Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

Brawo, a skąd wiesz co my osiągnęliśmy? I co najważniejsze, co możemy osiągnąć, a na co ty nie masz już szansy. Zresztą, zejdź nam z oczu. Sypiesz się.:classic_cool: Bye, bye.

a najsmieszniejsze jest to ze 50% tu piszacych to laski ponizej 20 a drugie 50% to kobity po 30 bojace sie zdrady mezow i odrzu rzucajece miesem na faceta ktorych chce odejs hahaha

Gość Tomekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
i nie mów mi prosze ze 30 sa atrakcyjne jakie by zadbane szczupuple i iekne nie były, to już 30 a nie 20

Gość ja tez chceee
Dajcie sobie spokój z podawaniem swoich wag i wzrostu :D Co to kogo obchodzi? To ma być wasz argument w dyskusji? :D

Gość -------------------
a ja jestem 30-letnia stara panna hehehehe to dopiero mam przerąbane :D

argument??być może ma to pokażać komuś że pomimo tego co ponoć sie panom 30 letnim podoba mozna miec troche rozumu w głowie i tez umiec docenić inne panie po 30 czy tez majace wiecej jak 50 kilo

Gość -------------------
no i gdzie zalozyciel topiku????

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaa
Vintaggge jak kochasz tamtą pannę to odejdź od żony.Może żona znajdzie sobie kogoś normalnego.Jak to się mówi-"takiego kwiatu to pół światu"

Gość Tomekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wiesz to juz twoja sprawa indywidualna, ale mowie jako facet, facetow kreca laski wąskie w talii bardzo wąskie, sczzupłe i fajnym jedrnym tyłecziem, o tego do 30 lat

Gość pewnie z tego samego
22:55 jak jej nie kochasz to ją zostaw bo co się będziesz męczył z chwastem Sam jestes chwastem. za kogo sie uwazasz, zeby mowic tak o osobie ktorej nieznasz?

Gość -------------------
szkoda ze nie ma wielkiego jol... on to dopiero przytaczal swietne agrumenty nad wyzszoscia 20 nad 30-latkami :D

Nieważne, chat chat jest o wiele ciekawsza.:D Dzięki niej już wiem iż moje życie skończy się po 30 :classic_cool:

Gość Bodzio33
zgadza sie, nie ma to jak szczuplusie laseczki do 50 kg takie są w cenie

Gość żenada i tyle
Martunia 2002.Sa wyjatki takie jak ty,ktore tylko potwierdzaja regole glupich malolat.

czemu mam wrazenie ze zenada i tyle i martunia 19 to ta sama osoba... niewyzyta jestes czy jak?

Tomekkkkkk ty nie uogólniaj bo są różni mężczyzni i różne lubia kobiety a ze ty akurat takie lubisz to tylko i wylacznie twoja sprawa:)

Gość -------------------
Tomekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wiesz to juz twoja sprawa indywidualna, ale mowie jako facet, facetow kreca laski wąskie w talii bardzo wąskie, sczzupłe i fajnym jedrnym tyłecziem, o tego do 30 lat oj, zdziwilbys sie... sama czasami oczy szeroko otwieram ze zdumienia...

Gość pewnie z tego samego
27.07.2008] 00:11 Chat-Chat a najsmieszniejsze jest to ze 50% tu piszacych to laski ponizej 20 a drugie 50% to kobity po 30 bojace sie zdrady mezow i odrzu rzucajece miesem na faceta ktorych chce odejs hahaha Je suis folle de toi :* Pour tjr!!! 181cm 01.07.2008 -103kg... cel 70kg... 04.07.08 ---> 102,3 kg 21.07.08 ---> 96,6kg c.d.n najsmieszniejsze jest to, ze postapilas jak postapilas a teraz probujesz przekonac wszystkich by postepowali tak jak ty.

Gość Bodzio33
no niestety ale kobiety po 30 nie sa już n na czasie, to juz nie to, postaw dwie kobiety jedna 20 druga 30, obie ładne, któr ą facet wybierze? d o ktorej podejdzie? proste do 20

co postapilam jak postapilam, muazenstwa nie rozbilam, wyszlam za maz z milosci i mowie smialo ze jk sie nie kocha to nie powinno sie meczyc i sienbie i tej 2 osoby i tyle, bo i po co

Gość Bodzio33
martunia2002 to odpowiedz mi d;laczego faceci odchodza przewaznie od tłustych loch do szczupłych laseczek? bo tłuste sa ohydn e rozumiesz!!!!

Tak. I pisałabym o sobie niewyżyta małolata:D Mogę być tutaj każdym, ale żenada i tyle to chyba najgorszy wybór. Nie tylko z polskim masz problem, ale i z logiką.

jak czytam wypowiedzi panow to zalamuje rece... 20-latki sa najlepsze hmmmm rozumiem ze swoje zony bedziecie wymieniac na mlodszy model co kilka lat??? czy tez poszukacie jej zastepstwa w postaci kochanki?

to zalezy od fceta i co przezyl, znam kilka zwiazkow gdzie znajomi 1 malzenstei mieli szzuple zony i zgrabne ale klody ktore po slubie nic nie robily, nie zajmowaly sie niczym wlacznie z mezem i pozostawiali jes dla grubszych moze ale takich ktore kochaly i dawaly to czeg potrzebowali, milosc, sex dzieci stabilizacje ...