Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Ja na chłopaka wymyśliłam Daniel, ale co bedzie to se okaże. ale szczerze to podobnie jak edusie, zadne imie meskie mnie nie zachwyca

oj, koleżanka loona coś się ociąga z przekazaniem wieści od lekarza - nie ładnie :P JANA - Gabryś to śliczne imię i rzeczywiście ciekawie będzie wyglądać z waszym nazwiskiem :) Ja to z wyborem imion poczekam aż zaciąże ;)

Dzień dobry 🖐️ Wpadłam się przywitać ale widzę, że tu jak zwykle puściutko i jak zwykle gadam sama do siebie - to już chyba jakaś choroba :o Miałam się wziąć za porządki ale tak mi się nie chce, że chyba dziś sobie daruję ;) loona! hop, hop - dlaczego nie chcesz się z nami podzielić dobrymi wiadomościami ...?

Cześć Achaja. Ja też mam w planach dzisiaj porządki ale muszę się oszczędzać bo chwilkę coś porobię i od razu mam zadyszkę normalnie jak starsza babcia ;) Jak na razie moje wymioty zmalały z 7 na dobę do dwóch a nawet i jednego razu. Jestem już wykończona tymi dolegliwościami więc Edusia Ty to się ciesz jak najdłużej brakiem objawów. Teraz troszeczkę mniej do was piszę bo jestem na L4 i przez ponad tydzień siedziałam u mamy w domu bo mój mąż całymi dniami pracował a Ja naprawdę się fatalnie czułam, no a do mamy nie zabrałam laptopa a zresztą nawet nie miałam siły żeby przy nim siedzieć.

A no i aktualizuję tabelkę :) STARAJĄCE SIĘ: Nick.... ..Data@...|Test....|CyklStarań.|Miasto.....|Wiek..|Dziecko ________________________________________________________ _____ Aszti........|.02.12.......07.12.......6.......Warszawa. .....32 achaja82..|.27.12........28.12......6........Trójmiasto. ....26 Ptakowa...|.31.12........08.01.....17.......ok.Kłodzka.. ...26 zabcia86...|.10.01.......14.01.......7.......kuj- pom........22 LUŚKA28...|.12.01.........?...........5........opolskie. ......28...syn 2lata ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|...TC..|...Data Porodu...|..Miasto.....|...Dzieci ________________________________________________________ ___ MajkaMB1...28....|..36...|...28.11.2008....|..Rzeszów... |....-..... Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.lubuskie. ...I....1.... Tulipanek-...28....I...13...I...26.05.2009....I małopolska.I....-.... nicola81 .....27....|...15..|...10.06.2009....| górny śląsk.|.Maks 5l. Dianak.... ...26....I....9...I...11.06.2009....| warszawa...|.......... Loona_84....24....|....12.|...01.07.2009...| dolny śląsk.|.......... Sylvia25...|.25.....I...10....I....16.07.2009...I Kraków .....I........... J_A_N_A......25....|...7...|...22.07.2009?...|Zielona Góra|Justysia2l kasza83...25.......|..?.....|...21.07.2009?....|...łódź. .. ..|.... Edusia83....25.....|..?.....|....12.08.2009?...|....Nowy Sącz.|... GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań..........22 marta84....Poznań .......24

Teraz to ja gadam sama do siebie :( No ale cóż trudno. To jeszcze wam powiem że co do świąt i wigilii to jak zawsze spędzę je u moich rodziców. Zawsze razem z tatą przygotowuję wigilię bo mama jak zwykle musi iść do pracy i przychodzi dopiero ok 14. No ale w tym roku też po raz pierwszy będę jeść wigilię u siostry mojego męża, więc muszę się przygotować na dwie kolacje ;) W moim stanie to nie wiem jak ja to przeżyję no ale trudno, zapowiedziałam szwagierce i rodzicom że przy stole zajmuję miejsce "wylotowe" tak na wszelki wypadek ;)

Hej Sylwia Dobrze, że czujesz się już trochę lepiej, bo takie wymioty to naprawdę mogą wykończyć ... A co do dwóch wilgilii to w końcu jest was dwoje to należą wam się dwie kolacje ;) Dasz radę 🌼

Achaja to prawda ale do tej pory jem tylko za siebie a nawet nie to bo schudłam ponad 4 kg. Muszę ugotować zupkę ale jakoś nie mam rozpędu ;)

