Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vintaggge

Mam żone ale już jej nie kocham

Polecane posty

żenada i tyle masz racje dyskusja bardzo zażarta po prostu zrozumiałam to tak ze napisałes /as przesmiewczo że jestem niby wyjatkiem itd. i ze tak na prawde uważasz ze jestem głupia tylko dlatego ze mam 20 lat

Gość ja tez chceee
No i cóż… Gdy to kobieta napisze, że waha się czy nie zostawić faceta dla młodszego, to już nikt nie protestuje, jeszcze można przyklasnąć, bo dłużej będzie mógł, a ten to już taki obeznany, zużyty… Ale gdyby powiedzieć o kobietach, że zużyte, że nudne, że lepiej młodszą, to 8 stron rozważań, ciskania gromów i kamieni :D I żeby nie było – też jestem kobietą ;)

Gość 20 stka......
za co będzie płacił tej kucharce jak on ma pewnie 16 lat i mamusia z tatusiem go utrzymują.

Gość skoro sie wypaliło
a nawet jak sie ozenił i mu nie pasuje to co ma sie męczyć przez reszte zycia?

Gość żenada i tyle
Ale bodzio33 indyczy sie i puszy jak szejk naftowy.

Gość sexowna przed trzydziestką
ja tez chce >>zgadzam sie z toba,z czystej ciekawosci reakcji napisalam o swoim dylemacie ;]

nie nie ma sie meczyc!!! tylko nie ma podejmowac pochopnych decyzji jak pojawi sie młoda laska!!dlaczego nie miał takiej odwagi zeby odejsc od zony kiedy jeszcze nie mial nikogo???przeciez ot tak z dnia na dzien nie przestaje sie kochac...

Gość żenada i tyle
Nadarzyla sie okazja to lapie za mloda spodnice.

Gość burakotka
czemu jej tego nie powiesz tchórzu??

Gość skoro sie wypaliło
przestaje sie kochać nie z dnia na dzień ale poznaje sie kogoś gdy juz sie nie kocha po prostu bo wtedy zaczyna sie szukac i gdy sie juz ktos pojawia to miłość została gdzies dawno i nie prawda za późno kobiety zauwazają jak staja sie nieatrakcyjne jak sie zaniedbuja jak tylko dbaja o dom

no ja tez tak to odbieram złapał okazje i partem odważny sie zrobił...ale to pomyłka to nie odwaga tylko zwykłe tchórzostwo!Bał sie ze jak rzuci zone nie bedzie mial kto akarpet prac a tak mysli ze ta 20 mu to bedzie robiła:D

Gość ja tez chceee
Pani nocy – no właśnie widać jak na dłoni, że to nie działa w 2 strony, przynajmniej u większości na kafe ;) Nikt się nie przejął losem biednego, sfatygowanego 30 – latka, który za chwilę może być zostawiony dla jakiegoś młodzika. Nikogo to nie wzruszyło, nie chwyciło za serce, nikt się nie wstawił za jego biednym losem ;)

Gość 99 koma 99
Nie kochaj żony. To niemodne i takie pisowskie. Tusk Cię kocha. Bądź wdzięczny !

jakby nie było zawsze bedzie zle !!jakby kobieta dbala tylko o siebie i o dom nie tez byłoby zle a jak chce dogadzac prac itd. to juz wogóle porazka:/

Gość skoro sie wypaliło
faceci nie myslą kto im wypierze :D dzieci oj dzieci macie syndrom kury domowej

Gość żenada i tyle
to zamiast taki docenic,ze zona dbajac rowniez o jego dom i oniego sie np.zaniedbala to lata za mlodsza? Tak sie zonie odwdziecza? A moze by gdzies zone zabral od garów i jego skarpetek zabrudzonych lataniem za pannicą?

Gość gsrfghdfh
bo tkaka prawda jak napisala Chat chat ze wiekszosc tu to sflustrowane zony bojace sie ze maz je zdradza z inna gdzies tam wiec odrazu facetowi ktory che odejsc jada, a jak to kobieta zostawia faceta to ani slowa bo po co ona biedna ma sie meczyc, i tu widac jak na dloni ze topik opanowaly 30letnie matki polski

no ja wiem że oni roczem myślą:P:P ale predzej czy później by mu prała przeciez jego zona to tez najpierw była tylko kochanka a potem co??brudne skarpwety prała itd:D

do ja tez chce>>masz racje,niestety kobiety tez potrafia....nieraz o wiele gorzej... ;)

Gość skoro sie wypaliło
a moze ona sama by sie zabrała losie co za tłumoki tu siedza mąż je musi zabierac

Gość żenada i tyle
Wlasnie sama powinna sie zabrac ta zona i mezczyzny poszukac,a nie mezowi dupkowi prac skarpety.

Gość skoro sie wypaliło
z powodu brudnych skarpetek nikt nie odejdzie co najwyzej nauczy sie obsługi pralki ale z powodu nudy rutyny nieatrakcyjnosci kazdy jeden ucieknie

nie musi ich zabierac ale milo czasem gdy twój mąż czy chłopak spontanicznie cie gdzies zabierze i to wcale nie musi byc droga knajpa moze byc nawet spacer

ide oglądAC "SMAKOSZA" NA 1 POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!P.S NIE KŁÓCCIE SIE KAZDY MA PRAWO DO WLASBNEGO ZDANIA;)!! MIŁO BYŁO PODYSKUTOWAC PA!

Gość skoro sie wypaliło
weżcie sie w garść dziewczyny dbajcie o siebie miejcie swój swiat swoje zabawki i swoich bohaterów nie usługujcie wychodzcie olewajcie ich brudne skarpetki a swiat bedzie piekny

Gość skoro sie wypaliło
zabrać to on może buty do szewca mnie to moze zaprosić o ile sie zgodzę a skoro on sobie3 Ciebie tak zabiera to za chwile mu sie to zabieranie znudzi

Gość ja tez chceee
I wtedy zaledwie garstka pań odważyłaby się nieśmiało zaprotestować, że nieładnie postąpiła, że należałoby jednak pomyśleć o tym facecie zostawionym dla młodszego, że mogłoby być mu przykro, no i może by go tym nawet zraniła… ;) Takie to już mamy podwójne standardy, cóż…