Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

big-girl

Schudnę! I zacznę nowe, lepsze życie!

Polecane posty

ale on tego nie zrozumie, wiecie jak bedzie miec dzieci to zaobaczy, nsze ciala po ciazy wygladaja jpodobnie jk prze jeden rozstep w ta czy tamta on z 50kg wpadnie nagle w 80-90 zllmie sie ze wyglada jak aslon i to ona potem bedzie sluchac testow pisanych przez jej podobnych na kafe

Gość 20kg is lost
wszystko jest ok po prostu w miejsce tłuszczu wchodzą mięśnie, które są aż 4 razy cięższe niż tłuszcz

ja nie moge cwiczyc, mam duza wde wzroku i grozi mi odqrstwienie siatkowki, jkikolwiek wysilek fizyczny zbroniony, zostaje tylko dieta i spcery, mm nadzije ze pomoze :) jestem optymistka:) nie nlezy sie poddawac

Słabo czytasz, pirratka. Poczytaj o Shane np. Ona schudła prawie 50kg :) U mnie póki co po prawie 25 też nic nie wisi, zwłaszcza piersi. Nie chcą maleć, ale dobre chociaż, że nie zwisają. Zobaczymy jak będzie dalej ale jestem dobrej myśli. I ciało też mam bardziej jędrne niż przed dietą.

Gość 20kg is lost
powiem tak ważę 65kg i wg wszelakich liczników powinnam schudnąć 10kg a ja mimo tego noszę rozmair 38:) diabeł tkwi w szczegółach:) po prostu mam wysportowaną sylwetkę, nie mam tłuszczu tylko mięśnie, zero cellulitu, po starym ciele pozostały tylko rozstępy:O

20kg is lost, myślę, że masz fajniejsze ciało niż niejedna zagłodzona do 55kg 🌻 Po sobie wiem, że ćwiczenia dają bardzo dużo. W tej chwili wchodzę u góry w 42-44 (piersi!), dół 40-42. Też nikt nie przypuszcza ile ważę :o

Gość 20kg is lost
no ciałko mam super, ale ile mnie to kosztowało wiem tylko ja:) ale opłacało się i powiem tak, że nie widac po mnie tych 65kg, każdy szacuje w granicach 60 :)

Gość 20kg is lost
ja korzystałam z rad dietetyka mam nawet 5 róznych diet o rónej kaloryczności moge użyczyć troszkę wiedzy

ja w piersiach wchode w 50-48!!! mam miseczke E!!! a na dole 42, ciezko ciuchy kupic, do tego jestemwyoka wszystko jest za krotkie porazka

Pirratka, żeby na dobrego dietetyka trafić też trzeba mieć szczęście. A czemu Ty spędzasz czas czytając "te głupoty", na co Ci? A widziałaś Lady? I jej rozstępy i wiszące piersi? Idź sobie poprawić humor gdzieś indziej, bo mi mojego nie uda Ci się zepsuć.

pirratka skoro jak to okresliłaś jestęs chuda laska to po cholere siedzisz na forum o dietech gdzie sa dziewczyny odchudzające sie? chat hmm ja mam podobne wymiary tzn 104 - 81 - 102 waże 81 kg i jestem o cm niższa od ciebie :) aneczka z irlandii fajnie że z nami będziesz :) waga sie nie przejmuj bo w miejsce tłuszczu wskoczyły mięsnie dlatego na wadze jest więcej a w cm mniej :)

20 kg is lost, ja jestem b. zainteresowana jak udało Ci się schudnąć. Stosowałaś cały czas 1000kcal, czy zaczęłaś na większej ilości i stopniowo wraz z chudnięciem zmniejszałaś?

big girl to kurcze czemu jak mamy takie same wymiary to j mam 103 kg:/ ehh sama nie wiem:/ zwsze bylam umiesnina to fakt le od 2 lat wzrok polecial na lep na szyje:/ zakaz sportwm nawet spacerowac za szybko nie moge:/ no masakar mam -13,5 i -14 Dioptrii :/ mamnadzije ze zrzuce wage po ciazy do 75-80 kg, nie chce byc chudzielcem, lubie moj tylek i moje piersi, chce tylko poprawic brzuch i nogi po ciazy

Moje wymiary też są podobne: biust - 103, talia - 80, pas - 86, biodra - 99, udo - 57, lydka - 37

Gość 20kg is lost
nic specjalnego 1000kcal plus porządna dawka ruchu przez duże R! i konsekwencja bo tylko wtedy można liczyć na sukces początki były straszne ale potem było z górki, tym bardziej, że widzisz, że waga leci w dół, ciągle masz motywację :)

ja ogolnie lubie siebie, cialo mi nie przeszkadza, niemam celulitu ani rozstepow, mama meza kttory kcha mnie taka jaka jestem, ale no iezko mi jest z ta waga, poce sie, ciezko pracowac, nogi bola:/ moze jak wroce do wagi spred ciazy to sie poprawi

ChatChat, na pewno sie poprawi 20kg lost wiem o czym mowisz, tez tak mialam rok temu. Ach, zeby zaczac znowu ladnie leciec :o

Gość 20kg is lost
bardzo chętnie pomogę Wam gubic kg po stracie tego balastu odżyłam zaczęłam nowe życie włożyłam fotki na NK - efekt oszałamiający, ludzie mnie nie poznają, pytają czy to na prawdę ja:) można chcieć czegoś więcej?

chat-chat skąd ja to znam... ja tez mam wielki problem z kupnem ciuchów... ciezko mi rekaw dobrac itd... a najbardziej dobija mnie to że niektóre ciuchy w rozmiaże M i XL róznią sie szerokością a nie długościa... tak jakby wszystkie były szyte na osoby o wzroście 170 cm...

big-girl, niestety wszystko standardowe. Chociaz na dlugosc nie narzekam - inaczej mialabym sukienki zamiast bluzek

no na nas wszytko jest za krotkie, dla mnie dlugosc jeansow najlepsza to 36/38 a takowa nie istnieje bo wszystko konczy sie na 34:/ a to 34 jest dla chudielcow, nie wiem oni mysla ze grubsze kobitki maja po 150 w kapeluszu czy co:/ kobieta wazaca 100kg majaca 160cm a majaca 180 roznia sie i to znacznie :/ ale nikt tego pod uwge nie bierze :/ jak chce cie to wrzuce fotke to powiecie mi czy jest ze mna bardzo zle co?

no ale widzisz muschelka dla osób wyższych bardzo ciezko jest kupic ciuchy który idealnie by lezał... ja w połownie moich ciuchów wygladam jakby były na mnie za małe... przez ta wąłsnie standardowa długość...

no ja niestety tez, nie mialam na nogach jeansow dlugich od 10 lat, ciagle rybaczki albo spudniczki bo wszystkie spodnie z krotkie :/

chat, wow! :) W zyciu bym nie zgadla, ze ponad 100 wazysz! Kurcze, nie myslalam, ze ze spodniami moga byc takie problemy. Na mnie zawsze wszystkie za dlugie, mimo ze bardzo mala nie jestem (168)

wiem ze nie wygladam ale je czuje plecy i nogi bola od ciezaru :( nie jest zle ale moze byc duzo lepiej :/ a co do spodni to jest problem ,a jeszcze jak do jeansow chesz szpilki w ktroych ja namietnie chodze i mam 190 cm wtedy to juz masakra ze spodniami, a moim marzeniem sa ladne dzwonu az do ziemi do szpilek ahhh... moze kiedys gdzies znajde wokncu za X lat