Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moca tse-tse

mądra koleżanka pilnie poszukiwana

Polecane posty

Gość duża hela
dziewczyny jak którejś zimno to ja zapraszam na rosół z makaronem, chociaż po tych knedlach to może byc ciężko....

Gość BEZPOLOTU
dzięki Mosca :)

Gość duża hela
gorący i tłuściutki ...

Gość BEZPOLOTU
dzięki Hela ale ja po tych knedlach nie dam rady :D

Ja się z wypadaniem włosów dłuuugo męczyłam. Przeszłam przez wszystkie środki dostępne w Polsce. I jak sie okazałó, że takie tanie w sumie kosmetyki mi postawiły włos na głowie, to az mi się płakać chciało. Bo wydałam dużo pieniędzy... Doustnie to wciąz coś biorę. Teraz Vitapil - niezły jest, ale po tym Capivicie widziałam najszybsze efekty.

Gość duża hela
dziewczyny ja sie pożegnam, umówiłam się z koleżanka na grzańca i musze leciec papapa

Gość BEZPOLOTU
a ja w robocie :O

Gość BEZPOLOTU
Dziewczynki idę w końcu do chałupy i mówię Wam dobranoc; małpując Moscę zyczę sobie i Wam samych erotycznych snów :P

Gość duża hela
Czesc dziewczyny, wróciłam, wiecie co ludzie to są chamy, ta moja niby koleżanka najpierw się ze mna umówiła a dzisiaj normalnie nie przyszła, ani telefonu ani smsa normalnie nic, po prostu głupia c...pa Wysiedziałam się jak głupia przy barze w knajpie normalnie az sie we mnie gotuje....

Gość duża hela
Jeszcze na dodatek w pracy mnie szefowa zdenerwowała, pytam się jej o coś o jedną sprawe i ona odpowiada że nie, ja jej pytam a dlaczego i podaje argumenty za tak a ona mi na to "ja sie pani tłumaczyc nie musze !! nie i już! wwrrr

Hela 🌼 skoro nie przyszła - jej strata. Może zwyczajnie zapomniała, a może kurcze, coś się stało... Piję wielki kubek kakao z rumem - mój wynalazek. Stawiam wszystkim chętnym I_I> Dobranoc Bezpolotu - niech się śni ;)

Kiepsko czerwona jestem :O Ale po tym farbowaniu wzięłam gorący prysznic i wysmarowałam się nowym balsamem. Masło kakaowe Ziaji. Jaki zapach!!!! Mam ochotę zacząć się lizać :P

Gość duża hela
siedział fajny pan przy barze nawet bardzo fajny ale ani be ani me

Gość duża hela
Mosca a co Ty po malinowej czerwieni chcialas być niby jaka ?? żółta???

Gość duża hela
Wiesz przbiśnieg może bym i zagadała, ale w sumie siedziały w knajpie 4 osoby strasznie pusto było, może jakby tłoczniej było to jakoś tak łatwiej

Chciałam być jakaś bardziej widocznie czerwona ;) No trudno - będę dalek eksperymentować. Heluś, a Ty palisz? Mogłaś o ogień poprosić, potknąć się i oprzeć o niego, wyżreć mu orzeszki z miseczki ;) W teorii jestem super, w praktyce czekałabym na jego ruch ;)

Gość duża hela
Tak czsem palę zwłaszcza jak sama przy barze siedze, on nie palił, więc z ognia nici, poza tym na barze zaesze leża zapałki, hehehe AAA mosca zrozumiałam że kiepsko bo jestes czerwona, a Tobie chodiło o to że za mało czerona.... sorry nie załapałam..

Gość duża hela
Co tam orzeszki piwo wychlać....

Gość duża hela
To ja dobranoc już Wam mówie bo cos mi się oczy juz kleją pa pa do jutra :-))