Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesli wiara czyni cuda

pokonam wiec siebie.. udowodnię.. zapraszam

Polecane posty

Gość malina_88
wrecz przeciwnie. zbyt uparte jestesmy zeby sie poddawac;) kolejny topik dla tych, którym się uda. i nie ma innej opcji.

Gość kama rama
hej ja tez zaczynam !!! juz chyba setny raz , a ja naiwna wierze ze mis ie kiedys uda. zwykle wytrzymuje na diecie ( roznej: od jakis takich rygorystycznych do jesz co chcesz do 1200 kcal dziennie) okolo 3 dni wiec skoro nie potrafie sobie narzucic rygorow zywieniowych bede duzo cwiczyla szczegolnie pod wieczor bo sie wtedy jakos nudze jedyne czego bym chciala to nie jesc po17-moze sie uda od jutra ::: 1h biegania cwiczenia po 8 min na cale cialo 0,5 h rolki basen albo rowerek Do Karolci: odpowiedz na pytanie dlaczego sie odchudzam: robie to dla siebie , chce byc zdrowa sprawna i choc raz wygladac jak mloda dziewczyna (20lat) a nie j-jak rozlazle babsko chcialabym by moj chlopak zachwycal sie moim cialem tak jakja jego ( cwiczy, ma fajny kaloryferek) , nigdy wiecej nie chce uslyszec : wygladasz w sam raz od ciotek z 20 kilowa nadwaga i tak jak ktos wyzej napisal chce pokazac zdjecia przed i po zeby pozniej dac motywacje innym * sory za brak polskich znakow cosik sie mi popsulo

Gość pom pom dirli
i ja i ja:D ja też schudnę. Mam do zrzucenia tylko 3 kilogramy ktore mi urosły chyba jeszcze w zimie. Plan jest taki ze nie liczę kalorii bo przezx to mozna wpasc w oblęd tylko jem zdrowo i mało. pozatym jeżdzę codziennie min godzinkę na rowerze i 8minute na posladki. Glownym celem jest zrzucenie 3cm w udach i i\ujędrnienie pupki. Rok temu w wakacje zawzięlam sie i schudłam dosc ładnie. Bylo to widac na pierwszy rzut oka. Bylam wtedy na tzw wodnej diecie. Teraz chcę powtorzyc swoj wybryk ....jak sobie przypomnę to zadowolenie z siebie kiedy kazdfy mi mowil ze się "ususzyłam" to wiem ze warto troszkę się wysilic:)

Gość pom pom dirli
lecę teraz robić piling kawowy na cellulit a potem biorę butle z wodą i oglądam jakiś filmik. Brzuszek mnie boli. Jadlam na obiad jajecznicę na kiełbasce, wiem ze bya tłusta i teraz mam za swoje:( jutro na obiad zjem jogurt :P

Gość Karol_inka
Halkatla wiesz ja myslę, że tu wsparcie nie ma nic do rzeczy  Tu chodzi tylko o naszą silną wolę… Podziwiam, że biegasz….ja nie potrafie..rower owszem , ćwiczenia okey, stepper również ale bieganie –ehm :/ może jak poprawie kondycje na rzeczach które wymieniłam będzie łatwiej heh jabłko gruszka nigdy nie odróżniam:P „vanili Czyżby kolejny topik dla tych , którym sie nie uda??????” ten komentarz był zbędny… Jajecznica mniam i to jeszcze na kiełbasce :P Ja na kolacje wtryniałam ogórka z pomidorem i co stanęłam na wadze a tam 700gram więcej :|| załamać się idzie 

Gość Karol_inka
kama rama dzięki za odpowiedź :) a ja po części dla siebie a po części przez dyskretne uwagi chłopaka :| (wiem, wiem nie powinno tak być) Też mam 20 lat (bo zrozumiała, że ty tez w tym wieku) nie wyglądam jak rozlazła ciocia klocia jak to ujelas :P ale w ręcz przeciwnie jak dziecko ...wszyscy mi dają góra 15 lat :| phi teraz zaczynam doceniac ten fakt... Odchudzam się bo chce w końcu dowieść, żę mam silną wolę , chcę pokazać jaka jestem piękna, chcę bez obaw założyć rurki i buciki na wysokim obcasie i wygladac szalowao.. Heh róznica miedzy nami kama jest taka, ze moj chlopak kaloryferka nie ma, a wrecz przeciwnie ma spory brzuszek :\

