Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Co Wam odpierdala
No niestety muszę rozczarować towarzystwo, ale mnie już kręci jedna kobieta - nie jestem poligamistą :).

cartoon masz szczęście,że waleriany nie można śmiertelnie przedawkować bo już byś nie żył. Ale łeb cię będzie nawalał jak na kacu.

Twarz jest najważniejsza ,cycki dka facetów nie mają znaczenia. Tamari lepsza młodsza i super:P

bullshit:) nie sluchajcie jej ona ma buzie bardzo ladna dobra ide:) 🖐️ pa Sami 😘

Gość Co Wam odpierdala
Hehe, psiapsiółki się reklamują. Cycki mają znaczenie, ale nie zasadnicze. Twarz i owszem. Ale i tak najważniejsze jest co innego(byleby z Twarzy była ładna).

tacy niby mająoczy ale jako tacy którzy mają ćwierć wieku a dziewczyny nigdy nie mieli to każda im się podoba :P 🖐️ \"Nie goliłem się od poniedziałku \" czyli tydzień? po 7 dniach to już można na brodzie warkoczyki zaplatać :classic_cool:

Gość Co Wam odpierdala
Nieprawda marudo, nie każda.

\'Taaa najważniejszy jest charakter\" oczywiście, że tak tylko ładnie opakowany :P i dlatego nigdy nie będę mieć dziewczyny :O nie dość że charakteru brak to i wygląd fatalny... bo w końcu patrzycie na to samo

Gość Co Wam odpierdala
Można to nazwać charakterem. W każdym razie coś, co przyciągnie uwagę faceta i nie pozwoli mu juz myśleć o żadnej innej. Uroda nie jest pierwszoplanowym wyznacznikiem atrakcyjności kobiety. Ale jest ważna, musi być OK.

Mówie o kobietach padam ze śmiechu jak faceci mówią ze wygląd nie ma dla nich znaczenia tylko charakter,a jak taka zaczyna tyć to panikują:D

Gość poszedłeś na imprezę w starym
wycieruchu i dziewczyny nie chciały oglądać twojej platynowej karty

Gość Co Wam odpierdala
Żaden normalny facet nie powie, że uroda kobiety nie ma znaczenia. Ale dla żadnego normalnego faceta uroda nie będzie powodem zerwania, zniszczenia związku jeśli widzi w kobiecie z którą jest coś poza ciałem. Ludzie się starzeją, uroda przemija, ale to co człowiek ma w sobie jest niepodatne na upływające lata. I tak, jeśli coś zaczyna się dziać niedobrego w sferze atrakcyjności fizycznej jednego z partnerów, to powinno to być przedmiotem dyskusji i powinno się próbować temu przeciwdziałać. ale na pewno nie na zasadzie - jeśli przytyjesz jeszcze 5 kilo to Cię wywalę z domu. Bo to jest chore podejście.

Gość Co Wam odpierdala
"Czyli brzydka tez moze miec powodzenie?" Jeśli ma zarąbisty charakter, to jakieś szanse ma. Nie bądźmy jednak hipokrytami. Który facet odpowie z ręką na sercu, że byłby z brzydulą (ale to musi być naprawdę brzydka kobieta). Ale możliwe, że poznając taką osobę jednak by się przekonał. To jest możliwe, ale na pewno dużo mniej prawdopodobne, niż to, że facet wybierze tą, która wygląda OK, ale ma troszkę mniej pożądanych cech charakteru (ale musi się mu podobać w tym względzie).

Co Wam odpierdala-->masz lat(myśli) po 30 i za dużo kobiet w zyciu nie miałes:) wygląd jest wazny ,faceci mogą być brzydcy ale kobieta ma być ładna, atrakcyjna lub seksowna,jesli posiada te 3 rzeczy to jest cuuuuudownie. Prosze Cie daruj sobie teksty o charakterze i miłości.