Witajcie dziewczynki na poczatek aktualizuję tabelke STARAJĄCE SIĘ: Nick.... ..Data@...|Test....|CyklStarań.|Miasto.....|Wiek..|Dziecko ________________________________________________________ _____ Aszti........|.02.12.......07.12.......6.......Warszawa. .....32 achaja82..|.27.12........28.12......6........Trójmiasto. ....26 Ptakowa...|.31.12........08.01.....17.......ok.Kłodzka.. ...26 zabcia86...|.10.01.......14.01.......7.......kuj- pom........22 LUŚKA28...|.12.01.........?...........5........opolskie. ......28...syn 2lata ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|...TC..|...Data Porodu...|..Miasto.....|...Dzieci ________________________________________________________ ___ MajkaMB1...28....|..36...|...28.11.2008....|..Rzeszów... |....-..... Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.lubuskie. ...I....1.... Tulipanek-...28....I...13...I...26.05.2009....I małopolska.I....-.... nicola81 .....27....|...15..|...10.06.2009....| górny śląsk.|.Maks 5l. Dianak.... ...26....I....15...I...11.06.2009....| warszawa...|.......... Loona_84....24....|....12.|...01.07.2009...| dolny śląsk.|.......... Sylvia25...|.25.....I...10....I....16.07.2009...I Kraków .....I........... J_A_N_A......25....|...7...|...22.07.2009?...|Zielona Góra|Justysia2l kasza83...25.......|..?.....|...21.07.2009?....|...łódź. .. ..|.... Edusia83....25.....|..?.....|....12.08.2009?...|....Nowy Sącz.|... GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań..........22 marta84....Poznań .......24 U mnie wszystko dobrze.Poza tym że jestem bardzo senna i czasem poprostu nie mam siły.Dzidzia jest już duża ma 9 cm,pływa sobie w moim brzuszku i ssie paluszka.Jestem ciekawa kiedy poczuje pierwsze ruchy:) A co u was?Pozdrawiam wszystkie i trzymam mocno kciuki za staraczki:*

Hej Sorry że nie odpisałam od razu, ale chwilowo nie mam netu w domu i piszę tylko z pracy albo od mamy. a więc- wizyta super- dzidzia ma prawie 6 cm, dwa razy pomachała do mnie rączką:) Chłopak zadowolony że mógł popatrzeć, wyniki dobrze powychodziły. Za 10 dni mam iść na usg genetyczne to wtedy sobie pooglądam dzidzię bardziej szczegółowo:) Jestem na plusie 4 kg...ale nie martwie się bo ponoć to jeszcze norma pod koniec 1 trymestru. Uciekam smażyć naleśniki. Jak mi się uda dostać do internetu to postaram się jeszcze odezwać ale nie obiecuję, na pewno będę w poniedziałek od rana:) Buziaczki!

Dziewczyny, bardzo się cieszę, że wszystko ok i dzieciaczki wam zdrowo rosną :) No i czekam na jakieś foteczki ... Sylvia - nie martw się tym, że chudniesz, do końca ciąży zdążysz to jeszcze nadrobić z nawiązką :P Dominika i tulipanek to chyba całkiem o nas zapomniały :O Aszti zresztą też ...

Z aktywnych (na forum) staraczek to już chyba tylko ja zostałam :( Przesadziłam, Luśka się jeszcze udziela :)

Weekend za szybko zleciał- jak zwykle. Ale tylko 3 dni i wolne:D A poza tym to siedze i zmulam w pracy. Oby do 15

Ja sobie wziełam od jutra urlop, żeby dokończyć zakupy prezentów, sprzątanie i pakowanie :) Więc oby do 16 :D

ja mam urlop na poniedziałek po świętach, bo ide nausg genetyczne, więc 5 dni wolnego będzie:), a potem jeszcze sobie wzielam 2 stycznia:)

Widzę, że wrzuciłaś sobie linka z babyastrology w stopkę - mały człowieczek :D

nie spia,nie spia,tylko filmy sciagaja:)) pod choinka znalazlo sie nowiutkie dvd o ktorym moj myslal juz ponad 3 miesiace i sie napalal wiec trzeba je wyprobowac:)) a tak w ogole to kiszka dziewczyny,u mojego faceta zwolnienia w pracy,dosyc spore......

