Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moca tse-tse

mądra koleżanka pilnie poszukiwana

Polecane posty

Gość BEZPOLOTU
no właśnie Atrakcyjna, po jaką cholerę Ty do niej piszesz????????????!!!!!

👄 Kochane Moje!!! A jam chora :( Tak mnie rozłożyło grypsko przebrzydłe!! Dziś pierwszy dzień, kiedy zwlokłam się z łóżka i włączyłam komputer... I coś czuję, że jutro dostanę zwolnienie na kolejny tydzień :( Zaraz poczytam, co u Was...

Gość duża hela
Mosca kochana Ty żyjesz !!!! No to całe szczęście ;-)) ale co to za grypa taka ostra?? jakieś mutacje nowe sie potworzyły czy co...

Żyję :D Ale powiem Ci Heluś, że było ciężko :( Nadal chrypie, mam straszny kaszel i ogólnie źle się czuję. Zaatakowało nagle. Ale wzięło nas grupowo - 3 osoby z pracy chore. A ile ludzi w przychodniach :O

Gość duża hela
Ja to się chyba zahartowałam, bo chodze z niedosuszoą głowa jak wracam z siłowni albo z basenu :-)) mam nadzieję że mnie nie łapnie szybko nic i Tobie życzę wyzdrowienia Mosca

Dzieki Heluś ❤️ Już zdecydowanie lepiej. Przepraszam, ale wracam do łóżka :( Jeszcze żem słaba i już mnie trzęsie z zimna :O Trzymajcie się Moje Drogie. Obiecuję wrócic w pełnej formie i krasie :) ❤️

Gość duża hela
Pa pa trzymaj się mosca dzielnie wracaj do łózka i się lecz !!! Ja się urywam dziewczynki na cały weekend, bo jutro do zakopanego jadę połazic po szczytach, tak planuję chyba że pogoda się sp.... Ide sie powoli pakować bo rano na chwilkę musze się tylko w pracy pokazać i jazda !!! Do poniedziałku ;-))

Gość BEZPOLOTU
🖐️ Hela baw się dobrze i pozdrów Tatry ode mnie 🌼 Mosca wracaj szybko do zdrowia; rzeczywiście niektóre choroby się chyba mutują, bo mnie już też 2-gi tydzień trzyma, bądz dzielna, wypoczywaj 🌼 Maja gdzie jesteś?, tak smutno tu bez Ciebie :( Atrakcyjna 😍 Kwiatek 😍

Kobietki napisalam dlugiego posta ale go wcielo :) Przepraszam, ze nie bywam na topiku ale wkrotce sie to zmieni i bede tu zagladac. Na razie bardzo malo siedze przy komputerze, poniewaz sie kuruje. Buziaki dla Was!!!!!

Gość atrakcyjna
czesc kobity oj tak napisalam do tej laski jego bo mialam nerwy i musialam na kims sie wyladowac:D laska pietra ma jak cholera! ja dalej walcze z ex,uzywa mojego telefonu -jako sprzetu bo karte ma swoja w tym tel, tak mnie rozsierdzil ,nie chce oddac tego tel.z jakiej paki z mojego tel. randkuje nooooo i nie chce oddac wiec jako fachowiec w tej braanzy zablokuje tel. jako by jest skardziony tak,zeby go wkurwic kobity ja mam strasznoa wade z ktorej za nic nie moge sie pozbyc jestem,zawzieta!!! ja dalej na urlopie,padnieta fizycznie ale psychicznie kiepsko oj jak ja zadroszcze heli tych gor matko i corko :( mosca kuruj sie bo ja w listopadzie na drineczka sie wpraszam :D :D :D :D Pola 👄 Przebi🌻 Maja Mosca [kwiat} HelA 🌻

Gość BEZPOLOTU
Atrakcyjna biorąc pod uwagę Twoją sytuację, to nie dziwię się tej jak to ujęłaś zawziętości ....ale dbaj teraz przede wszystkim o siebie i poprawę Twojego stanu psychicznego. Pozdrawiam

