Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Horst Wessel
a ja wygrałem życie, ty masz coś z deklem nie tak chyba, bo to nie jest normalne żeby człowiek nie miał nawet żadnych zainteresowań, to już można chociaż w jakieś gry pograć. Co ty w ogóle w życiu robisz oprócz siedzenia i pieprzenia tutaj?Kto cie utrzymuje, rodzice?

"jakieś gry pograć" ile i w jakie? :O "robisz oprócz siedzenia" a ja tu siedzę? no zobacz, miło dowiedzieć się czegoś nowego czemu wszyscy mają takie fiolłą na punkcie pieniędzy i tego że ktoś kogoś utrzymuje :O w drogę :O

Gość lamus nie z wyboru
podbijam tez mam 28 lat - nigdy laski , nie wygladam chyba tak fatalnie ,bieda nie trzeszcze ale furki nie mam i nie mialem , wyksztalcenie mierne to tez bezrobocie trzaskam bo za friko do murzynskiej pracy nie pojde. Teraz plusy ;p osobowosc mam , zainteresowania sa , sylwetka ok Znajomych raczej nie mam , bo jak nie błyszczysz i nie masz chajsu zeby dorownac innym to nikt takiego kogos na doczepke w ekipie nie potrzebuje. Z innymi lamusami zadawac sie nie zamierzam bo i po co Do szkoly juz nie pojde do pracy moze kiedys , znajomych brak , na ulicy do obcej osoby nie podejde. Proste pytanie jak poznac dziewczyne ? Szanse rownaja sie zeru a z kazdym kolejnym rokiem psychika siada co raz bardziej. Proste ! W kazdym waszym jak i moim przypadku tylko drastyczne zmiany mogly by cos zmienic , ale pogłebiajaca sie beznadzieja , zalamania , depresje i wielki zal w efekcie prowadzace do jeszcze wiekszego zamkniecia sie na swiat , skutecznie uniemozliwa wam podjecia tych drastycznych zmian. Ze wszystkimi rzeczami mozna sie pogodzic , czasem przychodza wieksze zalamania (okres wiosenny,letni) ale jedno mnie meczy : Tak bardzo chce , a tak bardzo nie moge ! Pytanie kiedy zwariuje...

Gość ofe rma
cześć chłopaki!!! co tam w weekend porabialiście?

Gość Lukrecjaaaaaaaa
Głowy do góry, zmiencie nastwienie do siebie, do życia, uwierzecie ! Wszystko mozliwe, powodzenia :)

aaaaaaaaaaaaaaaa !!!! paranoja! zmieniam się i to od zaraz, nie chcę w wieku 2X lat mówić takich rzeczy! nie to, że się naśmiewam, czy coś, rozumiem ten problem, bo sama nie jestem duszą towarzystwa i całe wakacje spędzam głównie wśród rodziny albo przed kompem. Ale takie wypowiedzi mnie motywują, bo przerażają!

\"o tam w weekend porabialiście?\" jak myślisz? Możesz zgadywać 3 razy :O chociaż jak twoje IQ jest przynajmniej 2 cyfrowe to zgadniesz za pierwszym :O \"Głowy do góry, zmiencie nastwienie do siebie, do życia, uwierzecie ! Wszystko mozliwe, powodzenia \" taaaaa :O wszystko jest możliwe dla kogoś kto nie ma, nie miał i mieć nie będzie nawet bliskich znajomych bo jest za nudny, nieśmiały, nijaki, nieciekawy, nic nie robi, nie ma zainteresowań itd... jasne :O a świnie latają :O "Wszystko mozliwe, powodzenia " pewnie nie jesteś beznadziejna, ludzie cię lubią, umiesz nawiązywać kontakty, masz to i tamto... to łatwo ci tak mówić 🖐️

Gość ofe rma
wygrałem, bo ty patrzysz pesymistycznie na życie. a trzeba spojrzeć na jasną stronę. nie bawi cię to że się tak laska wypłoszyła po tekstach które wypisujemy?? przecież to przezabawne :D

Gość ofe rma
Just purse your lips and whistle. That's the thing. ...

Gość Lamus nie z wyboru
Takie podpowiedzi jak Lukrecjaaaaaa to mnie po prostu irytują Jak będziesz miała jakis problem , jakikolwiek to sobie przypomnij to swoja wesołą optymistyczna przepraszam ale z dupy gadke. Niestety ale na ludzi przybitych , owładnietych beznadzieją takie poklepywanie po ramieniu działa jeszcze bardziej destrukcyjnie. Bo totalnie nic nie wnosi do problemu a pokazuje że ktoś tam gdzieś tam jest szczęśliwy u niego/niej wszystko ok i w tym swoim szczęściu i nagłym miłosierdziu podżuci jakis mierny text weselny , a jemu/jej wszystko przychodzi łatwo lub od razu dostaje na tacy. No chyba że zaraz mi powiesz ze kilkanascie lat bylas samotna i nagle stal sie cud , z tym ze jakos w to nie wierze.

