takie, wiesz, białe jak śnieg...? O kolanie nie wspomnę.....:):)

jak jest strasznie goraco to lepiej, zeby facet nóg nie wystawiał na publiczne powonienie:D

nie wiem, nie poruszam się pociągami... byc moze wtedy doceniłbym zalety wietrzenia nóg na cały przedział :)

Gość OMO bez fosforanów
(Ja dysponuję bardzo fajnymi łydkami, Palola. Nie tylko zresztą łydkami...).

jeszcze uściślam - do kolan, znaczy zakrywające kolano, czyli kończące się na wysokości tego stawu. nie przed kolanem! Bo Ty Retro chyba myślałaś, ze ja pisze o szortach, ja raczej o bermudach