Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anywherejsa

Nowe warunki dopuszczające do kursu na prawo jazdy - będzie mniej wypadków!

Polecane posty

Gość a ja mam 170cm
"(...) Kurs ukończyłem 3 lata temu, ale nie poszedłem na egzamin. Fatalnie mi szło, instruktor co chwilę na mnie krzyczał że nie kontroluję nic i że kursanta co tak fatalnie jeździ nigdy nie miał. Miałem problem ze wszystkim: z koordynacją, z przełączaniem biegów, zmianą pasów, etc. Wiem że to pewnie przez mój niski wzrost i małe stopy. Z nikim nie mogłem na ten temat porozmawiać, jak próbowałem z ojcem to od razu na mnie krzyczał że gadam głupoty i mam się wziąść za to prawko, wykupić godziny. Tak też zrobiłem pod koniec 2006. Postanowiłem że przypomnę sobie teorię, zdam teoretyczny a potem dopiero pójdę na jazdy. I tak też zrobiłem. W grudniu zdałem teorię bez najmniejszego problemu lecz do teraz nie potrafię się zebrać i wykupić jazd. Zastanawiam się czy nie lepiej wpierw pójść na siłownę i przypakować. No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć." tak więc autorka ma sporo racji :P

Gość zosiaksamosiak
moj znajomy ma 165 cm wzrostu i od 10 lat zapierrdala tirem po calej Europie

Wielu ludzi (w tym ja) uważamy że facet nie powinien przeginać z niskim wzrostem. Ja rozumiem, jak laska ma 150 cm to jest ok, bo kobiety malutkie potrafią być piękne. No ale facet niskiego wzrostu jest beznadziejny we wszystkim! Tacy faceci są najczęściej wredni, upierdliwi, nie mają ŻADNYCH przyjació i takim dać prawko - normalnie dać im śmierć! :(

Anywherejsa ale czy ty masz z tym jakiś problem? Czy facet niskiego wzrostu dał ci kosza, czy jak? :D Bo ja tu czegoś nie czaję, wymyślasz jakieś durne prowokacje, obrażasz niższych i cholera wie na co ci to? Nie jest to ani zabawne, ani mądre, ani kontrowersyjne, bo jak widzisz coraz więcej ludzi to zlewa... więc po co się pytam?

`Anywherejsa Wielu ludzi (w tym ja) uważamy że facet nie powinien przeginać z niskim wzrostem. Ja rozumiem, jak laska ma 150 cm to jest ok, bo kobiety malutkie potrafią być piękne. No ale facet niskiego wzrostu jest beznadziejny we wszystkim! Tacy faceci są najczęściej wredni, upierdliwi, nie mają ŻADNYCH przyjació i takim dać prawko - normalnie dać im śmierć! ` o ja cie pierdziele... :O chyba ktoś niski tu kogoś wyyjebał :P `facet nie powinien przeginać z niskim wzrostem` gdyby to jesczze od niego zależało :O a życzyć komuś smierci to już w ogóle makabra :O kwalifikujesz się na leczenie w psychiatryku moim zdaniem... :O

Gość e ty pannno em ty czytac
ze zrozumieniem chyba nie umiesz. nie zyczyla nikomu smierci imbecylu. przeczytaj jeszcze raz moze zrozumiesz

imbecyl to cie chyba polsiego uczyl, że nie potrafisz czytanego tekstu zrozumieć w dwojaki sposób (jeśli jest taka możliwość) `takim dać prawko - normalnie dać im śmierć! ` można to zrozumieć w dwojaki sposób. i wyrażaj się jak ci przystoi a nie jak bamber ze wsi :O

Gość hrhrhr
bamber to cie splodzim imbecyl weź wypierdalaj z tego topicu bo nie na temat gadasz. odpierdol sie od panny em, nie masz czego sie czepiac? pojeżdzanie na rodziców tylko o tobie świadczy :O

Słuchajcie, ja jestem bardzo tolerancyjna i napeawdę ludzka krzywda to nie powód aby robić sobie z niej jakieś kpiny czy jaja! Niski wzrost u facetów jest co prawda bardzo głupią i mało tolerowaną przypadłością ale jest i nie mamy na to wpływu! Władze tworząc nowe przepisy kuerują się tylko i wyłącznie DOBREM innych kierowców którzy są normalni i potrafią jeździć tworząc dobry wizerunek w ruchu. Facet co ma 170 cm lub mniej nie będzie NIGDY szanowany w ruchu i niedość że się skompromituje to jeszcze spowoduje wypadek :( Pisząc \"normalnie dać im śmierć\" miałam oczwiście na myśli że prowadzenie samochodu przez niskiego faceta spowoduje że zginie w wypadku zabijając przy okazji innych :( Sama mam 178 cm wzrostu, rozmiar buta 43 i przynajmniej czuję się PEWNIE za kierownicą. Mimo że jestem kobietą uważam że wzrost jak i stopę mam wręcz idealną do tego celu. Niebawem zapiszę się na kurs kategorii C bo powiedziano mi że z moimi umiejętnościami jak i budową fizyczną mogę spokojnie być zawodowym kierowcą i prowadzić trudne ciężkie auta :) A teraz wyobraźcie sobiemężczyznę o głowę niższego ode mnie za kółkiem - no niewyobrażalne! :(

Gość Herella
ale się uśmiałam haha Swoją drogą bardzo ekstremalny temat poruszacie. Facet o wzroście poniżej 170 cm... osobiście nie znam żadnego AŻ TAK niskiego pana, jeśli nawet tacy są to bardzo minimalny odsetek. To już bracia Kaczyńscy mają ok 172 cm...

Gość 19-stka
jasne jasne, lepiej podajcie mi link do jakies strony, gdzie to pisze Mam kumpla ktory ma 160 i 20 lat i co nie bedzie mogl zdac prawka? Ale glupoty piszecie. Po to jest ustawianie siedzenia zeby osoba o kazdym wzroscie mogla prowadzic samochod wiec nie pierdolcie :o

Gość Herella
Ale wy macie bujną fantazję. Toż NIE MA obecnie facetów którzy by mieli poniżej 173 cm. Wymyślacie se kurdupli niewiadomo skąd, a takiego kogoś spotkać naprawdę ciężko. I dobrze, ja nawet nie spojrzałabym na takiego zwyrodnialca, żenada :(

Gość 19-stka
jest duzo takich facetow :o

Gość 19-stka
no i gdzie link do informacji na ten temat?