Gość atrakcyjna
powiem Ci Polu ,ze zapytalam lekarza wprost czy ja jestem jaks chora psychicznie bo sama siebie nie rozumiem jesli chodzi o zachowanie odpowiedzial,ze takie wahania nastrojów to normalne :D raz mi jest dobrze raz zle,bylko oki ale ta laska weszla na moje konto na n-k tak mnie to rozzloscilo😠 bo juz gdzies tam ta rana przyschla wiesz ja sie czje oszukana,oklamana i to boli bo przyrzekal na kolanach ze to i tamto...a na boku krecil 😠 😠 ale odnowilam kontakt z takim kolega i umowilismy sie wstepnie na drinka ale on teraz zmaga sie z grypa i tak nie wiadomo co i jak i kiedy ma sie odezwac :) a ja chetnie bym sobie gdzies wyskoczyla i plany mam dotyczace remontu w domu i to i tamto.... ale czasami przychodzi mysl czy cos sie przypomni i wraca wszystko a moze powiecie,ze to glupie ale postraszylam ta malolate ze zadzwonie do jej rodzicow i powiem o calej sytuacji a ona mieszka na wsi i powiedzialam ze calej wsi rozpowiem zeby zepsuc jej opinie glupie to ale satysfakcje beede miala :) a skur... narazie cisza nic sie nie odzywa na dniach ma przyjsc pozew rozwodowy od adwokatki ale obawiam sie ze to nic nie zmieni,ze ja jednak po tym rozwodzie dlugo nie bede mogla sobie dac rady,bo za swierze rany,za bardzo boli,czasmi tesknie bo 10 LAT razem,zazdrosna jestem bo przystojniak z niego ale z drugiej strony chlajus,damski bokser,kurwiszom-zdradzacz,klamca,i ogolnie burak ,troche sie wyrobil przy mnie jak gowno w betoniarce i teraz podskakuje:) ale i ja dam sobie rade,chcialabym sie zakochac :) czuc dreszczyk,motylki w brzuchu,przyspieszone bicie serca nooo i zapach mezczyzny kobietki nie miejcie mi za złe,ze jestem monotematyczna ale to wszystko strasznie boli wierze,ze to minie i bede szczesliwa ale na razie jest jak jest👄

Gość BEZPOLOTU
Atrakcyjna 😍 Tyle przed chwilą Ci napisałam i wszystko diabli wzięli jeśli pisanie Ci pomaga to pisz i wywalaj to z siebie i za nic nas nie przepraszaj. Wiem, że nie jest Ci łatwo; 10 lat to szmat czasu i pewnie innego życia czasami sobie nie wyobrażasz niż tego z nim, ale odpowiedz sobie na parę pytań: czy chciałabyś byc znowu workiem treningowym, bita, poniżana, obrażana i zdradzana z 19-latkami? Takiego życia chcesz dla siebie? Jesteś młoda, wszystko się jeszcze ułoży i będziesz z kimś, kto na Ciebie zasługuje, ale na to potrzeba czasu i cierpliwości. Nie zaczynaj budowac nowego związku na zgliszczach. Na razie staraj się trzymac od tamtego jak najdalej, choc zdaję sobie sprawę, że z powodu rozwodu nie będzie to łatwe. Ale każdy lekarz Ci powie, że żródła choroby trzeba unikac, dlatego ogranicz te kontakty do minimum, nie odbieraj telefonów i nie odpisuj na sms-y dla własnego dobra, bo w przeciwnym razie, to co skrzętnie odbudowujesz, czyli twoje zdrowie i samopoczucie psychiczne, będzie się rozsypywac jak domek z kart co jakiś czas. Życzę Ci dużo odwagi, siły i cierpliwości i w miarę możliwości otaczaj się ludzmi 🌼; idz na piwo z tym kolegą, którego chwilowo rozłożyła grypa a nawet..........................jak masz taka potrzebę i trzymaj się od siedliska zarazy jak najdalej.

Gość BEZPOLOTU
Maja jak gardło? 😍 Mosca a Twoje samopoczucie? 😍

Gość atrakcyjna
🖐️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

Gość duża hela
Witajcie Polu, Maju, Atrakcyjna, Mosca, Kwiatek :-))

Gość duża hela
Wszystkim Wam przywiozłam odrobine świezego górskiego powietrza, no i oczywiście po oscypku ;-)) Mówię wam jak mi dobrze zrobił ten wyjazd... zrelaksowałam sie całkowicie... polecam polecam dziewczyny przyjeżdzajcie w góry

Gość duża hela
Hallo Mosca cieszę sie bardzo że juz wyzdrowiałaś, kurde wszystkie chorowałyscie teraz przyjdzie kolej na mnie ;-(( na razie sie trzymam jakoś nie dam sie grypie tak łatwo

Gość BEZPOLOTU
Witajcie 😍 Hela dzięki za świeże tatrzańskie powietrze i fajne maile ;) I absolutnie nie daj się grypie ;) 😍 Mosca super że wróciłaś do świata ludzi żle zdiagnozowanych ( czyt. zdrowych ;) ) 😍 Maja wychodz z ula :) bo jeszcze jest bardzo ciepło więc korzystaj ze słońca 😍 Atrakcyjna co u Ciebie, jak kondycja psychiczna? 😍 Kwiatek żyjesz?, stęskniłam się za Tobą 😍