Gość cvxcxv
"nawet jesli jakas dziewczyna zwroci na was uwagę i tak ją odepchniecie, bo przyjdzie wam do glowy, ze się z was tylko nabija." a potrafisz zrozumiec, ze sa faceci, na ktorych kobiety nie zwracaja uwagi?

no właśnie na mnie mimo iż też mam autpo fajne rzadko jakaś zwraca uwage a nawet jeśli tak tpo szybko sie pesze.. mialem jedna dizewczyne ale mysle, ze teraz to już skoncze jak tomasz.chyba ze wezme jaka kolwiek i bede udawał że wszystko gra może z zcasem sie do niej przekonam :|

Gość ofe rma
"a potrafisz zrozumiec, ze sa faceci, na ktorych kobiety nie zwracaja uwagi?" a gdyby nawet to co, mam się zesrać ze szczęścia i z wdzięczności dać na mszę? ja wiem że istnieje przekonanie że facet który się nie podoba laskom to dno i dziesięć metrów mułu. ja tego przekonania nie podzielam. mam swoje życie i nawet jeżeli czegoś w nim brakuje to nie uważam że to coś na tyle ważnego, żebym za wszelką cenę musiał to zmieniać.

Gość a ja pszegrauem szycie

Pisze z takim pytaniem, mam 25 lat i jestem dziewica, chce to zrobic z chlopakiem ale on nie wie ze jestem dziewica i nie chce mu o tym mowic, tylko dreczy taka rzecz, jesli to z nim zrobie a on zauwazy plame krwi na poscieli ( po przebiciu blony) to jak ja wytlumacze? Czy przezylyscie cos takiego?Jesli tak to jak zareagowal chlopak? Prosze o pomoc.

Gość syla...=
witaj... znam podobny przypadk moj chlopak w Twoim wieku tez nikogo nie mial( nawet laski do lozka) był bardzo zestresowany jak gadał ze mna na poczatku ale to ja Go znalazlam i dotarłam do niego. wystarczy odwaga i troche usmiechu nie wszystko stracone i zycze powodzenia ;)

Gość aolaol
nikogo nie mial( nawet laski do lozka) - :O:O:O

Gość a fuuuj chooje
ale z Was popaprańcy:O Przegraliście życie:O

Gość a fuuuj chooje
ruszcie duuupska i poderwijcie jakas laske, a nie narzekacie i siedzicie z zalozonymi rekoma w oczekiwaniu na ksiezniczke z bajki...

Gość a fuuuj chooje
a jak nie to zostaniecie starymi kawalerami:O

\"uszcie duuupska i poderwijcie jakas laske, a nie narzekacie i siedzicie z zalozonymi rekoma w oczekiwaniu na ksiezniczke z bajki...\" to powiedz geniuszu jak to zrobić będąć: - nieśmiałym - małomównym - niskim - nie imprezowym - brzydkim - nie tańczącym - nudnym - nie mającym zainteresowań - nie mającym bliskich znajomych - skrajnym introwertykiem - nie mającym doświadczenia w kontaktach towarzyskich - nie perspektywicznym - nie mającym prawa jazdy - nie umięśnionym - nie opalonym - nie..... no jak? :O nie masz pomysłów? jakie to przewidywalne

Gość a tak się zapytam
co złego jest w byciu starym kawalerem ?????

Gość maaasssaaakkkrrraaa
no cusz pszejebane maja ci niesmailai malomowni i bszytcy :D ave ja :D piekny i wygadany :classic_cool:

Gość rezza
macie zainteresowania - interesują wa s kobiety, relacje między ludzkie.. Znajdzicie se babę, która też nie ma tych wszystkich cech - nie będzie wtedy o ni=e zabiegać!

Gość no więc powiem Wam że
bycie " starym kawalerem " zwlaszcza jak sie mieszka na wsi to delikatnie mówiąc przejebana sprawa :( w mojej miejscowości jest kilku takich iiiii no masakra jak patrze na tych gości :o co to za życie :o w sumie to ja już sam nie wiem niby z jednej strony chcialbym miec dziewczyne.... ale zenic sie nie mam najmniejszego zamiaru > czy sa dziewczyny które tez tego nie chca

\"interesują wa s kobiety, relacje między ludzkie..\" jak można powiedzieć o kimś kto ma 2X lat i nie miał dziewczyny albo i koleżanki że interesując go kobiet albo relację międzyludzkie :classic_cool: chyba akademicko :D \"ie będzie wtedy o ni=e zabiegać!\" wierzysz w to? Sama będzie chciała lepszego żeby skompensować swoje braki a taka która nie musi sobie odbijać to nie będzie marnowała życia

Gość 7 dni swiat
ej A JA WYGRALEM ZYCIE chcialabym cie poznac. jeszcze nigdy nie spotkalam nikogo o tak niskiej samoocenie!!!! ale czad. chcesz to pomoge Ci sie zmienic