Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Normalnie strasznie się cieszę - prawie jakbym sama zaszła :D Opowiedz jakie to uczucie wiedzieć, że niedługo będzie się mamą :)

boje sie zapeszać, ale uczucie piękne. ZOstac poraz drugi mamą, tyle tylko że tym razem świadomą tego co mnie czeka, jak postepować. dziewczyny tylko że ja jeszcze nie dowieżam, oglądam ten test i oglądam. Chyba dopóki nie potwierdzi gin to będę niedowiarkiem...

Starające się NicK -----------| Data @ ---------| Test------------| Cykl starań----- ________ ___ |___________ _ |____________|____________ Aszti...........|...????????????.....|.....???????.......|.. .. ..3...... achaja82......|......09.08......|.....08.08.......|..... ..2........ zabcia86......|......10.08...... |.....14.08.......|...... 2........ kasiula86......|......22.08......|.....23.08.......|.... ..2........ Pamposzek....|......24.08......|.....24.08.......|...... 9........ tulipanek......|......25.08......|.....29.08.......|.... ...6........ Ptakowa.......|......25.08......|.....29.08.......|. .... 13....... Sylvia25.......|.......1.09........|.....7.09........|.. ......1....... Edusia83......|.......30.08 .....|...................| . .....-1...... J_A_N_A.......|.....15.08.08...|...................|... ....-3...... Zaciążone NicK ------------|--------tc---------| -----Data Porodu----- ________ ___ |___________ _ |__________________ dominikap.....I.....................I........................... No to teraz mamy już dwie tabelki :D

Achaja ale ta druga tabelka jest o wiele fajniejsza ;) Dominika ja też chyba bym nie mogła w to uwierzyć :)

dominikap GRATULUJĘ z całego serca!!!!!! Mam nadzieje, że teraz jedna za drugą bądą zmieniać swoje miejsca w tabelce :)

nie umiem trzymać języka za zębami zadzwoniłam - pewnie to okropna metoda informopwania o tak ważnym wydarzeniu, ale nie wytrzymałam, a zwolnnić się nie mogę... ogromnie sie cieszy... pewnie okaże jak wrócę do domku:)

Dominika powiem Ci że ciężko jest wytrzymać z taką informacją :) A nie wątpie że mąż cos wymyśli ;)

pewnie nie, a jednak zapytał sie czemu przez telefon:):):) taka juz jestem nie umiem sie szczęściem nie podzielić, jeszcze on jest sprawca TEGO szczęścia:)

dominika, napisz mi proszę jakie masz objawy ciążowe, poszukam ich u siebie ;) kto wie może też się zaraziłam :)

oczywiście wczesniej miałam (to właśnie wtedy testy były negatywne) bóle podbrzusza, piersi wraźliwe, ciągły głód, ale mineło:) może tylko częstsze siusianie zostało i apetyt:):):)

wiecie co wogóle nie moge się skupic na pracy... nie moge się doczekac potwierdzenia... Trzymam za Was kciuki

Ja tam Ci się nie dziwie, po takiej wiadomości chyba bym nie usiedziała w pracy :)

dziewczyny co tu tak zawiało ciszą... prosze tylko nie piszcie że to przeze mnie... Wy trzymaliście za mnie kciuki i ja za Was tez kochane trzymam... teraz juz wierę że może się udać:):):)

Dziewczyny uwierzyły dzięki tobie, że im też może się udać i wszystkiep obiegły się starać ;)

Gość slim-kamelia
cześć dziewczyny jeśli można? to przyłącze się do was ,jestem 10dni po przytulanku pobolewa mnie podbrzusze i prawy jajnik robiłam sobie wczoraj test bo już niemogłam wytrzymać ale był zrobiony po obiedzie i wyszedł negatywny:( chyba za szybko się pospieszyłam

gratuluję naszej pierwszej przyszłej mamusi:)))) mamy nadzieję,że to zaraźliwe:)

dziewczyny dzięki za zaproszenie mam nadzieję że nie zostawicie mnie ja dopiero teraz zaczynam to będzie mój pierwszy cykl a druga dzidzia przy pierwszej wsumie poszło mi dosyć szybko bo już w trzecim cyklu i mam nadzieję że teraz też jakoś tak pójdzie tylko mam problem bo przez ięć lat stosowałam antykoncepce hormonalną (cerazzete jak karmiłam i plastry evra ) i nie wiem czy są jakieś przeciwskazania do zaczęcia starań od pierwszego cyklu po zaprzestaniu brania może coś wiecie na ten temat i mi byście coś poradziły

wiem na pewno,że lekarze doradzają ok. 3m-ce czasu,żeby organizm odpoczął od tabletek i sam zaczął hormony produkować, ale druga strona medalu jest taka,że po tabletkach można szybko zajść i to w ciążę mnogą. Musiałabyś pogadać z lekarzem. A póki co dopisz się do tabelki:)

Wiatm Was moje drogie :) dla nowych dziewczyn mam po kwaitku na szczęście 🌼 🌼 A jak się dziś nasza świeżo upieczona mamusia czuje? Dziewczyny czuję, że teraz posypie się grad "zaciążeń" :D

oczywiście dziewczyny zapraszam do wpisania się w tabelke. Wtedy będzie nam łatwiej śledzić ja jakim etapie starań jesteście :)

dziewczyny powiem Wam że to jest zaraźliwe, w pierwszej ciąży byłam u koleżanki na urodziłach (ja byłam wtedy w szóstym miesiącu ciąży) i wyobraźcie sobie dziewczyny które tam były \"wszystkie\" na nastepny rok zostały mamami:) My sie teraz śmiejemy z tego, ale naprawde mówią że je zaraziłam:) a poza tematem zrobiłam drugi test w domu i wyszedł ledwo ledwo pozytywny, sama nie wiem co o tym sądzić, czy spadek hormonu, czy co?? Fakt że kupiłam inny, bo zawsze robiłam strumieniowym a tym razem kupiłam płytkowy (może ma inna czułość) @ nie ma.

dominkap za bardzo się przejmujesz. To jest wczesna ciąża a wiadomo że kazy test jest innej czułości. Jeśli bardzo chcesz potwierdzić to co już zobaczyłaś wczoraj na teście to zrób sobie betę. Wtedy będziesz miałą 100% pewności :) a z tym zaciążaniem to mam nadzieję, że masz racje :) :) :)

dzień dobry:) całe szczęście,że pogoda za oknem trochę lepsza,bo jak na początek sierpnia to wczoraj za ładnie nie było. A wiecie co, wokół mnie same ciężarne, a ja jakoś nie mogę się zarazić:( 3znajome i siostra są w ciąży:) jakiś wysyp:) No to odpękam dzisiejsze 12 godzin w pracy i znowu 2 dni wolnego...jak ja kochame te 2 dni wolne:( bo tych 2 dni pracujących nienawidzę:)