Gość pom pom dirli
dziewczyny nie mozecie sobie wmawiac ze to dla chlopakow. Robimy to dla siebie....tylko wtedy zadziała cudowna moc podświadomości:) Wiele razy probowalam sie odchudzac dla chlopaka i zawsze wytrzymywalam w swym postanowieniu do pierwszej klotni:) Rok temu zerwalam z nim, zaczelam zyc dla siebie, dbac o cialo i dopiero wtedy się udalo. Pamiętajcie: to my jestesmy najwazniejsze....nie jacyś samcy:P

pom pom dirli -> popieram Twoją wypowiedź, bo przecież, nie chodzi o to by facet "leciał" na wygląd (choć niezaprzeczalnie liczy się i to). On powinien być ze mną ze względu na to jaka jestem, a nie jak wyglądam. O!

Gość Karol_inka
wiecie dziewczyny tak sie mowi i kazdy chciałby zeby tak było ale niestety realia są odemienne...prawda jest taka , ze ja widzisz facet apierwszy raz jak nie wpadnie ci w oko , nie spoodba CI sie to nawet jego wpsanialy charakter i wielkie serce nic nie poradza...a jesli sie jest juz w zwiazku to mysle ze tez nalezy pilnowac tego aby sie podobac nadal ukochanej osobie :P

Gość kama rama
no wlasnie. wiem,wiem robie to przede wszystkim dla siebie ale tak fajnie sie czulam gdy kiedys patrzyl na mnie z takim podziwem ( gdzies tak 3 lata temu:( ) gdy slyszalam2ale z ciebie laska od znajomych wraz z dodatkowymi kilogramami stalam sie mniej pewna siebie -dziwne czy to ma jakis zwiazek Pytanie : przy jakiej muzyce cwiczycie bo mi sie juz moja znudzila-- dajcie jakies energiczne kawalki

Czesc Dziewczyny!jak początek weekendu? Kama rama co do muzy to tańczy przy radiowej -teraz sporo letnich , skocznych kawałków jest:) A co do menu mojego dziś-poki co sukces jogurt z musli i otrębami :)i poźniej II śniadanko ok 10.30 będe chciała wkomponować . Chcę jeść zdrowo i nie chudnąc ani nie tyć już - no może tak 1 kg mniej tylko jeszcze:)ale głównie chce racjonalnie jeść. jak Wasze diety?

hej! ja zjadałam dziś normalne śniadanie - kanapki z pomidorem i pasztetem :P właśnie to mam tak, że bez śniadania nie mogę nic, zawsze muszę zjeść porządne, zaraz idę pracować, więc na razie nie obawiam się podjadania heh, najbardziej to się boję, zeby słodyczy nie podjadać, bo z tym największy problem mam :(

Gość Karol_inka
Witam :) Kolejny dzień przed nami :) Ja wstałam z wielkim zawrotem głowy :( Aż się boje jak myślę o stepperze :( Co do podjadania słodyczy - wszyscy polecają suszone owoce - aż musze iść sprawdzić ile kcal mają rodzyny :P A muzyczka to rzeczywiscie - radiowe hity :P A do jakiej dotychczas cwiczylas ?

Gość Karol_inka
no i juz po 1500 stepow...a waga jak stała tak stoi ... śniadanie - 2 kromki pieczywa wasa z serem niskotłuszczowym i pól szklanki zywca cytrynowego

Gość malina_88
czesc;) dzisiaj mija 7 dzien diety. jestem z siebie dumna;) na sniadanie tradycyjnie mleko z platkami, zadnych rewelacyj:P no a dzis wieczorem ide potenczyc wiec wszelkie cwiczenia sobie daruje. buzka. trzymacie sie;)

Gość pom pom dirli
Dzień doberek:) Ja wstalam w wyśmienitym nastroju. Piję kawkę rozpuszcz z capuucino 9pol na pol), na snaianie byly platki owsiane, otręby z jablkiem rodzynkami i ji\ogurtem. mniam. Na obiad pewnie jakas rybka z puszki i duzo warzyw bo sama jestem w domu i nie chce mi sie nic gotować. Wczoraj zrobilam na rowerze ok 20km i czuję się swietnie...moje uda się cieszą:D Muszę pic przy tym hektolitry wody bo to dzięki temu rok temu tluszczyk tak ladnie ze mnie zleciał. Pozdrawaim i milego dnia zyczę. Zrobilam tez sobie prezent i kupilam rano moje ulubine perfumki na allegro:D:D:D

