Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotiee

Sala weselna w Rybniku i okolicach

Polecane posty

Gość gość
ja również odradzam avanti w Bluszczowach. Jedzenie nie do końca świeże wyglądało jak odgrzewane i mało. a z właścicielami bardzo ciężko się dogadać. Cena jak za taką jakoś dość wygórowana.

Gość gość1920
Rośnie poważna konkurencja dla najpopularniejszych lokali w regionie. Mowie o Karinie w pszowie, podobno od nie dawna mozna zarezerwowac stolik na niedzielne obiady, slyszalem pare opinii i wszystkie jak najbardziej pozytywne, wiec o jedzenie chyba nie ma sie co bac. Nowoczesna sala, wybor jednego z porsche na wesele.. chyba warto sie zastanowic.

Gość gość
czy ktoś wie ile wynosi cena za dwu dniowe wesele w Paradis w żorach-rogoźnej i w leśnej perle w radlinie?

Gość gość
Astoria 280, Leśna perła 270, Arka 290 tyle wiem ;)

Gość samanta555
280, 270, 290 czy 180, 170, 190? Bo szczerze to się przeraziłam:-/ żeby przez 2 lata ceny by podskoczyły o 100zł?

Gość gość
280... Bo to są ceny za wesela dwudniowe :)

Gość gość
Witam, mam do odsprzedania termin w Leśniczówce W-w Śl. - 29.08.2015 r.

Gość samanta555
Aha, czyli i tak się nie dowiem za ile wesele jednodniowe;p ale dzięki, uspokoiłaś mnie;-)

Gość gość
Niestety nie wiem jak wyglądają ceny w przypadku tych lokali co wymieniłaś, ale jeżeli chcesz to wiem jak jest u Danusi, w Dworku nad Stawem, w Gościńcu Wodzisławskim i Pradziadzie, bo te sale biorę pod uwagę :) Zastanawiam się też nad Villą Barbara w Bielsku Białej, nie wiem czy o niej ktoś słyszał? Mają teraz taką promocję, że przy organizacji wesela dwudniowego dla wszystkich gości weselnych noclegi są gratis :) I oczywiście dla Pary Młodej też. Można komponować własne menu i to co ja skomponowałam wyszło mi trochę ponad 160 zł za osobę - więc na prawdę nie dużo w porównaniu do ofert innych lokali.. Obawiam się tylko jak tam z ilością jedzenia, bo nigdzie nie można znaleźć opinii ;/ Orientuje się ktoś może? ;) No i minusem jest, że do Bielska Białej od nas trochę kawałek jest :(

Gość gość
Jeszcze zastanawiam się też nad drugim lokalem w Bielsku - Hotel na Błoniach. Mają fajną ofertę, bo można wybrać albo wódkę bez ograniczeń, albo tort i ciasta gratis, albo cena menu -20 zł od osoby albo noclegi dla gości gratis. Minusem jest, że ta oferta nie obowiązuje w soboty :/ No i dojazd dla gości z kościoła do sali to także dodatkowy koszt, bo jednak to trochę daleko ;/

Gość Magda Karczma Kuban
A nam niestety zwolnił się termin 6 czerwca 2015r. w Karczmie Kuban w Goczałkowicach - może Was zainteresuje, dojazd jest bardzo dobry, bo sala weselna jest przy głównej trasie DK1. Zdjęcia i oferta są na naszej oficjalnej www, jesteśmy też widoczni na portalach weselnych, m.in.: http://www.lokale-wesele.pl/firmy/detale/4180.html http://www.gdziewesele.pl/Restauracje/Karczma-Kuban.html Zapraszam :)

Gość gość
Bardzo serdecznie polecam salę DOM PRZYJĘĆ EWA PIECE. Dużo pysznego jedzenia, przepiękna sala:) Przemiła i sympatyczna właścicielka:)

Gość gość
Witam, którą z poniższych restauracji/sal weselnych możecie polecić najbardziej, szczególnie pod względem jedzenia? :) Zajazd Rojanka Żory Rój Zajazd U Danusi Jankowice Wenecja Żory Rowień Dom Przyjęć Arka Jankowice Książęca Książenice Dom Przyjęć Iwona Rybnik Radziejów Dom Przyjęć Artor Rydułtowy Hotel Korona Rybnik Ochojec Dom przyjęć EWA Piece Finezja Szczerbice Dom Przyjęć Arkadia Radlin

Gość aleksandra2819
Polecam Dom Przyjęć Karina w Pszowie. Dużo pysznego jedzenia miła obsługa oraz piękna wyremontowana Nowa sala . Lokal na duży plus!

Gość gość
Jeśli chodzi o jedzenie to tylko i wyłącznie Dom przyjęć EWA Piece !! :) Zdecydowanie, jedzenie przepyszne! NA PRAWDĘ REWELACJA !:)

Gość BFB
Byłam w kwietniu na weselu w Avanti w Bluszczowie. Rewelacja, piękna sala, jedzonko pyyyszne i co najważniejsze było go baaardzo dużo. W drugi dzień zostały podane inne dania niż pierwszego dnia, nie wiem skąd takie negatywne opinie o tym lokalu. Z tego co wiem młodzi byli zachwyceni tak samo jak wszyscy goście już nie wspomnę o gościach z zagranicy. Podobno Pani z którą spisywali umowę i ustalali wszystkie szczegóły to bardzo fajna babeczka, idzie w wielu sprawach na rękę. Z czystym sumieniem polecam na 100%