hej dziewczyny, ja jutro jade znow do gina bo akurat wypada 10 dzien cyklu i bedzie sprawdzal czy owulacja wraca po bromergonie, mam nadzieje ze mi dobre wiesci na swieta obwiesci :) nie zeby odrazu jakas dzidzie wypatrzyl bo to raczej niemozliwe ale chociaz moglby zobaczyc ze jest sie co starac :) my wigilie spedzamy w domu w tym roku z Wiktorkiem i mama (bo co drugi rok jadamy u tesciow zeby bylo sprawiedliwie) kolejne dni swiateczne tez juz zaplanowane,jak wszystkie przeleca to pewno bede sie kulac jak pilka,bo codziennie siedzenie przy innym stole ze smakolykami raczej kiepsko wplywa na figure :) do konca roku to juz do pracy raczej tylko bede okazjonalnie zagladac bo nie ma potrzeby tam teraz siedziec wiec i do was zagladac bede okazjonalnie ale napewno dam znac co po wizycie u gina

No to Luśka czekamy na dobre wiadomości :) żabcia, albo mi się wydaje alebo jeszcze nie było świąt a wy już się bierzecie za prezenty :P no ładnie :P

oj no bo moj facet jest za cwany:)) kupilam to dvd w sobote,zapakowalam i w pracy lezalo,a on cwaniak sie domyslil,bo znalazl u mnie pudelko po kablu,niby zagladal do siatki z zakupami czy cos dobrego kupilam,znalazl opakowanie,pyta co to,a ja mu ze nic i zabieram mu.poszlam na market a on u mnie w pracy z dziewczynami zostal,wpadl na zaplecze i wykukal pudelko,dziewuchy probowaly to jakos zakrecic,ze to ich,ale nieudolnie im to poszlo. wczoraj jak mi obiad przywiozl to jak dziecko pytal czy mozna juz,czy do wigilii trzeba czekac....a jak wzial w lapki,bo bralam juz do domu,bo skoro wie,to po co ma w pracy lezec,moze pod choinka w domu,to przytulil te paczke,jak 5-cio letni chlopiec swojego misia i mowil ze nie odda....wieie ile ja mam radochy:)) na pewno bylaby wieksza gdyby dowiedzial sie w wigilie...no ale coz,i tak uwielbiam dawac prezenty:)))))

a pozniej jak mu mowilam ze spotkalam mikolaja,to z zapalem powiedzial,to jestes w ciazy?:))

Hhehehe Żabcia to szybko w mikołaja się zabawiłas:P Ja prezenty nadal trzymam w biurku w pracy. Dzisiaj czeka mnie całe popołudnie krojenia grzybków na uszka, a że ja na świeta jadam tylko barszcz z uszkami na śniadanie obiad i kolację przez 3 dni:P (i okazjonalnie karpia) to muszę tych uszek nalepic sporo.

Niezły gagatek z tego Twojego faceta :) Ja pewnie też bym się nie oprała i pozwoliła rozpakować prezent ;)

Achaja a ty jestes 5 dni przed terminem @...czujesz że coś mogło sie udac na swięta? A w stopce dałam babystrology:) moja dzidzia to już nie "alien" tylko malutki człowieczek:)

A u mnie tak jak pisałam wcześniej znowu brak owulki - przynajmniej tak wynika z opserwacji - więc nie wiem kiedy dostanę @, ale nie liczę na prezent na święta :(

STARAJĄCE SIĘ: Nick.... ..Data@...|Test....|CyklStarań.|Miasto.....|Wiek..|Dziecko ________________________________________________________ _____ Aszti........|.02.12.......07.12.......6.......Warszawa. .....32 achaja82..|.27.12........28.12......6........Trójmiasto. ....26 Ptakowa...|.31.12........08.01.....17.......ok.Kłodzka.. ...26 zabcia86...|.10.01.......14.01.......7.......kuj- pom........22 LUŚKA28...|.12.01.........?...........5........opolskie. ......28...syn 2lata ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|...TC..|...Data Porodu...|..Miasto.....|...Dzieci ________________________________________________________ ___ MajkaMB1...28....|..36...|...28.11.2008....|..Rzeszów... |....-..... Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.lubuskie. ...I....1.... Tulipanek-...28....I...13...I...26.05.2009....I małopolska.I....-.... nicola81 .....27....|...15..|...10.06.2009....| górny śląsk.|.Maks 5l. Dianak.... ...26....I....15...I...11.06.2009....| warszawa...|.......... Loona_84....24....|....12.|...01.07.2009...| dolny śląsk.|.......... Sylvia25...|.25.....I...10....I....16.07.2009...I Kraków .....I........... J_A_N_A......25....|...7...|...15.07.2009?...|Zielona Góra|Justysia2l kasza83...25.......|..?.....|...21.07.2009?....|...łódź. .. ..|.... Edusia83....25.....|..?.....|....12.08.2009?...|....Nowy Sącz.|... GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań..........22 marta84....Poznań .......24 Zmieniam termin porodu, wg ostatniego USG...