Gość Karol_inka
płatki owsiane jak i otręby zawsze kojarzą mi się z pokarmem dla konia :P Czy to dobre jest ? :P

Gość malina_88
otreby.. jak zmieszasz z jogurtem to nawet da sie przelknac;) zakupilam sobie takie z kawalkami suszonych wisni i innych pysznosci, wiec poki co jem;) tylko radze wsypywac do miseczki z umiarem, bo hmm jak zjesz za duzo to moze byc nieciekawie:D

Gość Karol_inka
co masz na mysli mowiaz, ze bedzie nieciekawie ? :P

Gość malina_88
tzn ze lepiej badz w poblizu toalety;P

Gość Karol_inka
omg,okey w szczegóły nie wnikam ;P

Gość malina_88
taaaaak nie wnikaj:P powiem tylko ze przedwczoraj nie moglam wyjsc z domu przez te cale otreby;) mam przy okazji pytanko/ znacie jakies cwiczenia na uda? tu mam wlasnie problem:/

Gość Karol_inka
udami to ma chyba wiekszosc proble..ja niesttey nie znam niczego na uda, tzn wies zmoge wejsc w google i zapodac Ci zestaw, ale to potrafisz zrobic samam wiec nie ma sensu...;)

wybaczcie że się wtrącę, ale wszelkie owoce suszone to bomby cukrowe :) Proponuję nie łączyć ich z niczym, tylko zrobić z nich przekąskę np. do filmu. I nie popijać :) Jak wiadomo, cukier w jakimś posiłku zatrzymuje trawienie, więc jeśli już musicie rodzynki, czy morele czy co tam inne, to naprawdę najlepiej solo, bez dodatków :) Zapełnicie żołądek i szybko to strawicie :) Aha, i proponowałabym pić herbatki moczopędne lub dużo wody, bo którejś z Was waga poszła w górę, czyli zatrzymała się woda w organizmie - trzeba to wypłukać :) przepraszam za wtrąt, ale tak jakoś mnie ruszyło, żeby napisać :) Życzę silnej woli i sukcesów w odżywianiu :) PS. tylko się nie głodźcie, bo wtedy organizm zamiast spalać, zaczyna magazynować :)

Gość Karol_inka
każa rada mile widziana :) Dziękujemy i prosimy o więcej :P

Gość Karol_inka
pom pom dirli poszłam za Twoim przykładem i również sprawiłam sobie na allegro nowe perfumki :P zaliczyłam dziś jeszcze 150 podskoków na skakance ;P

Dziewczyny na uda to chyba przysiady są dobre- ja akurat z nogami nie mam problemu -zawsze miałam chude nogi i wąskie mam biodra zatem dołem swoim sie nie przejmuje :) koncentruje sie na brzuchu i rekach czyli od pasa w góre -no i biust , który niestety ostatnio bardzo ooo oooo mi oklapł :( Otreby i płatki owsiane -pyyyszne są ,ale zależy kto jakie ma smaki.Ja wogóle jestem specyficzna ,bo uwielbiam ziołowe herbaty -dla wiekszości ludzi okropność cierpka i nie dowypicia a dla mnie mniaaaaam :) a dzis daktyle jadlam -a propos owoców suszonych. Rodzynki podobno warto jeść jak ktoś musi sie sporo uczyć - info od lekarza. ale są wakacje ,wiec chyba nie ma zainteresowanych przyswajaniem wiedzy:D:D:D

Gość Karol_inka
ja w ramach zajec letnich to sobie całki np. robię :P:P hehe to tak a propo nauki :) zazdroszcze tych chudych nog...

Gość kama rama
dzieki Aldorinko za rade ale radia nie slucham strasznie mnie wnerwiaja te mixy ( sto razy , roznymi glosami powtarzaja : Bon ton radio!!!) dzisiaj juz nie jest tak zle jak wczoraj zjadlam o wiele mniej i bylam na basenie ale nie mozna tego nazwac dieta wiec zaczynam od jutra .... powiedzcie mi cos bo juz wiecej nie chce sie obzerac i tyc w ciagu 4 mies przytylam moze malo bo tylko 5 kg ale przez to ze przestalam cwiczyc wygladam strasznie obwod pasa + 15 cm, uda+ 6cm macie jakas recepte na silna wole?