Gość gość
Tylko nie Restauracja Europa! odradzam!! w tym roku byłam tam na imprezie biznesowej i obsługa..porażka! Jest dwóch kelnerów ten brunet ok w porządku ale blondyn! Porażka. Nie dość, że wylał wino na sukienkę szefowej, które skończyło się zwykłym przepraszam. A w tym wypadku od razu powinna zaareagować Pani menager ale oczywiście przeszło to zwykłym echem. Kolejną wpadka tego kelnera było większe zainteresowanie pisaniem smsów oraz widać było, że łączy go coś z jedną z kelnerek. Ok nikt mu nie zabrania wiązania się z koleżanka z pracy ale czy jest to aby na pewno dobry pomysł by byli oni na tej samej zmianie? konflikt między nimi odbijal się na gościach.. Kawa okropnie mocna. Wino, którego nie wylał kelner ciepłe. Porażka! Jedyny plus to jedzenie. Pyszne. Tylko kucharze tam wiedzą co mają robić. W przyszłym roku idę tam na wesele jako starościna oby nie było tam tej obsługi z kolacji ;)

Gość gość
Witam, osobiście polecam restaurację Bravo w Tworkowie piękny lokal i jedzenie również, nie trzeba się martwić o to, że zabraknie jedzenia, kawałki mięsa są bardzo duże. Byłam tam na 2 weselach, 60- tych urodzinach i sami w 2016 mamy tam wesele. Zdecydowanie odradzam restaurację Baśniowa w Gaszowicach totalna pomyłka. Poleciłabym również dom weselny Finezja w Szczerbicach również bardzo dobre jedzenie i cenowo nie jest źle :)

Gość gość
Czy ktoś wie jakie ceny są w Zaciszu w Gołkowicach?

Gość KarolinaWW
A nie myślałaś by poszukać sobie sali tutaj http://www.saleweselne.com/lodz/ ? Widziałam ze mają tam świetny spis sal weselnych z różnych okolicy. Fajne jest to ze taka baza jest stale aktualizowana. No i wszystko jest fajnie rozpisana. A sala na wesele to podstawa.

Gość Karola9222
Odsprzedam termin wesela w domu przyjęć EWA Piece 15-16 maj 2015 ( piątek-sobota) Wpłacona zaliczka 1500zł. Ja wraz z narzeczonym niestety musimy zrezygnować bo sala dla nas jest za daleko, mieszkam kolo Pszczyny a to jednak kawałek drogi. Bardzo polecam bo lokal jest piękny:-) więcej inf Karola9222@poczta.fm

Gość magda0506
Witam, A ja mam do odstąpienia termin wesela 05.09.2015 w domu przyjęć "Sawana" w Świerklanach. Bardzo bogate i pyszne menu, napoje bez ograniczeń, tort i ciasta także w cenie! Sala i obejście wokół eleganckie i zadbane. Właściciele mili a obsługa na wysokim poziomie - wiem, bo miałam okazję bawić się tam już na weselu i naprawdę polecam! Zależy nam na zwrocie wpłaconej zaliczki w kwocie 500 zł. Więcej informacji mailowo madziorek_s@poczta.fm PS. Bardzo dobry i znany w regionie zespół muzyczny też z możliwością odstąpienia :)

Gość Tyśka2
Ja gorąco polecam Restauracje Europa w Rybniku - bardzo miła obsługa, jedzenie pyszne! Z Panią Menager bez problemów można się dogadać w każdej kwestii. Obsługa dawała sobie rade świetnie, stoły nie bywały puste jak się zdarza w niektórych restauracjach. Miałam wesele w tej restauracji goście bardzo sobie chwalili. Na drugi dzień goście byli u mnie w domu - zamówiony był catering z Danusi - dobry, jednak jedzenie w Europie dużo smaczniejsze. A no i mieliśmy menu 170zł a zostało jedzenia że hoho ;-)

Gość gość
Chętnie odkupie termin na 2016 (lipiec, sierpień, wrzesień) 1-2 dni w restauracji premium w Radlinie. Proszę o kontakt creamtc@gmail.com

Gość gość
Jeżeli ktoś był na weselu z zespołem Sami Swoi I z Raciborza i z zespołem Student (młodzi) proszę o opinię.

Gość gość
Jeśli chodzi o Rybnik i okolice to wybór jest przeolbrzymi. Ostatnio nawet restaurację Bavaria przerobili po to żeby móc organizować wesela. Dziś z tego co widziałem to nazywa się ona Tarasowa i z zewnątrz wygląda całkiem przyzwoicie, jeszcze lepiej na prezentacjach. Polecam także Dom Przyjęć Artor w Rydułtowach. A może poszukać też lokali gdzieś dalej? http://www.slubny-poradnik.pl/sala-weselna-wodzislaw-slaski/ Polecam!

Gość gość
A może jest ktoś zainteresowany odkupieniem terminu wesela w Dworku nad Stawem w Zawadzie do tego DJ Kargol. Data: 18,09,2015r. tj. piątek. podaje kontakt 509405858.

Gość gość
Jeśli ktoś chce odsprzedać termin wesela to zapraszam do serwisu http://oddamsale.pl Spróbujemy znaleźć chętnych na salę. Pozdrawiam

Gość gość
Ja miałam wesele w Rybniku i mam sporo do ponarzekania na lokal, w którym miało być tak super. Uważajcie, zanim podpiszecie cokolwiek najpierw zróbcie rekonesans wśród znajomych, opinii w interecie. Lepiej wcześniej się dowiedzieć jaka tak na prawdę jest praktyka w danym domu przyjęć. Przykład podobny macie tutaj: http://www.blog-slubny.pl/sala-weselna-rybniku-obraz-nedzy-rozpaczy/ Pozdrowienia