:D:D Nawet sobie nie wyobrażacie, jaka to radośc oddychać przez nos i nie dychać jak rasowy gruźlik ;) Strasznie chciałam wpaść tutaj z jakąś rewelacją po przerwie, ale niestety... Żadnych ciekawych mężczyzn na horyzoncie nie widać. No może poza jednym, ale żonaty - znaczy nietykalny dla mnie... Pojechałabym sobie gdzieś. Pochodziła o górach... ale odwieczny problem - za co?:(:(

Hej Kobietki! :) Moja krtan juz nieco lepiej ale jeszcze mnie jakos wierci w tej krtani, normalnie jak nie jedno to drugie, hehe. Przepraszam, ze nie pojawiam sie tu za czesto jednak mam nadzieje, ze to sie zmieni ale na razie mam bardzo wazna sprawe do zalatwienia i nie bywam w sieci. Buziaki!!!!!

Gość duża hela
Witam was kobity ;-)) Ciesze się niezmiernie że już zdrowe jestescie ja tez niestety ostatnio rzadko pojawiam sie na kafe, bo podobnie jak Maja mam wazne sprawy do pozałatwiania i kompletny brak czasu.... Ale na dobry poczatek dnia kawka dla wszystkich i cos jeszcze: Młoda góralka przychodzi do matki i pyta się Matula kochana kiej tu chopa chycić i jaki on mo być? A matka odpowiada: pszede syćkim to musi łoscendny letko psygłupi i nierusany. Matuchna jak to nie rusany jesce psyglupi to sie trofi, ale nierusany?Ni mo takich. Sukoj to znondzies. Mija kilka dni do matki do kuchni wpada córka i mówi: - Matula kochana chopa znalozłam idealny mój ci on bydzie. - To łopowiadoj kiej go chyciła. - W knojpie. - Jak to w knojpie? - A normalnie psysiod sie do stolika postawił gorzołke i zaprosił do hotelu. - To łopowiadoj, bo ciekawie godos. A młoda góralka bez żadnego skrępowania mówi: - Jak weslismy do pokoju to godoł coby dwa łóżka razem zsunoć coby drugiej poscieli nie zuzywać. - To łoscendny ale cy psygłupi? - Psygłupi psygłupi matula poduche zamiast pod głowe to mi pod pupe podsunoł. - A nierusany? - Matulcia cołkiem nierusany jesce mioł folijke na siusioku.

Gość atrakcyjna
hela :D :D :D :D :D :D boskie :D ja siedze na kafe ale nie wybijam sie bo glupio smecic wkolko to samo o tych problemach dostalam zaproszenie w spprawie pracy wiec w listopadzie jade zobaczyc co i jak :) wczoraj dostalam pozwe rozwodowy a w listopadzie skladam do sadu,jakos mi tak smutno :( zablkokowalam temu skur... telefon u operatora :(ale troche sie cykam czy nie bedzie z tego powodu komplikacji tfu tfu tfu a tak to nudy,ciagle tak samo,nic sie nie dzieje,przyjezdzam do domu kolacja i w pizamke i do lozka ha zalogowalam sie na portalu randkowym no zobaczymy co z tego wyjdzie:) kobietki skoro zdrowe to dajcie znac helus dzieki za kawke a ja zaraz ide po ciasteczko do niej 👄

Gość atrakcyjna
czesc oj laski szkoda,ze topik nam umiera nie macie czasu skrobnac,wszystkie zalatane.... :D 👄

Gość duża hela
wreszcie sie ktos odezwał.... jak tak dalej pójdzie faktycznie umrzemy.... Atrakcyjna jak tam u Ciebie??

Gość atrakcyjna
heja Hela :) u mnie ?nic nowego! wpadam ze skrajnosci w skarjnosc jesli chodzi o tego ch.... było oki,teraz znowu jakies smutki mnie naszły! smutno mi i tyle :( moze pogoda tez nie zbyt nastrajajaca dostałam pozew rozwodowy ,po wszystkich swietych skladam zablokowalam jemu telefon:to napisal mi ,ze taka podla jestem ze glupi telefon zablokowalam wiec odpisalam,zeby do romansow z ...podalam dane personalne kupil sobie swoj telefon,wbilo go w ziemie bo nie spodziewal sie,ze wiem,jak sie ta laska nazywa wiec cisza na horyzoncie ale mnie utwierdzilo,ze dalej romansuja jakos mi zle nie mam z kim wyjsc i to mnie wkurza dobija... a z pozytywneych rzeczy jest spokoj,cisza,nuda, jade w spr,pracy do łodzi moze wreszcie sie cos ruszy i co najwazniejsze ....widze i wierze w to ,ze bede szczesliwa tylko kwestia czasu hmmm znowu wzielam sie za pozytywne myslenie i takie tam mam zamiar porobic mape zyczeń,pudełko szcezscia i co by mialo to nie znaczyc ...:D :D kurcze smutno mi jakos ale dam radę 👄